@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel 31.

Förlåt att jag inte skrivit något, men har inte haft något internet.. Men nu får ni kapitel 31!

__________________________________________________________________________

Jag tittar på Justin och sväljer tyst.

" Justin, detta fungerar inte, jag kan inte göra såhär mot Sandra " snyftar jag och lägger händerna för ansiktet. Justin tittar på mig och suckar.

" Älskar du inte mig? " säger Justin tyst och tittar sårat på mig. Jag snyftar.

" Justin, det handlar inte om det! Jag älskar dig gör mycket men ändå.. " snyftar jag tyst.

" Men då gör det ju inget, då kan vi ju berätta för våra föräldrar " säger Justin glatt och kysser mig mjukt på munnen. Jag tittar på Justin och suckar. Jag reser mig upp och tittar ner på Justin.

" Du fattar ju inte " mumlar jag och går surt iväg. Justin tittar efter mig och himmlar med ögonen. Justin reser sig upp och springer efter. Han tar tag i mig och tar tag i mig och vänder mig mot honom.

" Alma, vafan är det med dig!? " fräser Justin och strirrar in i mina ögon. Jag tittar in i Justins ögon och sväljer tyst. Jag börjar få lite panik eftersom jag är rädd när någon gör så eftersom jag bara kommer ihåg allt med pappa och Chris.

" s-s-släpp m-m-mig.. " snyftar jag skrämt och blundar. Justin tittar på mig och suckar.

" förlåt.. " säger han tyst och släpper mig. Jag öppnar ögonen och tittar på Justin. Mina tårar forsar ner för mina kinder. Justin torkar bort mina tårar och tittar på mig. Jag lägger mina armar om Justin och kramar honom mjukt och lägger mitt huvud mot hans bröst. Justin lägger sina armar om mig och kramar mig mjukt.

" Jag ber om ursäkt om jag inte förstått " viskar Justin. Jag ler lite.

" Det är lugnt, snygging " fnissar jag och tittar upp på Justin.

" ska vi berätta för dom nära? " säger Justin och ler. Jag tittar på Justin och ler. Jag nickar. Justin släpper mig och tar min ena hand. Jag ler och går ner för trappan medans jag håller mjukt i din ena hand medans jag går till hallen. Justin går efter medans han kramar min hand mjukt. Jag tar på mig mina skor och Justin tar på sig sina. Jag öppnar dörren och går ut. Justin ler stort och går efter.Jag stänger och låser dörren.

En timma senare..

Justin parkerar utanför hans studio. Jag lutar mig mot Justin och kysser honom mjukt. Han ler och kysser mig mjukt på munnen. Jag avslutar den snabbt och öppnar dörren. Jag hoppar ut och stänger den. Justin stänger av bilen, han öppnar dörren och hoppar ut. Han stänger dörren och låser bilen.

" Alma, hitåt " flinar han och går mot bakdörren, den som knappt syns. Jag fnissar och springer snabbt efter Justin. Han låser upp dörren och öppnar den åt mig. Jag ler och går in. Justin går efter mig och släpper dörren så den stängs igen. Han lyssnar så man hör att den låser sig. Han tar min ena hand och går till samlingsrummet där Pattie, Kenny, Ryan G, Usher och Scooter sitter. Jag och Justin går tyst in till dom. Dom slutar att prata och vänder blickarna mot oss. Pattie stirrar först på mig sen på Justin. Jag tittar på Pattie och sväljer tyst. Jag tittar tyst ner i golvet.

" Hej, det här är Alma. Min flickvän! " säger Justin och ler stort mot Pattie, Kenny, Ryan G, Usher och Scooter. Han släpper min ena hand och lägger istället sin ena arm om mig. Jag lutar mig mot Justin medans jag tittar ner i golvet.

" eh, jaha.. Sandra då? " säger Pattie förvånat och chockat.

" Vi gjorde slut " säger Justin lågt. Scooter, Kenny, Ryan G och Usher tittar chockat på mig och Justin utan att säga något eftersom dom är så chockade.

" Jamen hej, vad trevligt! " säger Pattie och ler glatt mot mig.

" Hej " säger jag och ler medans jag står lutad mot Justin.

" då får du ta hand om Jurre då " flinar Ryan G på skoj. Jag skrattar till och nickar.

" schh " flinar Justin och bär upp mig. Han går till den ena fotöljen och sätter sig ner med mig i famnen. Jag lutar mig bak mot Justin och fnissar. Justin har sina armar mjukt om mig.

" Bara en liten fråga... Du är väl seriös i erat förhållande?" säger Scooter försiktigt och tittar på mig. Jag tittar på Ryan G.

" Ja, jag är seriös. Jag älskar Justin, han är en underbar människa, fin och allt! En perfekt dröm kille! " säger jag stort och ler. Scooter, Kenny, Pattie, Ryan G, Usher och Justin skrattar tyst åt mig.

" Bra " flinar Ryan G.

" Hon var iallafall ingen belieber när vi lärde känna varann " flinar Justin när han tänker tillbaka. Jag fnissar till.

" Nu då? " flinar Pattie och tittar på mig.

" Nu är han min älskade pojkvän, och jag är en belieber för jag har insett hur bra Justin egentligen är! " säger jag och ler stort. Pattie, Scooter, Kenny, Ryan G, Usher och Ryan G skrattar åt mig.

" så go du är " flinar Pattie och ler mot mig. Jag fnissar.

" Du låter som en bra tjej för Justin " säger Usher och ler mot mig. Justin pussar mig mjukt på huvudet och ler.

" Justin, du börjar snart igen så ni kanske ska göra något? vi kan alla dra till er så vi lär känna varann, hyra en film, köpa godis, pizza och lite sånt? Så vi lär känna Alma och hon oss? " säger Pattie och ler mot mig och Justin.

" gärna! " säger jag glatt och ler mot Pattie. Justin nickar mot Pattie och flinar.

" Det låter trevligt " flinar han medans han håller om mig mjukt.

 

 

 

Jag och Pattie tar en varsin pizza bit och skrattar åt Justin, Usher, Scooter, Kenny och Ryan G som sitter och fjantar sig.

" Nu är så roliga " skrattar jag, nästan så jag börjar gråta. Pattie skrattar lika mycket. Justin tittar på mig och flinar. Han reser sig upp och går till mig. Han sätter sig i min famn.

" snygging " flinar han och tar pizza biten ifrån mig och stoppar den i sin mun. 

" Mums " skrattar han och tittar på mig.

" EY! " flinar jag och pussar Justin mjukt på munnen. Justin pussar tillbaka lika mjukt. Scooter, Kenny, Usher, Ryan G och Pattie skrattar åt mig och Justin.

" Ni är verkligen lyckliga! " säger Pattie glatt och tittar på oss. Jag tittar på Justin och ler och sen tittar glatt på Pattie.

" Jaa! Han är en perfekt kille! Tack för att ni skapade Justin " säger jag glatt och ler mot Pattie. Justin skrattar så mycket så han nästan viker sig dubbelt.

" SKAPADE MIG HAHAHAHAH " skrattar Justin. Jag tittar på Justin och himlar med ögonen.

" Du är nog lite trött " skrattar jag och lägger mina händer på Justins kinder. Justin flinar bara och böjer sig fram mot mig och kysser mig mjukt på munnen

" Det är nog bäst att ni sover " flinar Usher och tittar på mig och Justin.

" Jo " flinar Justin och blinkar med ena ögat mot mig.

" Justin! " säger Pattie snabbt och tittar på Justin eftersom hon förstår vad han menar. Justin vänder blicken mot Pattie.

" mammaaa " flinar han och reser sig upp. Han tar mina händer och drar upp mig ur soffan. Jag ler mot Justin.

" god natt, ni får sova över här om ni vill " flinar Justin och tittar på Scooter, Kenny, Usher, Ryan G och Pattie.

" Ja, men jag tror Almas skola börjar imorgon va? Så ni borde sova så hon orkar upp! " säger Scooter och tittar på mig och Justin. Justin nickar och tar min ena hand och springer upp till fjärdevåningen och in i hans rum. Jag springer efter och in i Justins rum. Justin stänger dörren och tittar på mig. Han ler. Jag ler tillbaka och går och sätter mig på sängen. Han går till mig och ler.

" Min lilla älskling " flinar han och gör så jag ligger ner och lägger sig på mig. Han kysser mig mjukt på munnen, jag ler och kysser tillbaka lika mjukt. Jag drar av Justins linne medans jag kysser Justin mjukt på munnen. Justin drar av min tröja och avslutar kyssen. Han tittar på mig med en sexig blick. Jag gäspar stort och tittar på Justin.

" sötnos, vi kanske ska sova " säger Justin tyst och reser sig upp. Han knäpper upp sina jeans och tittar ner på mig. Jag nickar och reser mig upp. Jag knäpper upp mina jeansshorts och tar av mig dom. Justin tar av sig sina jeans och lägger dom på stolen. Jag lägger mina shorts på Justins Jeans och lägger mig under täcket i Justins säng i bara BH och troser. Justin lägger sig ner bredvid mig under täcket i bara kallingar. Han tittar på mig och ler.

" god natt älskling " viskar Justin och kysser mig mjukt på munnen. Jag ler mot Justin och lägger armarna om honom.

" god natt! " viskar jag och lägger mig intill Justin. Justin ler och lägger armarna mjukt om mig och blundar. Jag blundar och somnar. Justin somnar tätt efter mig.

 Nästa morgon..

Justin skakar på mig.

" Alma, upp NU! " säger Justin snabbt och skakar på mig. Jag vaknar och öppnar irriterat ögonen.

" Justin, jag vill soovaa.. " gnäller jag trött och blundar igen. Justin tittar på mig och suckar. Han tar tag i mina händer och drar upp mig.

" Alma, seriöst! Du MÅSTE upp, annars kommer du försent! " säger Justin irriterat och jag öppnar ögonen.

" jaja.. " suckar jag och reser mig upp. Jag tar upp mina jeansshorts och tar på mig dom. Jag knäpper dom och tar upp min tröja. Jag tar på mig den och suckar.

" Jag har fixat frukost, skynda dig så kör jag dig, älskling" säger Justin och tittar på mig. Jag nickar och går ut ur rummet och ner. Jag går till köket och sätter mig vid bordet. Jag häller i lite fil och flingor i en skål som är tom på bordet. Jag tar en sked och börjar äta lite av min fil och flingor. Jag tittar ut genom fönstret medans jag äter trött.

Jag äter upp och reser mig upp. Jag bär upp tallriken och skeden och går till diskbänken. Jag diskar det och ställer det där de ska vara. Sen springer jag snabbt upp till trejde våningen och in i badrummet. Jag tar en borste och borstar igenom håret.

" Älskling, det finns en ny tandborste i skåpet, ta en " säger Justin och tittar på mig. Jag vänder blicken mot Justin och nickar. Jag öppnar skåpet och tar en ny tandborste. Jag tar ut tandkrämen och öppnar tandborsten. Jag slänger skräpet i papperskorgen som är inne i badrummet. Jag tar på lite tandkräm på tandborsten och borstar tänderna. Jag borstar snabbt klart och spottar, Jag sköljer tandborsten och ställer den vid dom andra tandborstarna. Jag lägger tillbaka tandkrämen och går ut ur badrummet där Justin står och tittar på mig. Han ler mot mig. Jag ler tillbaka och springer ner för trapporna och till hallen. Justin springer efter och tittar på mig. Han flinar och tar på mig mina skor. Justin tar på sig sina skor och låser upp dörren. Han öppnar den, går ut och väntar på mig. Jag går efter Justin ut och till hans bil. Justin stänger och låser dörren. Han går efter mig till bilen och låser upp den. Jag hoppar in och Justin hoppar in. Han startar bilen och kör iväg mot skolan.

" ska det bli kul med skola igen? " flinar Justin medans han kör. Jag rycker på axlarna och flinar.

" Kanske " flinar jag och vänder blicken mot Justin.

" Jag hämtar dig sen, älskling " flinar Justin medans han kör till skolan. Jag ler och efter en stund så parkerar han utanför min skola. Jag lutar mig mot Justin och kysser han mjukt. Justin ler och kysser mig mjukt på munnen. Jag avslutar den snabbt och öppnar dörren.

" ses sen, jag slutar 14.30 " säger jag och hoppar ut. Jag stänger dörren och vinkar till Justin. Han vinkar tillbaka och kör iväg. JAg ler efter honom och går in i skolan.

 

_________________________________________________

 

här är kapitel 31, hoppas ni gillar det ;)

 

och JA, i denna berättelse så är Ryan G och Kenny kvar. Så ni behöver inte säga att dom inte är med Justin längre på samma sätt, för jag VET det. Men i denna berättelse är dom det :D

 

kommentera!

 

kram<3


@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel 30.

Jag går in och kollar om jag fått sms av Justin.
 
-Har sandra åkt så jag kan komma x Justin.-  Jag smsar tillbaka att han nog får sova hemma eftersom Sandra nog ska sova över. Jag ställer tillbaka mobilen vid disken och går ut till dom andra. Självklart så töntar killarna sig och Amanda, Sara och Sandra sitter i stolarna och snackar och äter snacks. Jag går iväg till dom och snackar.
 
"Så hur går det med killarna Alma?" säger sara undrande, och i just den stunden visste jag inte vad jag skulle svara henne.
"Haha du vet.." säger jag tyst. Hon rycker på axlarna och kollar på killarna. Sara, Sandra och Amanda tittar undrande på mig.
" Det går väl som vanligt " flinar jag stelt och tittar nervöst ner i golvet. Sara, Sandra och Amanda tittar förvånat på mig.
" Okej... " säger Sandra förvånat eftersom dom vet att något är fel. Efter en stund så drar killarna och jag börjar att plocka in allt. Sara, Sandra och Amanda hjälper till att diska och ställa allt där det ska vara. Och allt som är kvar där det ska vara, som drickorna som är kvar och godis.
 
" får vi stanna eller? " flinar Amanda och tittar på mig. Jag nickar.
" Ja " Säger jag och ler. Fast egentligen vill jag ju att dom drar så Justin kan komma, men jag kan inte göra något misstänksamt.
" Bra " flinar Sandra och springer ut ur rummet och upp. Amanda och Sara springer efter. Jag ler och tittar efter dom och springer snabbt efter.
" KRIG! " skrattar Sara, Sandra och Amanda samtidigt och börjar kasta massa kuddar på mig.
" EY! " skrattar jag och tar upp kuddarna och kastar på Sara, Sandra och Amanda. Vi börjar att att ha kuddkrig.
 
Några timmar senare..
 
" Så hur går det mellan dig och Justin då? " säger Sara försiktigt och tittar på Sandra som ligger på en madrass och Sandra och Amanda ligger också på varsin madrass medans jag ligger på min säng. Jag sväljer tyst när Sara frågar den frågan.
 
" inget har hänt än, men han kommer säkert tillbaka " flinar Sandra lugnt och sträcker på sig. Jag försöker kämpa för att inte börja gråta, eftersom jag verkligen hatar att inte berätta sånt för mina bästa vänner.
 
 Alma, Amanda, Sara och Sandra. ( i den ordningen jag skrev)
 
Jag tar upp min mobil när den plingar och läser chockat smset som är från Justin.
 
- I Wanna Fuck You ;*   x Justin - .. Vafan? Mumlar jag chockat men svarar.
- Justin..? - skickar jag och börjar att plocka tillbaka alla madrasser där dom ska vara och lägger sängkläderna på smuttsen. Heltplötsligt ringer min mobil. Jag springer snabbt till mitt rum och tar upp min mobil. Jag ler när jag ser att det är Justin och svarar.
 
" Hej älskling, förlåt för smset, det var Chris " suckar Justin.
" vet han om oss..? " säger jag lågt och sätter mig på sängen.
" Nej, han trodde det var Sandra " flinar Justin.
" Okej " flinar jag och tittar runt i rummet.
" Men är dom kvar? eller kan jag komma? " säger Justin.
" Du kan komma, baby " säger jag glatt  och reser mig upp.
" Bra, jag kommer snart, älskar dig! Puss " säger han och lägger på. Jag ler bara och lägger på. Jag lägger ner min mobil i min ena fick och går ut ur rummet. Jag springer ner till hallen och sätter mig på bänken där och väntar på Justin.
 
Alma har på sig allt dedär förutom skorna.
 
Jag tittar mig i hall spegeln som är mittemot bänken som jag sitter på. Jag ler mot mig själv. Heltplötsligt öppnas ytterdörren och jag hoppar till.
 
" vad rädd du blev, älskling " flinar Justin och går in. Han stänger dörren och tar av sig sina skor och går fram till mig. Han bär upp mig och kyssar mig mjukt. Jag kysseer tillbaka lika mjukt och lägger mina ben om Justin.
" Du är vacker min älskling " fnissar jag och tittar glatt på Justin. Justin trycker mig mot väggen och kysser mig vildare. Jag kysser tillbaka lika vilt men heltplötsligt så öppnas ytterdörren. Men varken jag eller Justin märker det eftersom vi är helt inne i varann. Sandra stirrar på mig och Justin utan att säga något. Han klämmer lite på min röv medans han kysser mig vilt, och jag kysser tillbaka lika vilt.
 
" fyfan för er! " mumlar Sandra surt men sårat. Justin släpper mig snabbt och jag släpper Justin och båda vänder sig mot Sandra.
" Jag hade tänkt att berätta .. " säger Jag tyst och tittar ner i golvet.
" Jag älskar Alma, det var därför jag gjorde slut med dig! " säger Justin och stirrar på Sandra. Sandra sväljer tyst men backar och springer iväg.
 
_________________________________________________________________
 
här kommer kapitel 30 :D
 
Hoppas ni gillar det :)
 
kommentera och kram! <3
 
btw, jag fick hjälp av underbara Sara i början :)

@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel 29.

Jag ligger i soffan i vardagsrummet och sträcker på mig. Justin går in till mig och lägger sig på mig och börjar kyssa mig mjukt på munnen. Jag kysser tillbaka lika mjukt.
 
" Min vackra älskling " flinar Justin och tittar på mig. Jag ler stort mot Justin.
" Min underbara pojkvän " fnissar jag och ler mot Justin.
" Du, jag älskar dig och så.. Men kan vi vänta med att gå ut med att vi är tillsammans och vänta med att synas ute tillsammans..? " säger jag försiktigt och tittar på Justin. Han tittar på mig och suckar tyst.
" Visst.. " mumlar Justin lite besviket. Eftersom han verkligen vill "visa upp" mig för alla beliebers och sånt. Jag "puttar" försiktigt av Justin från mig och reser mig upp. Justin tittar förvånat upp på mig. Jag suckar lågt och går iväg. Justin reser sig upp och springer efter mig och stoppar mig. Han lägger armarna om mig mjukt bakifrån och jag ler. Jag vänder mig om mot Justin och kramar honom mjukt.
 
" Jag älskar dig " viskar Justin medans han håller om mig mjukt.
" Jag älskar dig med " viskar jag medans jag kramar Justin och tittar in i hans underbara vackra ögon, och ler. Justin ler tillbaka och pussar mig mjukt på pannan. Jag släpper honom och springer iväg och upp. Heltplötsligt ringer Justins mobil, fast jag hör inte hans samtal. Jag går tyst in i mitt rum och går fram till mitt skrivbord, jag tar upp min mobil och ser att jag fått ett sms. Jag tar upp det och läser. Det är från Sandra.
 
- Jag kommer till dig om en timma, jag behöver prata med någon..<3 - Jag kollar när hon skickade det, 12.30. Jag kollar på klockan.
 
" FAN " mumlar jag. Klockan är 13.10, så hon kommer om 20 minuter. Jag springer ut ur rummet och ner och in i vardagsrummet där Justin står. Justin vänder sig mot mig och ler lite.
" Älskling, jag måste till studion. Är det okej?  " säger han försiktigt och tittar på mig. Jag tittar på Justin och nickar.
" Dra nu isåfall, för Sandra kommer om 20 minuter.. " säger jag och går och sätter mig i soffan.
" Shit, okej, vi ses älskling! " säger Justin och går fram till mig, han böjer sig ner mot mig och kysser mig mjukt. Jag kysser snabbt tillbaka och puttar bort honom.
" Dra nu " fnissar jag och tittar på Justin.
" Okejokej, men smsa när jag kan komma " flinar justin och går ut till hallen. Jag tittar efter Justin och ler. Han tar på sig sina skor, öppnar dörren och går ut.
" Jag älskar dig! " ropar Justin och stänger dörren. Jag fnissar och reser mig upp. Jag smsar till Sandra.
 
- Okej, ska jag fixa lite lunch? - Jag går ut ur vardagsrummet och in i köket. Jag får snabbt svar.
- Ja, gärna! Jag köper med mig lite snacks och sånt, så det dröjer lite till - Jag ler men lägger ner mobilen igen. Jag öppnar frysen och kollar vad Justin köpte eftersom han köpte ganska mycket mat. Jag stänger frysen igen och öppnar kylskåpet. Jag tar fram kycklingen och lite som man kan ha till salladen. Jag stänger kylskåpet igen och går till bänken. Jag lägger ner kycklingen där och allt till salladen och går till skafferiet. Jag öppnar det och tar ut ett packet me ris, sallad dressing och sås till kycklinggrytan och går till bänken. Jag ställer det där och tar fram kastruller, en som jag ska göra ris i och en kycklinggrytan i. Jag börjar att fixa iordning allt.
 
 Almas outfit.
 Sandras Outfit.
 Justins outfit + ett par svarta jeans.
Jag lägger alltid bilderna iordning.
 
 
Jag äter upp min mat och skrattar åt Sandra. Sandra tar vattenkanan och häller i vatten i glaset, men råkar välta hela glaset. Jag börjar skratta så jag trillar av stolen.
 
" ops! " skrattar Sandra och tar upp glaset. Jag reser mig upp medans jag skrattar jätte mycket. Jag går och hämtar en handduk och går tillbaka. Jag torkar upp allt vatten och slutar att skratta. Jag går och lägger handduken i tvätten och sen går tillbaka och tar all disk och börjar diska det. Sandra reser sig upp och sträcker lite på sig.
 
" tack för att du gör mig glad  " säger Sandra och tittar på mig och ler. Jag ler tillbaka.
" det är lugnt, bästisar forever, u know " flinar jag. Sandra bara flinar. Heltplötsligt så plingar det till i min mobil. Jag ställer tillbaka all disken där det ska vara och går till min mobil. Jag låser upp den och läser smset.
 
- I love you, I really love you. - står det, från Justin. Fast han heter " You :))) " i min mobil. Jag suckar. Sandra läser intresserat smset.
 
" ooh, har du fått napp? " flinar Sandra retsamt och tittar på mig. Jag sväljer tyst och svarar.
 
- Cool, I really love food and videogames. - och skickar.
 
" heh.. " säger jag bara och lägger ner mobilen i min ena ficka. Sandra tittar förvånat på mig men rycker på axlarna. Jag går ut ur köket och till vardagsrummet sen vidare ut på baksidan. Sandra går efter. Vi går till varsin solstol och lägger oss på varsin och solar.
 
~Några timmar senare~
 
 Jag är ute på baksidan hemma hos mig och har ett litet miniparty med Sandra, Amanda, Sara, några killar från klassen och några tjejer från klassen. Jag har redan skickat ett sms till Justin om att Sandra stannar längre. Jag höjer musiken och springer till kanten och hoppar i.
 
" partyyy " flinar Sandra glatt och jag, Amanda och Sara skrattar.
" Detta är typ den bästa festen någonsin! " skrattar Nolan och Johnny.
" Jag vet " Skrattar jag och hoppar upp. Jag springer till min handduk, tar på mig den runt mig och springer in eftersom jag ska fixa lite smått och gott. Jag tittar ut genom ena fönstret i köket på dom där ute, jag skrattar åt dom eftersom dom är helt galna och glada. Jag ställer skålarna på brickan där det är i: Små godis, chips, dip och lite annat, jag har även ställt glas där på och läsk. Jag bär upp brickan, går ut ur köket till vardagsrummet och ut till baksidan. Jag går och ställer brickan på bordet och alla rusar upp från poolen och springer till mig och börjar att trycka i sig godis och dricka. Jag flinar åt dom och tar ett chips och börjar dansa, Amanda, Sara och Sandra börjar att dansa med mig medans dom dricker cola, canta och sprite.
 
" ey Alma, kan vi inte flytta studsmattan till poolen så man kan hoppa i? " ropar den ena killen och tittar på mig.
" Om ni orkar flytta den dit så visst " flinar jag och jag, Amanda, Sara och Sandra springer till vattenrutschkanan och åker snabbt ner. Killarna drar studsmattan till poolen och hoppar upp på den och hoppar. Dom gör massa volter ner i poolen och såna saker. Jag suckar och tittar lite på Sandra medans hon skrattar och är glad.
 
Varför är jag tillsmamans med Justin..? Jag vill inte såra Sandra.. Tänker jag och snyftar tyst till..
 
____________________________________________________________________________-
 
jag tror detta är det längsta kapitlet, iallafall ett av dom. Men hoppas ni gillar det! :)
 
kommentera, kram! :)
 

@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel 28.

Jag tittar på Justin utan att säga något. Jag får inte fram ett ord, jag vill säga att jag älskar honom. Men jag kan verkligen inte. Jag nickar bara och reser mig upp.
 
" Jag går och kollar vad vi har " mumlar jag och går ut ur vardagsrummet. Jag går in i köket och kollar vad vi har i frysen som vi kan äta. Justin tittar efter mig men reser sig upp och går till mig.
" alma, jag vet att du gillar mig på samma sätt! Det syns faktiskt " säger Justin och går fram till mig. Han lägger armarna mjukt om mig bakifrån. Jag sväljer tyst och stänger frysen. Jag vänder mig om mot Justin och tittar på honom.
 
" Okej, jag älskar dig. Nöjd " mumlar jag och vänder ner blicken mot golvet eftersom jag verkligen inte kan kolla Justin i ögonen. Justin tar sin hand under min haka och gör så att jag tittar på honom.  Justin pussar mig mjukt på munnen och ler mot mig. Jag ler lite tillbaka och pussar tillbaka lika mjukt. Justin bär upp mig och går till köksbordet och lägger mig där på och lägger sig på mig och börjar kyssa mig på munnen. Jag ler och kysser tillbaka lika mjukt och lägger mina ben runt Justin's underkopp. Justin lägger sina händer under min tröja och börjar att smeka min mage och upp mot mina bröst/min bh medans han kysser mig mjukt på munnen, fast vildare. Jag avslutar kyssen och ler mot Justin.
 
" Justin, vi måste handla mat " fnissar jag och tar bort hans händer och kramar dom mjukt i mina händer istället. Justin ler mot mig och nickar. Han reser sig upp och går ut ur köket och till hallen. Jag reser mig upp och går efter.
 
" snygging, jag vill inte att något händer dig för jag vet hur Sandra blir när hon är arg och hur avundsjuka beliebers kan bli, så dom kommer misstänka saker så jag drar och fixar vad vi ska äta och du drar och fixar lite film och godis okej? " säger Justin och ler. Fast egentligen är det för att han vill fixa det gör romantiskt.
" okej " säger jag och tar på mig mina skor. Jag öppnar dörren och går ut. Justin tar på sig sina skor, går efter och går till sin bil. Jag stänger och låser bilen och går till garaget, jag öppnar garagedörren, går in,drar ut min moppe, sätter mig på min moppe, startar den  och kör iväg. Justin låser upp sin bil, hoppar in, stänger dörren, startar bilen och kör iväg.
 
~ungefär 1 timma senare~
 
Jag öppnar dörren och går in.
 
" JAG ÄR HEMMA! " ropar jag och stänger dörren. Jag tar av mig mina skor och går till köket där Justin är. Det är fullt med romantiska ljus, rosor och rosblad på bordet och runt omkring. Jag släpper ner kassarna och bara stirrar på allt Justin har fixat. Justin vänder blicken mot mig och ler när han hör mig.
 
" Hej älskling, bra att du kom! Maten är snart klar " säger Justin och ler. Han går fram till mig och tar kassarna. Han ler mot mig och tar upp allt och går ut till vardagsrummet. Han lägger i godiset och chipsen i skålarna sen går han ut till köket igen och ställer in drickorna i frysen och lägger in popcornpaketet i skåpet.
 
" Justin, kalla mig inte älskling " suckar jag och går och sätter mig vid bordet. Justin tittar på mig och suckar.
" Jag trodde vi var tillsammans.. " säger han tyst och går till spisen igen. Jag tittar på Justin och suckar utan att säga något.
 
efter en liten stund..
 
Jag och Justin sitter vid bordet och äter spagetti och skrattar för fullt. Det är verkligen skönt, att ha det som nytt. vara lika glad igen med Justin som i början! Det gör mig verkligen glad. Jag tar några spagetti och lägger in i munnen, fast dom är jätte långa. Justin tittar på mig och skrattar och drar upp andra änden på dom och stoppar i sin mun. tillslut mötts vi i en härlig puss. Jag ler och Justin flinar och börjar att "äta" på mig på skoj. Jag skrattar och drar undan huvudet.
 
" Mums, du smakar gott " flinar Justin och blinkar med ena ögat på skoj mot mig.
 
 
 
 
Jag ler mot Justin.
 
" Du suger ju på att bädda en säng " flinar jag och tar underlakanet ifrån Justin och bäddar.
" Mamma brukade göra det " flinar Justin och tittar på mig. Jag flinade bara medans jag bäddar ordentligt. När jag bäddat klart så hoppar Justin snabbt i sängen och tittar upp på mig.
" Komsi komsi " flinar Justin och blinkar sexigt med ena ögat mot mig. Jag tittar på Justin och skrattar. Justin tar tag i min ena arm och drar ner mig. Jag skrattar till och lägger mig på Justin. Vi börjar att kyssas ganska lugnt i början, men vi blir vildare och vildare. Jag ler mot Justin och drar av hans tröja. Justin kysser mig vilt och drar av mig min. Jag avslutar kyssen och sätter mig bredvid Justin. Jag knäpper upp hans jeans och drar av honom dom och slänger iväg dom. Jag knäpper upp mina jeans, drar av mig dom och slänger iväg dom.
 
" Babe, FORT! Jag orkar inte vänta! " säger Justin ansträngande och tittar på mig. Min blick glider ner mot Justins kallingar och jag flinar lite när jag ser att han har stånd. Jag sätter mig på hans underkropp och böjer mig fram mot Justin och kysser honom mjukt på munnen. Justin smeker mitt ena ben och kysser tillbaka lika mjukt.
 
" Du är så jävla vacker " mumlar Justin medans han kysser mig och smeker mitt ena ben, jag börjar smeka hans mage medans jag kysser honom mjukt. Justin lägger och smeker mig medans han kysser mig vildare och vildare. Jag kysser Justin och försöker och hänga med i hans takt. Jag lägger mina händer vid Justins hår och börjar fläta in mina fingrar i hans hår.
 
~nästa morgon~
 
Jag ligger tyst och sover inne i mitt rum, i min säng. Jag ler för mig själv i sömnen eftersom jag drömmer om mig och Justin. På något sätt har jag börjar drömma perversa drömmar om oss under natten. Även fast inget mer hände igår än kyssar, hångel smekningar osv. Heltplötsligt öppnas min dörr och Justin kommer in med en bricka. Jag ligger bara tyst och sover medans jag drömmer. Justin går tyst fram till mig och ställer brickan på nattuksbordet. Han sätter sig ner bredvid mig och skakar försitkigt på mig.
 
" Alma sötnos, vakna " viskar Justin och tittar på mig. Han ler lite. Jag vaknar till och tittar på Justin.
" god morgon.. " gäspar jag trött och sätter mig försiktigt upp. Jag vänder blicken mot brickan och ler stort.
" god morgon, jag har fixat frukost till oss " säger Justin glatt och tittar på mig. Jag tar försiktigt tag i Justin och drar ner honom. Jag kysser honom mjukt på munnen.
" Tack älskling " säger jag och ler mot honom.
" så vi är tillsammans nu!? " säger Justin glatt och ler stort. Jag nickar och ler mot Justin.
" TJOHO! " skriker Justin och reser sig upp och hoppar runt. Jag tittar på Justin och flinar åt honom.
 
___________________________________________-
 
här får ni kapitel 28, förlåt att det har tagit tid men det har hänt grejer, som jag inte vet om jag får ta upp på bloggen, ska se om jag får så ni förstår. Men jag ber om ursäkt, för jag mår verkligen inte bra av det som hänt, men hoppas ni gtillar kapitlet! :)
 
kommentera, kram och puss :D<3

@ Allmänt

I'm soo sorry!

Ja, jag är verkligen ledsen att jag inte har skrivit något kapitel. MEN, det har hänt lite saker i mitt liv nu, privata saker som jag nog inte får ta upp, jag är ledsen men jag ska bort efter jag ätit och så.. Men jag ska försöka att få in ett inlägg senare!
 
Puss och kram, älskar er mina läsare!
 

@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel 27.

Jag stirrar på Justin och puttar bort honom från mig. Eftersom jag är chockad och att Justin har en tjej.

" Alma, schh! " säger Justin lågt och går fram till mig. Han drar av mig min tröja kysser mig igen på munnen. 

" Justin, ge dig! " fräser jag sammanbitet. Jag tar min tröja från Justin och tar på mig den. Jag reser mig upp och puttar bort Justin. Jag går till dörren, låser upp och öppnar dörren. Jag går ut ur badrummet och springer ner för trappan och til hallen. Jag tar på mig mina skor.

" Alma, vad har hänt? " säger Sandra förvånat och kommer ut från köket och stannar vid mig. Jag vänder blicken mot Sandra och sväljer hårt.

" Förlåt, men jag måste verkligen hem! Men det har varit en super bra födelsedag! " säger jag och ler mot Sandra. Jag går fram till henne och kramar henne snabbt men släpper henne. Jag går till dörren, öppnar och går ut. Jag stänger dörren och springer iväg.

Jag springer fram til min ytterdörr och tar upp mina nycklar. Jag låser upp och öppnar dörren. Jag går in och stänger den efter mig. Jag tar av mig mina skor och går in i vardagsrummet där mamma och andrew sitter.

" Hej.. " säger jag tyst och tittar på dom.

" Hej gumman, hur var festen? "säger mamma och ler mot mig.

" Sådär " suckar jag.

" Jag går och lägger mig.. " säger jag lågt och går ut ur vardagsrummet och springer upp och in till mitt rum. Jag stänger dörren och går till min säng. Jag lägger mig ner i sängen och stirrar upp i taket.

 

Justin står i köket hemma hos han och Sandra. Sandra sitter tyst och äter sin frukost medans hon kollar igenom facebook på sin iPhone.  Justin tittar på Sandra och sväljer tyst.

 

" Sandra, vi måste prata.. " säger Justin lågt och sätter sig mittemot henne. Sandra lägger ifrån sig sin mobil och tittar på Justin.

" Jag älskar dig Sandra, jätte mycket men.. Jag vill göra slut " säger Justin och tittar på Sandra. Sandra stirrar på Justin chockat. Hon reser sig snabbt upp och springer ut ur köket och till hallen. Hon känner hur tårarna bara rinner ner för hennes kinder, forsar ner! Hon tar på sig sina skor, öppnar dörren och springer ut och snabbt iväg till vattnet och ut på bryggan. Justin tittar efter Sandra och suckar. Han lägger händerna för ansiktet, och sväljer tyst.

 

 I detta tillfälle är detta Sandra, gick inte att ladda upp en speciell bild på henne så fick ta en använd :/

 (om inte denna bild syns så är det bild på Almas kläder, som jag kommer beskriva i texten också)

 

Justin fixar till sitt hår i spegeln. Han tar på sig sin mössa och ett par solglasögon. Han tar upp sina bilnycklar och går till ytterdörren. Han öppnar den och går ut, han stänger och låser och går till bilen. Justin låser upp bilen, öppnar bildörren och hoppar in. Han stänger dörren och startar bilen. Han kör snabbt iväg och mot mitt hus.

 

Jag står tyst vid min stora spegel i mitt rum och kollar mig i spegeln. Jag har på mig ett vitt linne, ett par svarta jeans och en svart kavaj. Jag ler åt mig själv och går ut ur mitt rum och ner till vardagsrummet då det knackar på dörren. Jag suckar och går till hallen, låser upp dörren och öppnar. När jag ser Justin så sväljer jag hårt.

 

" Jag har inte tid, vad vill du? " mumlar jag och tittar på Justin. Justin titttar på mig och ler gillande.

" Ska du på dejt? " säger han men ser lite besviken ut, men han ler fortfarande gillande. Jag skakar på huvet.

" Nej, det ska jag inte, vad dårå? " suckar jag irriterat eftersom jg är ganska rädd för att han ska göra något.

" Jag undrar om vi kunde hitta på något? Middag sen film? Du är ju ändå ensam i en vecka så " flinar Justin och tittar på mig.

" ska du inte vara med Sandra? " mumlar jag och tittar på Justin. Justin tittar på mig och suckar.

" Det är slut.. " äsäger Justin lågt och tittar ledsamt ner i marken. Jag tittar oroligt på Justin.

" Aja, kom in då.. " säger jag och går in i vardagsrummet. Justin går in och stänger dörren. Han tar av sig sina skor och går efter till vardagsrummet och sätter sig i soffan bredvvid mig.

" Jag gjorde slut.. För jag gillar bara henne som vän, jag älskar någon annan.. " säger Justin lågt och vänder blicken mot mig. Jag vänder blicken mot Justin och sväljer tyst när jag möter hans blick.

" Jag älskar dig, Alma! " säger Justin allvarligt och tittar på mig.

 

___________________________________

Hoppas ni gillar det!

 

kommentera vad ni känner för :3

 

kram!


@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel 26.

Justin, Chaz och Ryan öppnar dörren in till lägenheten. När dom hör någon i vardagsrummet som gråter så stänger dom snabbt dörren och springer in i vardagsrummet, utan att ta av sig sina skor.
 
" shit! Vad har hänt!? " säger Justin oroligt och springer fram till mig. Han bär upp mig och sätter sig i soffan med mig i famnen och Chaz och Ryan springer snabbt till sovrummet där Chris är. Jag ligger och gråter as mycket i Justins famn.
 
" Justin, jag vill här ifrån.. NU! " gråter jag och kramar Justin hårt. Men såklart inte för hårt. Justin kramar mig mjukt och tröstande.
" schh, Alma.. berätta vad som hänt.." säger Justin lugnt men oroligt. Jag slutar att gråta men snyftar till lite.
" Han kom hem och var jätte elak.. " snyftar jag medans jag håller om Justin, men det blir bara svagare och svagare grepp om honom och tillslut så somnar jag i Justins famn. Justin tittar ner på mig och ler lite.
" sötnos " säger han och pussar mig mjukt men snabbt på pannan och reser sig upp med mig i famnen. Han går ut till hallen, tar på mig mina skor och tar min jacka. Han öppnar dörren och går ut med mig i famnen och ut från korridoren och till hans bil. Han låser upp bilen, öppnar dörren till baksätet, sätter in mig och stänger dörren. Justin tar upp sin mobil och ringer Chaz samtidigt som han  går till andra sidan. Han öppnar dörren och hoppar in och stänger dörren efter sig.
 
" chaz? " säger Chaz när han svarar.
" Hej, det är Justin.. Jag och Alma är ute i bilen så ta Alma's saker och lämna Chris " säger Justin och när han hör hur Chris slänger saker om kring sig så suckar han.
" ring polisen först också " mumlar justin.
" Okej, hejdå " säger Chaz och lägger på. Justin lägger på och lägger ner mobilen, han vänder blicken mot mig och ler. Jag ligger bara tyst i baksätet och sover, utan att ens reagera.
 
 
 
 
( sorry, blogg.se dampar så kan inte lägga upp någon bild. Men bilden skulle vara när dom kramas )
 
 
 
 
Jag sitter tyst hemma hos Justin och Sandra ute på deras trädgård med Justin, Sandra. Chaz, Ryan och Amanda och dricker lite läsk och äter tårta eftersom Sandra fyller år. Jag ger sandra mitt paket.
 
" Grattis " säger jag glatt och Sandra ler och tar tacksamt emot paketet.
" tack! " säger hon glatt och öppnar paketet. Hon tar fram ett par cheerkläder.
" OMG! " säger Sandra super glatt och reser sig upp. Hon springer till mig och kramar mig. Jag flinar och kramar tillbaka lika mjukt men släpper henne. Hon går och sätter sig igen och öppnar resten.
 
Några timmar senare så ligger jag inne på badrumsgolvet hemma hos Sandra och Justin medans dom andra är ute och har fest för Sandra.
 
" Alma..? " säger Justin oroligt och knackar försiktigt på badrumsdörren.
" GÅ! "skriker/gråter jag helt förstört.
" Öppna.. " suckar Justin oroligt och slutar att knacka. Jag drar mig på golvet medans jag gråter och reser mig svagt upp. Jag låser upp och sätter mig på toalocket. Justin öppnar dörren och går in. Han stänger och låser dörren och tittar oroligt på mig. Jag lägger händerna för ansiktet medans jag gråter. Justin går fram till mig och lägger armarna om mig.
 
" alma, vad har hänt? " säger Justin oroligt och tittar ner på mig medans han håller om mig mjukt.
" J-j-jag och C-c-chris har g-g-gjort slut.. " snyftar jag och gråter ännu mer. Jag älskade verkligen honom..
" Han var ett svin mot dig! Han förtjänar inte dina tårar! " säger Justin allvarligt och tar bort mina händer från mitt ansikte och tittar allvarligt på mig. Jag tittar upp på Justin och slutar att gråta. Justin böjer sig ner och... Och kysser mig mjukt på munnen.
 
______________________________________________________________
 
OMG JUSTIN!? :O
 
aja, som sagt.. Förlåt för att jag inte kan ladda upp en bild, hoppas det går bra ändå :/
 
Kommentera åsikter, idèer osv! Älskar allt :3 och det bästa är. Jag tål allt och tar inte åt mig. Så var ärliga!
 
kram! <3
 
 
 
 
 
 

@ Allmänt

Jag är ledsen..

Ja, jag är ledsen över att bloggen ser ut som ett bomb nedslag.. Men det kaosar.. Buhuh... Men jag kan inte fixa det nu, så jag fortsätter imorgon! Jag ber om ursäkt om det är något som är fel, t xm om det inte går att kommentera osv. Men ja, lev med det. Det varar som sagt bara tills imorgon, hoppas jag..
 
 
Hoppas ni gillar kapitel 25, och alla andra kapitel!
 
kram!<3

@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel 25.

Jag ligger hemma hos Chris på deras studsmatta och leker med Chris's fingrar. Chris tittar ner på mig och ler.

" Du är så vacker, älskling " viskar Chris i mitt ena öra och kysser mig mjukt på min ena kind.

" du med " säger jag och ler mot Chris. Jag släpper Chris's händer och sträcker på mig. Chris tittar på mig och ler stort medans han håller om mig mjukt.

 

" Du, vi fick låna syrrans lägenhet så vi kan flytta in där när hon är borta " säger Chris glatt och tittar på mig. Jag tittar på Chris och ler stort.

" Vad bra! " Säger jag glatt och sätter mig upp. Chris's sätter sig upp bredvid mig och hoppar av studsmattan. Jag hoppar efter ner och springer in, chris springer snabbt efter mig in och fångar mig. Jag skrattar och han bär upp mig. Jag tittar på Chris och ler.

 

" Min sexbomb " flinar Chris retsamt och kysser mig samtidigt som han går upp med mig i famnen till sitt rum. Jag skrattar till bara men kysser inte tillbaka.

 

Två veckor senare..

 

Jag hänger in mina kläder i garderoben medans Chris står i köket och lagar mat. Jag undrar hur det är att ha eget egentligen.. Tänker jag tyst för mig själv medans jag hänger in lite kläder. Jag går ut ur garderoben och stänger den. Jag går ut ur sovrummet och till köket.  Vi sätter oss ner och äter när maten är klar. Jag sprutar på lite ketchup på spagettinochköttfärsåsen. Jag suckar tyst och skär allt lite mindre. Chris sitter och tittar tyst på mig medans han äter.

 

 

Tre veckor senare...

 

Jag står tyst i köket hos "mig och Chris" eller ja, i Cait's lägenhet.  Jaghäller upp ett glas med lite cola och går och sätter mig vid bordet. Jag tar fram en tjej tidning och börjar att bläddra lite i tidningen medans jag dricker upp min cola. Helt plötsligt öppnas ytterdörren. Jag reser mig snabbt upp, jag stänger igen tidningen och lägger den där den ska vara. Går till diskmaskinen, öppnar den, ställer in glaset, stänger diskmaskinen och går ut ur köket och till hallen.

 

" Hej älskling! " säger jag glatt och kramar Chris. Chris puttar undan mig och tar av sig sina skor. Jag tittar förvånat på Chris. Jag suckar tyst.

" Hur är det..? " säger jag lågt och går in i vardagsrummet.

" skit i det du! " säger Chris och går efter. Han tar tag i mig och drar in mig i väggen. Han ställer sig tätt mot mig och flinar elakt. Jag tittar skrämt på Chris och svääljer HÅRT.

" tror du jag gillar en sån som dig? Fattar du inte att jag bara vill knulla dig! ? " fräser Chris och slår till mig AS hårt i ansiktet. Jag sväljer hårt och försöker att dölja smärtan.

" Men du duger ju inte ens till det, för du vågar ju inte ens knulla! " flinar Chris elakt och sparkar mig HÅRT i magen. JAg lägger händerna för ansiktet och börjar att gråta jätte mycket. Chris tar tag i mig och "kastar" in mig i ett skåp. Jag sjunker ner till golvet och börjar att gråta jätte mycket.

 

" HÅLL KÄFTEN JÄVLA HORA! " skriker Chris och går ut ur vardagsrummet och till sovrummet, han tar fram min väska och går till garderoben. Han börjar snabbt packa ner mina saker i den.

 

____________________________________________________________

 

Här kommer kapitel 25 :3 förlåt för kort.. Men min dator är verkligen JÄTTE seg! Ska försöka fixa det, men nu ska jag fixa.. *trumelvirvlar* DEN NYA DESIGNEN! :D eller jag ska lägga upp den för en kompis hjälpte mig men aa :)

 

kommentera för mer, er åsikter och idèer :D

 

kram.


@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel 24.

Jag ligger tyst på stranden och solar. Chris, Chaz och Ryan tittar på mig och flinar. Chris går fram till mig med en hink vatten och häller den över mig.
 
" AAAH! " skriker jag och reser mig snabbt upp. Jag stirrar på Chris. Chris, Chaz och Ryan står och garvar åt mig.
" Fy, du ligger så illa till! " Flinar jag och tittar på Chris.
" Hjälp vad rädd jag blir " flinar Chris retsamt och ironiskt och bär upp mig. Han springer iväg med mig på stranden. Chaz och Ryan tittar efter oss och flinar men går upp till "lägret" där Justin sitter helt själv vid elden, med tårar i ögonen. Chaz och Ryan sätter sig vid Justin.
 
" Tja bro, läget? " säger Chaz men tystnar när han ser att Justin är ledsen.
" Hur är det? " säger Ryan oroligt och tittar på Justin. Justin vänder ledsamt ner blicken i marken.
" Det är komplicerat " snyftar Justin och vänder upp blicken mot Chaz och Ryan.
" försök.. " säger Chaz oroligt medans han tittar på Justin. Chaz kommer upp från stranden med mig i famnen.
" Kolla! Jag fann en ängel! " flinar Chris och pussar mig mjukt på munnen och går och sätter sig med mig i famnen vid Chaz, Ryan och Justin. Jag fnittrar till och det syns att så fort Justin ser mig med Chris så blir han sårad. Chaz tittar oroligt men lite förvånat på Justin. Eftersom han är ju tillsammans med Sandra.
 
Tre dagar senare..
 
Jag ligger i Justins bil och fnittrar. Eftersom Chris sitter på min underkropp och försöker visa sina "coola" magmuskler. Och vi har lagt ner baksätet så man kan ligga ordentligt där.
 
" Du är så fin, Alma " säger Chris och tittar på mig. Han böjer sig ner mot mig och kysser mig mjukt på munnen. Jag kysser tillbaka lika mjukt och ler. Han ler tillbaka och avslutar kyssen. Han börjar försiktigt att dra av mig min tröja.
 
" Chris, sluta.." säger jag tyst och tar bort hans händer. Egentligen är jag rädd, även fast jag vill. Jag är rädd, eftersom jag är oskuld. Chris tittar på mig men suckar tyst. Men istället för han händerna till mina jeans shorts och börjar knäppa upp dom.
 
" CHRIS SLUTA! " Skriker jag och puttar av honom, jag sätter mig snabbt upp och öppnar dörren. Jag går ut ur bilen och smäller HÅRT igen dörren. Jag springer iväg till stranden, där jag vet att ingen är. Eftersom Justin, Chaz och Ryan spelar kort. Justin, Chaz och Ryan tittar förvånat efter mig när jag springer förbi. Chris himmlar med ögonen och sätter sig upp, han tar på sig sin tröja och öppnar bildörren. Han hoppar ut och stänger dörren. Han går till Chaz, Ryan och Justin och sätter sig bredvid dom.
 
" får man vara med? " flinar han och tittar på Chaz, Ryan och Justin.
" Visst.. "mumlar Justin.
" Nästa omgång " säger Chaz medans han spelar och Ryan nickar medans han spelar. Justin flinar och lägger ett kort. Så han vinner.
 
" du vinner ju alltid! " flinar Chaz och tittar på Justin.
" Det är för att jag är bäst " flinar Justin på skoj och tittar på Chaz. Chaz, Ryan och Chris flinar bara åt Justin.
 
 tänk bara på att han är ledsen, inte vart han är osv..
 
Jag står inne i mitt och Justin's tält och packar. Justin sitter tyst på sin väska och tittar på mig.
 
" Jag älskar dig, alma.. " viskar Justin tyst, fast så tyst att ingen förutom Justin hör det. Jag vänder blicken och ler.
" tack för att jag fick följa med, det har varit kul " säger jag glatt medans jag packar och tittar på Justin. Justin tittar på mig och ler ett fejkat lèende.
" Det var kul att du ville följa med " säger Justin och ler fejkat mot mig. Jag fnittrar till och stänger min väska. Jag ställer den upp och drar fram "handtaget" och drar ut den från tältet. Justin reser sig upp och tittar efter mig. Han suckar men bär upp sin väska och går ut ur tältet med den. Jag går till Justin's bil och öppnar bagaget. Jag lägger in väskan och Justin kommer efter mig och lägger in sin väska. Han tittar på mig och jag vänder blicken mot Justin. Vi står helt stilla och tittar på varann, i säkert flera sekunder.
 
" Hej min älskade alma ! " flinar Chris och kommer bakom mig och bär upp mig. Jag fnittrar och vänder blicken mot Chris.
" Hej min baby " flinar jag och kramar Chris och han kramar tillbaka. Justin tittar på mig och Chris och känner hur tårarna börjar bränna. Han går snabbt till chaz och Ryan och hjälper dom med tälten.
 
ungefär en timma senare så sitter alla i Justins bil medans han kör. Jag sitter lutar mot Chris medans han håller ena armen om mig. Jag tar Chris's hand och börjar leka lite med hans fingrar. Jag gäspar stort och ler för mig själv. Ryan vänder blicken mot mig och Chris och suckar tyst, eftersom han inte förstår hur vi kan göra såhär när Justin är nära, eftersom alla borde se att Justin verkligen blir sårad av att se dom. Chris lutar sitt huvud mot Almas och möter hennes ögon.
 
" Jag älskar dig " viskar han och kysser Alma mjukt på munnen.
" Jag älskar dig med " viskar Alma och sluter ögonen. Hon kysser tillbaka lika mjukt och Justin hör, så han sväljer tyst medans han kör. Chaz vänder blicken mot Justin och suckar.  Han höjer volymen AS mycket och börjar att sjunga med. Justin ler lite och börjar sjunga med. Ryan med.
 
__________________________________________________________________________
 
Inte så långt, men verkligen INGEN inspiration, måste skaffa mig det.. heeh.. Men här får ni kapitel 24 så ni vet att jag lever ;)
 
aja, hoppas ni gillar det.
 
Kommentera, idèer, åsikter allt!
 
kram!
 
 

@ Allmänt

sjuk :'(

Ja, jag har magsjuka så kommer tyvärr inte orka skriva idag. Kanske ikväll om jag mår bättre. Men jag vet inte så jag tänkte gå in och skriva detta så ni vet om varför det kanske inte blir något inlägg idag. Hoppas ni inte saknar berättelsen för mycket.;)
 
Kram sötnosar! <3
 
 

@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel 23.

Jag sitter tyst lutad mot Chris medans jag, Chris, Chaz, Ryan och Justin grillar. Chris har ena armen om mig mjukt och tittar ner på mig och ler. Han vänder blicken mot elden igen medans han grillar åt mig och han. Justin sitter och grillar medans han sitter och tittar då och då på mig och Chris. Med en väldigt avundsjuk blick. När jag ser Justin's blick så suckar jag och tar bort Chris's arm. Jag sätter mig upp och tar grillspettet och börjar att grilla själv. Chris tittar på mig sen på elden. Jag suckar tyst medans jag grillar.
 
En timma senare
 
Jag ligger tyst på min luftmadrass i mitt och Justin's tält och håller på med mobilen. Justin kommer in i tältet och stänger igen det. Han tittar på mig och suckar tyst, fast jag märker det inte eftersom jag är helt inne i mobilen. Justin går till sin madrass, tar av sig sina byxor och sin tröja och lägger dom på hans saker. Han kryper ner under täcket. Jag låser mobilen och lägger den under kudden. Justin vänder blicken mot mig.
 
" Har du haft en kul dag? " säger Justin och tittar på mig. Jag vänder blicken mot Justin och ler.
" Ja! " säger jag glatt. Justin suckar tyst och blundar.
" Bra, god natt " mumlar han och låtsas somna på en gång. Jag tittar på Justin och suckar men blundar. Jag somnar efter ett tag, lika så Justin.
 
(tänk er två såna tält, fast större)
 
Jag vaknar av att Chris skakar lite på mig.
 
" sötnos, vakna " säger Chris med len röst medans han skakar försiktigt på mig. Jag vaknar till och öppnar ögonen. Jag tittar på Chris och ler.
" god morgon " gäspar jag och sätter mig upp. Chris flinar och reser sig upp.
" God morgon " flinar han och böjer sig ner och bär upp mig.
" Släpp ner mig " flinar jag. Chris släpper ner mig och jag går till min väska och tar ut kläder. Chris tittar på min röv sen går ut ur tältet och till killarna. Jag tar på mig ett par svarta underkläder, USA shorts och ett vitt linne där det stor " WILD " på. Jag går ut ur tältet och till killarna som sitter och äter frukost. Jag sätter mig bredvid Chris och gör iordning lite frukost till mig..
 
en halvtimma senare.
 
Jag lägger ifrån mig borsten och sätter upp mitt hår i en hög toffs. Justin har stått och stirrat på mig i kanske 10 minuter.
 
" har ni något på G ? " säger Justin och tittar på mig. Jag vänder mig mot Justin och skakar på huvet. Jag går ut ur tältet och Justin går snabbt efter mig.
" gillar du honom? " säger Justin och jag suckar men vänder mig om mot Justin.
" Ja, som vän. Vi är bara vänner, som oss. Okej? " säger jag och tittar på Justin. Jag himmlar med ögonen och går ner till stranden där Chaz, Ryan och Chris sitter. Justin står ledsamt, avundsjukt och sårat och tittar efter mig. Han gillar verkligen mig, mer än som en vän..
 
_____________________________________________________
 
sorry för kort. Ingen insperation :/ ska försöka få det och skriva längre.
 
Men sålänge får ni nöja er med detta inlägg!
 
kommentera,!
 
kram1 <3

@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel 22.

Jag står hemma inne i mitt rum och packar eftersom jag ska ut till skogen med Chaz, Ryan, Justin och Chris. Jag bär upp min väska och går ut ur rummet. Jag går till badrummet, öppnar dörren och går in. Jag ställer väskan på toalocket och går och hämtar tandborste, tandkräm och såna saker som man behöver. Jag stänger väskan och bär upp den igen. Jag går ut ur badrummet och stänger dörren. Jag springer ner för trappan och till hallen. Jag tar på mig mina skor och tittar mig i hallspegeln. Jag ler mot mig själv.
 
" JAG DRAR NU! " ropar jag och öppnar dörren.
" OKEJ, HA DET SÅ BRA GUMMAN! " ropar mamma från köket. Jag går ut och stänger dörren. Jag går till vägen och sätter mig på en liten sten medans jag väntar på killarna eftersom dom skulle hämta mig. Efter ungefär 20 minuter så parkerar Justin bilen framför mig. Jag reser mig upp och öppnar dörren till baksätet där Chris och Ryan sitter. Jag hoppar in och stänger dörren. Jag ställer ner min väska vid mina fötter.
 
" Tja " flinar Justin och tittar bak på mig.
" Tjena " flinar jag och tittar på Justin. Justin ler mot mig men vänder blicken framåt igen och börjar att köra.
" Hej " säger Ryan, Chris och Chaz vänligt och tittar på mig. Jag tittar fram på Chaz sen på Chris och Ryan.
" Hej " säger jag vänligt. Jag tar upp min mobil och smsar till Sandra och Amanda.
 
// Hej, vad gör du? :)<3 // Jag skickar det och lägger ner min mobil igen.
 
en timma senare.
 
Jag sitter tyst och kollar på Justin, Chaz, Ryan och Chris som sätter upp tälten.
 
" ALMA, DU FÅR SOVA MED JUSTIN! "ropar Chris och tittar på mig. Jag tittar på Chris och nickar utan att säga något. Jag reser mig upp och går in i mitt och Justin's tält. Jag tittar på Justin och ler.
 
" gå ut, jag ska byta om " flinar jag. Justin tittar på mig och blinkar med ena ögat mot mig på skoj men går ut ur tältet. Jag öppnar min väska och tar fram min USA bikini. Jag tar av mig min tröja, mina byxor och mina underkläder och lägger dom i ett speciellt fak. Jag tar på mig min bikini överdel och sen underdelen. Jag går ut ur tältet och till killarna. Chaz, Ryan och Chris tittar på mina bröst. Jag tittar på Chaz, Ryan och Chris och himlar med ögonen.
 
" Jag går till vattnet " säger jag och går ner till stranden eftersom det finns en liten strand och en klippa vid skogen där vi campar.  Jag går fram till vattnet och känner lite. Jag backar snabbt eftersom det är IS kallt. Justin, Chaz, Ryan och Chris står vid tälten och tittar på mig. Jag tar ett djupt andetag och springer i. Efter en liten stund kommer även killarna i.
 
" gud va skönt! " säger Justin och dyker ner under vattnet och simmar runt. Chris tittar på mig och flinar hemlighetsfullt. Han dyker ner under vattnet och simmar till mig och tar tag i mina ben. Jag skriker högt och börjar sprattla. Chris simmar upp till ytan och skrattar åt mig. Som även Chaz och Ryan gör. Jag vänder mig snabbt om mot Chris men fnittrar till. Justin simmar upp till ytan och tittar på mig och Chris. Han suckar tyst. Och avundsjukt, trotts att han är tillsammans med Sandra.
 
___________________________________________________
 
ganska kort inlägg igen, förlåt :/ ska skriva längre lovar!
 
Men ja..
 
Kommentera, åsikter, idèer osv!
 
kram!<3

@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel 21.

Jag ligger tyst och sover i gästsängen inne i gästrummet som jag fått låna. Justin öppnar försiktigt min dörr och går in. Han stänger dörren och går fram till mig. Han tittar ner på mig och suckar lågt. Jag ligger bara tyst och sover. Justin sätter sig försiktigt bredvid mig på sängkanten och skakar lite på mig.
 
" alma..? " säger Justin försiktigt medans han skakar lite på mig.  Jag vaknar till och öppnar ögonen så jag ser Justin.
" ja.. ? " mumlar jag och tittar på Justin.
" vi måste prata, vill du ha frukost? Sandra, Amanda och Sara  har dragit för att fixa saker så det är ju ett bra tillfälle " Säger  Justin och tittar på mig. Jag tittar på Justin och tvekar en liten stund.
" ah, okej.. Ska bara ta på mig, jag kommer ner.. " säger jag och sätter mig upp. Justin nickar och reser sig upp. Han går ut ur rummet och ner. Jag lägger händerna för ansiktet och sväljer tyst.
 
" Fan.. " mumlar jag tyst för mig själv men tar bort händerna igen och reser mig upp. Jag går till min väska, bär upp den och ställer den på sängen. Jag tar av mig min tröja, byxor och mina underkläder och lägger dom på sängen. Jag öppnar väskan och tar fram ett par blåa underkläder, en blå superman tröja och ett par svarta jeans och tar på mig dom. Jag går fram till spegeln och tittar på mig i spgeln och suckar.
 
Jag tar min toffs som sitter på handleden och sätter upp mitt hår i en högtoffs. Jag ler åt mig själv i spegeln och går ut ur rummet. Jag stänger dörren och springer ner och in i köket. Jag stannar och tittar på Justin och ler lite medans han dukar fram allt. Justin vänder sig mot mig och ler. Jag fnittrar till men går och sätter mig på ena stolen och han sätter sig mittemot mig.
 
" Varsågod " säger han vänligt och tittar på mig och ler.
" Tack " säger jag och häller i lite fil i min tallrik. Justin tittar på mig och ler.
" Det är roligt att du pratar med mig igen " säger Justin och flinar men tar lite smör och en macka och brer lite. Jag flinar tyst bara och ställer tillbaka filen. Jag tar flingorna och häller i lite sen ställer tillbaka den med. Jag tar upp min sked och rör om lite. Jag tar oboy burken och tar i ungefär två skedar i glaset, ställer tillbaka oboy burken, tar mölken och häller i glaset. Jag ställer tillbaka mjölken och tar upp en sked och rör om i oboyen. Jag gör en macka med lite ost på innan jag börjar att äta. Justin börjar äta sin macka med ost på och några apelsinbitar.
 
 
Jag sitter tyst och tittar på Justin. Justin vänder blicken mot mig och ler medans han pratar med sin lilla syster Jazzy i telefonen.  Efter en liten stund så lägger han på och lägger ner mobilen i hans ena ficka. Justin reser sig upp och går till musikanläggningen och startar musik och vänder sig om mot mig. Han står och tittar på mig en stund. Jag tittar förvånat på Justin, men utan att säga något.
 
" em.. Vill du med och campa med mig, Chaz, Ryan och Chris? och deras tjejer ? " säger Justin och tittar på mig. Jag tittar på Justin och funderar lite.
" Ska inte Sandra med? " säger jag förvånat eftersom han inte nämnde henne.
" Nej, hon ska till sina föräldrar " säger Justin och tittar på mig. Jag rycker på axlarna.
" visst, det kan jag väl " säger jag och ler lite. Justin ler stort.
" bra! " säger Justin glatt.
" Jag ska ringa och säga att du följer med " säger Justin och tar upp sin mobil och går iväg. Jag tittar efter Justin och suckar tyst.
 
_________________________________________________________________
 
förlåt att detta kapitel blev kort, men nästa inlägg som jag ska skriva nu lär bli längre :)
 
kommentera!
 
kram!

@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel 20.

 Jag sitter tyst vid ett glasscafè med Sandra, Justin, Sara och Amanda. Justin och Sandra sitter och kysser varann nästan hela tiden, dock tittar Justin på mig rätt ofta och ler speciellt. Jag tittar bara bort varje gång Justin tittar på mig. Jag vet inte varför, men jag tror jag är kär.. Och det får jag inte bli! Det skulle vara en stoor katastrof! Jag suckar tyst för mig själv.
 
" ALMA!? " skriker Justin, Sandra, Sara och Amanda samtidigt och tittar förvånat på mig. Jag hoppar till och vänder blicken mot dom.
" Ja..? " säger jag tyst. 
" Ska du med eller? " säger Amanda och tittar förvånat på mig.
" eh, va? ja.. " säger jag tyst och reser mig upp och tar upp min väska. Justin tittar oroligt på mig.
" Mår du bra, alma? " säger han oroligt och går fram till mig. Jag tittar på Justin.
" Ja, " mumlar jag och går förbi honom. Alma, Sara, Justin och Sandra tittar förvånat på mig. Amanda springer snabbt ikapp mig och Sandra, Sara och Justin går snabbt ikapp mig och Amanda. Vi går till parkeringen där Justin och Sandra's bilar står. Justin låser upp sin bil, öppnar dörren, hoppar in, stänger dörren och startar bilen. Sandra hoppar in i sin bil och gör samma sak.  Amanda och Sara öppnar dörren till Sandra's bil, hoppar in och stänger dörrarna. Sandra vevar ner rutan och tittar ut på mig.
 
" Åker du med Justin eller? " säger Sandra och ler mot mig. Jag vänder blicken mot Justin och sväljer hårt men vänder blicken mot Sandra igen och nickar bara utan att säga något. Jag går till Justin's bil, öppnar dörren, hoppar in och stänger dörren. Justin vänder blicken mot mig och suckar.
 
" glad du ser ut.. " Säger Justin och tittar på mig. Jag vänder blicken mot Justin och himmlar med ögonen.
" super glad " mumlar jag och vänder ut blicken igen. Sandra kör iväg. Men Justin står kvar. Jag sväljer tyst och vänder blicken mot Justin igen.
" ska du köra eller ska du våldta mig!? " fräser jag och stirrar på Justin. Justin tittar förvånat på mig men vänder snabbt fram blicken och kör iväg, snabbt. Jag sväljer tyst och tittar försiktigt på Justin.
 
" f-f-förlåt.. Jag har pms.. " säger jag tyst och tittar ner i mitt knä.
" det är lugnt.. " säger Justin chockat medans han kör hem till sig och Sandra.
 
 
- Jag kan A L D R I G se Justin i ögonen igen, ALDRIG! Varför sa jag sådär? Jag ångrar mig, men det bara slank ur mig, vet inte vad jag ska göra. Han hatar mig, jag lovar.. XOXO Alma.. - Jag lägger ihop dagboken och lägger ner den i väskan. Jag reser mig upp och bär ner min väska från sängen och börjar bädda min säng. Eller i sängen jag ska sova i, eftersom jag, Sara och Amanda ska sova över hos Justin och Sandra. Så vi har fått ett eget gästrum, eftersom dom har ett jätte stort hus.
 
" alma, är du klar? Maten är färdig.. " säger Justin lågt utanför rummet. Jag sväljer tyst.
" Jag kommer.. " säger jag tyst och bäddar iordning det sista innan jag går till dörren. Jag tar ett djupt andetag och öppnar dörren. Eftersom Justin redan gått till köket så springer jag snabbt ut ur mitt rum och ner till köket. Jag går och sätter mig bredvid Amanda och försöker att inte möta Justin's blick. Vilket är väldigt svårt eftersom jag inte heller vill att någon ska märka något. Jag tar på pytte lite sallad och en liten kött bit och en liten potatis. Sandra, Justin, Amanda och Sara tittar oroligt på mig.
 
" Alma, vi har mycket mat. Det är bara att äta " säger Sandra oroligt och tittar på mig. Jag suckar tyst.
" Jag är inte så hungrig.. " säger jag tyst och vänder blicken mot Sandra. Sandra tittar oroligt på mig.
" Okej, men det finns mycket så ät på bara om du vill! " säger Sandra och ler lite mot mig och börjar äta igen. Justin, Sara och amanda sitter och tittar oroligt på mig medans dom äter.  Jag försöker att undvika alla blickar eftersom jag verkligen inte orkar. Jag äter snabbt upp min mat och vänder blicken mot Sandra. Jag lägger min ena hand för min panna och suckar tyst.
 
" får jag gå och lägga mig? Jag mår verkligen inte bra.. " snyftar jag fejkat tyst till. Fast det blir jätte äkta.
" Ja, det är klart " säger Sandra och tittar oroligt på mig. Jag ler svagt men tacksamt mot Sandra och reser mig upp.
" du kan låta allt stå kvar " säger Sandra vänligt och tittar på mig. Jag ler som tack och går tyst och ledsamt iväg. Justin tittar efter mig och suckar.
 
___________________________________________________________
 
Hoppas ni gillar det, orkar verkligen inte skriva mer. Detta är INTE min dag..
värsta otursdag..:/
 
Aja, kommentera!
 
kram<3

@ Allmänt

ALAYLM VIDEON UTE NU!

As Long As You Love Me ft. Big Sean now on YouTube -
 
 
Vad tycker ni om videon/kort filmen? :)