@ Allmänt

VAD VILL NI!?

Hade detta för ett tag sen med, och då sa alla att jag skulle skriva mycket och detaljerat ang sex osv. Men eftersom vissa tycker jag gör fel nu så tänkte jag ta en till röstning, SISTA och se vad ni tycker. Så det är väldigt viktigt att ni svarar vad just NI tycker.
 
    

Omröstningen Ska jag skriva om sex och sånt? finns på fnul.se.
Håll en egen folkomröstning med dina bloggläsare! (Gratis och ingen registrering krävs)

 

RÖSTERNA RÄKNAS TILL 00.00 INATT, SÅ DEN SOM HAR MEST RÖSTER DÅ BLIR DET.


@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel 59.

Det är helt kolsvart, i hela arenan. Man känner känslan från alla, glada, spralliga, nyfikna och allt blandat! Jag suckar tyst och tar upp min mobil. Jag ler när jag ser att Douglas har smsat. Jag läser smset och svar och Elena vänder blicken mot mig. Hon suckar tyst.

" Det syns att du inte gillar det, redan " säger Elena medans hon tittar på mig. Jag vänder blicken mot Elena.

" förlåt " säger jag lågt men ler och lägger ner mobilen i fickan igen. Jag lutar mig mot Elena och Elena tittar på mig och flinar. Jag sätter mig upp igen och flinar.

Justin kommer ut på scenen och alla börjar skrika, klappa och gråta. Jag tittar runt lite på alla men för att inte förstöra allt så börjar jag klappa som alla andra.

Min största mardröm är om Justin skulle se mig, men det vet jag att han inte kan göra. Så jag behöver inte oroa mig.

" HUR MÅR NI!? " skriker Justin innan han börjar sjunga sin första låt som är BELIEVE. Tro det eller ej, men det är en väldigt härlig stämning inne i arenan. Jag, som alla andra diggar med i låten. Och det är verkligen bra. Jag kan inte säga något annat för han har verkligen talang, han sjunger verkligen SJUKT bra!

Efter ungefär halva  konserten så har han spelat/sjungt massa låtar. Justin står på scenen och pratar med alla i publiken. Men plötsligt backar Justin och introt till " Be alright " börjar spelas. När Justin ska börja sjunga, så börjar han.

"Across the ocean, across the sea  Startin' to forget the way you look at me now  Over the mountains, across the sky  Need to see your face and need to look in your eyes  Through the storm and, through the clouds  Bumps on the road and upside down now  I know it's hard baby, to sleep at night  Don't you worry   Cause Everything's gonna be alright, ai-ai-ai-aight  Be alright, ai-ai-ai-aight  Through the sorrow,  And the fights  Don't you worry,  Cause everything's gonna Be Alright,ai-ai-ai-aight  Be Alright,ai-ai-ai-aight..   All alone, in my room  Waiting for your phone call to come soon  And for you, oh, I would walk a thousand miles  To be in your arms  Holding my heart   Oh I, Oh I...  I Love You  And Everything's gonna Be Alright, ai-ai-ai-aight  Be Alright, ai-ai-ai-aight   Through the long nights  And the bright lights  Dont you worry  Cause Everything's gonna Be Alright, ai-ai-ai-aight  Be Alright, ai-ai-ai-aight   You know that I care for you  I'll always be there for you  Promise I will stay right here, yeah  I know that you want me too  Baby we can make it through, anything  Cause everything's gonna Be Alright, ai-ai-ai-aight  Be Alright, ai-ai-ai-aight  Through the sorrow, and the fights  Dont you worry  Everything's gonna Be Alright, ai-ai-ai-aight  Be Alright, ai-ai-ai-aight   Through the sorrow, and the fights  Don't you worry  Everything's gonna Be Alright.." sjunger Justin och man ser att han har tårar i ögonen och han har gråten i halsen, det hörs.

 

 

Jag och Elena försöker komma ut. Men alla trängs och allt och jag får smått panik eftersom jag hatar trånga utrymmen. Och anledningen till varför ingen känner igen mig är ju för jag har gjort om mig helt. Jag och Elena tränger oss ut och springer till parkeringen och när jag ser Douglas så ler jag och öker farten. Jag springer fram till Douglas och Elena kommer fram tätt efter.

" Heej, älskling " säger jag glatt och kramar Douglas mjukt. Han ler mot mig.

" Hej, baby " flinar han och kramar mig mjukt. Elena står bara och tittar på mig och Douglas och ler, hon blir lite avundsjuk eftersom hon inte har någon. Men eftersom Douglas har med sina vänner så står inte bara hon ensam och kollar. Jag släpper Douglas och han släpper mig.

" ey, ska vi dra på fest nu eller? " suckar Douglas ena kompis och tittar på mig och Elena sen på Douglas.

" ja " säger Douglas.

" Men vi måste till hotellet och fixa oss " säger Elena och tittar på Douglas.

" Jaja " suckar han. Han öppnar dörren till hans ena kompis bil och hoppar in i baksätet. Jag hoppar in bredvid i mitten och Elena bredvid mig. Douglas kompisar sätter sig längst fram. Föraren startar bilen och kör iväg.

" var det bra? " säger Douglas och tittar på mig och Elena. Jag rycker på axlarna medans jag tittar ner i mitt knä och Elena vänder blicken mot Douglas och hennes ögon lyser upp och blir stora.

" JA, DET VAR JÄTTE BRA! " skriker hon glatt och hysteriskt. Jag och Douglas tittar på Elena och skrattar lite åt henne. Douglas kompis som kör, John kör till vårt hotell och stannar utanför.

" skyndar ni er då? " säger Douglas och tittar på mig och Elena.

" Ja " säger Elena. Hon öppnar dörren och hoppar ut. Jag lutar mig mot DOuglas och kysser honom glatt innan jag hoppar ut ur bilen och stänger dörren efter mig. Jag och Elena springer in i  hotellet. Vi springer till trapporna och springer upp till vår våning eftersom vi inte orkar ta hissen. Vi springer till vårat rum och jag tar upp kortet och låser upp dörren. Jag öppnar dörren och går in. Elena går in efter mig och stänger dörren. Vi tar av oss våra skor och går in till sovrummen som vi sover i. Jag går till garderoben och tar fram en kort, lila klänning och ett par snygga svarta skor. Jag tar av mig mina kläder jag har på mig nu och tar upp den lila klänningen. Jag sätter på mig den och sen sätter på mig skorna. Jag går snabbt ut ur sovrummet och till badrummet där Elena står och lockar håret. Jag tar fram mitt smink och börjar att lätt sminka mig med dom vanliga. Jag tar på ganska mycket mascara. Sen tar jag upp min borste och borstar igenom mitt hår. Jag tar en toffs och sätter upp en fin frisyr. Vi går ut till hallen från badrummet när vi är klara och öppnar dörren. Vi går ut och jag smäller igen dörren och då låser dörren sig. Vi springer ner för trapporna igen och Elena har på sig en turkos kort klänning och ett par svarta skor. Båda har Jeffrey Campbell skor. Vi springer ut från hotellet till bilen. Jag öppnar dörren och hoppar in bredvid Douglas. Elena hoppar in bredvid mig och John kör iväg.

Väl på festen så sitter jag, Elena, Douglas, John och Marcus och dricker as mycket. Jag och Douglas reser oss upp och börjar att dansa as vilt, men ändå grymt. Efter en liten stund så slutar jag dansa och går till baren igen. Vi köper varsin dricka och vi dricker. Bara blir fullare och fullare och jag är så full att jag knappt kan stå och jag vinglar till Elena och sätter mig i Elenas knä. Heltplötsligt så blir alla tysta och Justin går in på nattklubben och han är helt förstörd och det syns att han har gråtit ganska mycket. Men det är för att han inte kan glömma mig. Han och Alfredo går fram till baren och beställer varsin drink. Justin är egentligen där för att kunna glömma mig, bara för några timmar iallafall.. Han börjar dricka och titta runt lite. Då han ser någon han känner igen. Han ställer ifrån sig drinken och puttar till Alfredo.

" vad? " säger han förvånat och tittar på mig.

" är inte det, Alma? " viskar Justin till Alfredo förvånat och Alfredo vänder blicken mot mig och sen på Justin igen.

" Jo " säger han chockat. Justin tittar på mig och suckar.

" gå dit! " fräser Alfredo lågt och puttar av Justin från stolen. Justin tittar förvånat på Alfredo men går till mig.

" hej.. " säger han försiktigt och jag vänder blicken mot Justin och jag vänder blicken mot Justin och när jag verkligen ser att det är han så stirrar jag på honom.

" J-j-justin.. " stammar jag lågt fram och Justin går fram till mig och kramar mig mjukt. Då ser Douglas Justin. Han blir direkt jätte svartsjuk och reser sig upp. Han går fram till mig och Justin och drar bort honom ifrån mig.

" Stick från min tjej " fräser Douglas surt och stirrar på Justin. Justin tittar på Douglas.

" din tjej..? " mumlar han.

" Ja, MIN idiot " fräser Douglas och slår till Justin hårt i ansiktet. Justin morrar lågt och puttar in Douglas i barbordet.

" hon är min, fattar du!?" morrar Justin surt och Douglas reser sig upp.

" ÄR DU STÖRD!? TROR DU HON VILL HA EN JÄVLA BÖG ELLER!?" skriker Douglas och sparkar Justin i magen. Jag, Elena, Marcus, John, Alfredo och alla andra tittar bara på Douglas och Justin och jag reser mig upp och vinglar fram till Douglas och Justin. Jag drar försiktigt bort Douglas men han puttar bort mig.

" släpp mig, ska mörda honom ! " fräser Douglas och går fram till Justin. Justin slår till Douglas hårt i ansikten.

" Douglas ge dig för i helvetet! " morrar jag och stirrar på Douglas. Douglas vänder blicken mot mig. Han morrar men går och sätter sig. Justin tittar ledsamt på mig och jag sväljer tyst och tittar på honom men går till Douglas. ELena sitter bara och stirrar på mig sen på Justin igen.

" omg omgomg" säger hon hysteriskt och stirrar på Justin. Douglas tar sin spritflaska och kastar den på Justin innan han puttar bort mig och springer iväg och ut ur klubben. Justin får den så att han svimmar av. Dom flesta springer fram till Justin men jag, Marcus och John sitter bara och tittar på dom och Justin.

_______________________________________________________________________

här får ni kapitel 59! Hoppas ni gillar det.

Kommentera, vad ni vill. Tål allt, bara bra med kritik osv!

kram!<3


@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel 58.

Jag packar det sista eftersom Elena snart ska komma och hämta mig och Douglas. Hon har ju olyckligt vis fått mig på en Justin Bieber konsert. Jag suckar lågt.

" Detta suger " mumlar jag surt och stänger ihop väskan.

" inget fan av Justin? " flinar Douglas och tittar på mig. Jag vänder blicken mot Douglas och stirrar på honom.

" ALDRIG! " säger jag snabbt medans jag tittar grinigt på Douglas. Han äger verkligen på att reta upp mig. Vilket jag verkligen hatar. Han flinar bara åt mig och heltplötsligt så knackar det på dörren. Jag springer snabbt dit och öppnar. Jag ler när jag ser Elena.

" Hej! " säger hon glatt och jag ler bara och backar. Hon går in och tittar på mig.

" Klara? " säger hon uppspelt. Jag märker på henne att hon inte kan hålla de inne längre. Jag nickar och går till Douglas. Jag bär upp mina väskor och han reser sig upp och tar sina. Vi går till hallen och tar på sig sina skor och Elena öppnar dörren. Hon går ut och jag och Douglas går efter. Jag stänger dörren och tar upp mina nycklar. Jag låser och lägger ner nycklarna igen. Elena, jag och Douglas går ut och går till taxin som står utanför. Douglas öppnar dörren och hoppar in med sina väskor. Elena och jag hoppar in efter och jag stänger dörren.

" mot flygplatsen! "säger Elena glatt och han flinar och nickar innan han kör iväg och Elena har redan betalat eftersom hon betalade från sig, till mig och från mig till flygplatsen. Vi kliver ut ur taxi bilen och går in i flygplatsen. Vi får allt vi behöver och eftersom planet redan står inne så får vi gå på. Vi går till den gate:n och går in i flygplatsen eftersom dom tagit våra väskor.

Några timmar senare så är vi framme..

Jag och Douglas står inne i vårat sovrum på hotellrummet och har precis packat ur våra väskor och hängt in kläderna i garderoben och ställt saker där dom ska vara. Jag går till Douglas och ler. Han lägger armarna om mig och jag om honom. Han ler mot mig och kysser mig mjukt på munnen och jag kysser tillbaka lika mjukt. Jag avslutar den snabbt och släpper honom, han släpper mig också och jag går ut ur sovrummet och går till vardagsrummet och Elena kommer ut från sitt sovrum och vi går och sätter oss i varsin soffa. Douglas tittar på sin mobil och skriver något sen vänder blicken mot mig och Elena.

" Jag drar till mina kompisar, vi hörs ikväll! " säger Douglas och går iväg till hallen. Han tar på sig sina skor och öppnar dörren. Han går ut och stänger den efter sig.

 

 

Jag och Elena står i kön till Justin's konsert. Jag suckar och kollar på Elena.

" måste vi..,? " mumlar jag.

" Ja! " säger Elena ledsamt och tittar på mig. Jag rycker på axlarna.

" okej, förlåt då " säger jag och kollar runt och det är verkligen MASSA folk, både glada och ledsna. Jag tittar på Elena igen och hon tittar på mig.

" Jag kommer döda dig efter detta " mumlar jag grinigt.

" sluta vara så grinig, Alma! " säger Elena och tittar surt på mig, eller hon leker sur så jag ska ge mig.

" jaja " flinar jag men går ut ur kön och går runt eftersom jag inte orkar stå i den kön. Det finns ganska många som inte har biljetter som står utanför och gråter as mycket. Jag går till Elena igen.

" går du eller jag och köper något att äta? " säger jag medans jag tittar på Elena. Elena tittar på mig och ler stort.

" du kan så kan jag stå och hypa med alla andra " flinar Elena och tittar på mig.

" visst " säger jag och går ut ur kön igen och går iväg mot närmsta -resturang- som är McDonalds. Jag öppnar dörren och går in, och det är väldigt många där. som jag förstår eftersom dom flesta i kön går dit och köpet något eftersom det är närmast. Efter en stund så blir det min tur.

" Hej, vad vill du ha? " frågar kassörskan vänligt och ler vänligt mot mig.

" två chicken nuggets låder med 6 bitar i och en cola och en sprite " säger jag och ler. Hon skriver in det och nickar.

" dip? " säger hon och ler.

" sötsur till båda " säger jag och hon nickar.

" äta här eller ta med? " säger hon vänligt.

" ta med " säger jag och hon nickar. Och säger vad det blir och jag tar upp pengarna och betlar.

" det kommer snart! " säger hon vanligt och jag går åt sidan för att vänta på mitt. Efter en liten stund så får jag min mat så jag tackar vänligt och går ut från McDonalds och iväg till arenan igen med påsen med maten i. Jag letar upp Elena och när jag hittar henne så ler jag.

" hej igen " flinar jag och ger henne hennes påse med hennes mat i. Hon tar den.

" tack " säger hon glatt och öppnar den.

" mums " flinar hon och tar upp det. Vi sätter oss ner på marken och börjar äta medans vi pratar.

______________________________________________________________________________

förlåt att det inte blev så långt men måste sova :/ såå hoppas ni gillar det!

 

kommentera!

kram!<3


@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel 57.

 

Jag sitter i skolan och har matte medans jag har hörlurar i öronen och lyssnar på " Diamonds - Rihanna " Jag kan inte jobba eftersom jag bara tänker på Douglas hela tiden, han är en sån fin kille.. Jag ler för mig själv. Heltplötsligt så ringer brandalarmet. Jag och alla andra reser oss snabbt upp och springer ut ur klassrummet och ut ur skolan till skolgården. Där alla elever och lärare samlas. Jag letar upp Elena och när jag ser henne så ler jag.

" HEj " säger jag och ler. Jag tar ut mina hörlurare ur öronen och stänger av musiken och lägger ner det i fickan.

" Hej " flinar hon och vi går till en bänk och sätter oss. Heltplötsligt så kommer Douglas och hans vänner fram till mig och Elena.

" Hej min älskade babe " flinar han  och sätter sig bredvid mig. Han lägger ena armen om mig och pussar mig på huvudet. Jag vänder blicken mot honom och ler. Han kysser mig mjukt på munnen och jag kysser tillbaka lika mjukt. Vi sitter lutade mot varann och kollar på alla folk som stressar och är rädda ifall det brinner. Hans vänner går iväg och jag tittar på Elena och Douglas.

" kan vi inte ha myskväll ikväll ?" säger jag glatt och ler mot dom. Douglas tittar ner på mig.

" Ja, varför inte!" säger Douglas glatt och Elena samtidigt. Jag ler och håller på med Douglas fingrar.

" NU KAN ALLA GÅ IN, DET VAR BARA TEST ! "ropar rektorn ut i en högtalare. Jag och Elena reser oss snabbt upp. Douglas reser sig också upp och lägger ena handen på min röv och vi börjar gå mot skolingången. Vi går in genom portarna och jag tar bort Douglas hand. Jag vänder blicken mot han och Elena.

" kom till mig klockan 20.00 då? " säger jag glatt och ler mot dom.

" Ja, det gör vi! Ses sen älskling! " säger Douglas glatt och ler mot mig. Han lutar sig mot mig och kysser mig snabbt innan han går iväg. Elena går efter Douglas och jag går iväg till min klass, eftersom dom är samlade i cafèterian. Men jag hinner inte till min klass eftersom heltplötsligt så kommer Douglas kompisar fram till mig.

" Tja " flinar en av dom och tar min ena hand och drar mig bakåt. Jag tittar förvånat på honom. En av dom andra killarna börjar att taffsa på min röv och en annan på mina bröst. Jag sväljer hårt och försöker få bort dom, men dom som inte gör något håller fast mig så jag inte ska kunna göra något.

" Du är så sexig alma! " säger den ena killen och hånglar upp mig. Jag bitar han i läppen.

" aj! " mumlar han surt. Heltplötsligt så kommer Elena och går förbi. Men när hon ser att dom håller på med mig så springer hon snabbt fram och puttar bort dom och tar tag i mig.

" rör ni henne så dör ni! " morrar Elena och vi springer snabbt iväg. Vi springer till cafèterian. Och innan hon går iväg.

" gjorde dom något mer? " säger hon oroligt och skakar på huvet.

" okej, men jag pratar med dom! " säger Elena innan hon springer iväg igen. Jag suckar tyst och går till min klass.

Några timmar senare så är klockan 20.00..

Douglas och Elena står utanför min dörr och knackar som galningar eftersom dom stått där ett tag, men jag inte öppnat. Elena känner på dörren och när hon känner att man kan öppna den så öppnar hon den helt och smyger in. Hon går in och tar av sig sina skor. Douglas gör samma sak men stänger dörren efter sig. Dom smyger in till mitt vardagsrum, men när dom ser att nästan ALLA saker ligger hur som helst på golvet och en blodig kniv på bordet så blir dom så chockade att dom kanppt vågar röra sig. Elena går lite längre in, och det är FULLT med blod överallt hon sväljer tyst för att inte svimma eftersom hon är jätte känslig för blod. Douglas går försiktigt efter och in i mitt rum. Men inget spår efter mig.

" vafan har hänt..? " säger Elena chockat men av ren rädsla!

JUSTINS PERSPEKTIV

Justin ligger i sängen och stirrar upp i taket medans han tänker på mig. Han saknar verkligen mig. Jätte mycket. Han suckar och vrider på sig då hans mobil börjar ringa. Han stönar tyst till och tar upp sin mobil och svarar.

" Hej Justin, det är mamma " säger Pattie glatt.

" hej mamma " gäspar Justin och sätter sig upp. Han reser sig upp och går till sin garderob. Han öppnar den och går in.

" du, du har väl inte glömt studion idag? " säger Pattie eftersom jag är en timma sen.

" nej, jag ska ju vara där om en timma " säger Justin medans han tittar bland alla kläder. Pattie suckar.

" haha nej, du skulle varit här för en timma sen" skrattar Pattie och Scooter, Kenny och Usher tittar på Pattie.

" åh shit! förlåt!! " säger Justin snabbt och tar det första bästa han hittar, men det blir ju såklart as hett eftersom han bara har bra kläder i sin garderob.

" Det är lugnt, vi vet att du har mycket. MEn försök att skynda dig för det är ganska viktigt som du vet. " säger Pattie.

" Ja, hej då!" säger Justin snabbt och tar av sig sina kallingar och tar på sig ett par nya. Han tar upp sina gamla kallingar och sina nya rena kläder och springer ut ur sin garderob och ut ur hans rum. Han springer in till badrummet och slänger ner kläderna på golvet och gör så han luktar gott innan han tar på sig sina kläder och fixar till håret. Han tar upp sina gamla kallingar och går ut ur badrummet. Han springer till tvättrummet och in, han slänger i kallingarna i tvättkorgen och ut ur tvättrummet och ner. Han springer in i köket och till kylskåpet. Han tar ut smör och något pålägg bara och går snabbt till bänken. Han hämtar en smörgås och går och lägger den på bänken bredvid allt annat.Han drar ut en låda och tar ut en smörkniv, han öppnar smöret och tar lite smör på smörkniven och breder ut det på mackan. Han sätter på locket till smöret och tar en skinka och lägger på mackan. Han tar upp smörkniven och går till diskmaskinen, han öppnar luckan till den och lägger den där den ska vara och stänger luckan igen. Han går till bänken, tar upp smöret och skinkpacketet och går till kylskåpet och ställer in det. Han stänger dörren och går till bänken och tar upp sin macka. Justin börjar äta medans han springer till hallen och tar på sig sina skor och sin jacka, men precis när han ska gå så kommer han på mobilen.

" fan " mumlar han surt och springer upp för trappan och in i sitt rum medans han äter av sin macka. Justin springer in i garderoben och hämtar sin mobil innan han springer ut ur garderoben, rummet och ner till hallen han tar sig en snabb titt i spegeln och går till dörren. Justin låser upp dörren och öppnar den och går ut. Han stänger den igen och låser dörren och går till bilen.

 

__________________________________________________________________________

ghoppas ni gillar kapitlet! förlåt för att det blev stress om Justin, men ja :/

kommentera gärna!

kram!<3


@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel 56.

Jag vaknar av att alarmet ringer. Jag sträcker på mig och gäspar stort samtidigt som jag tar upp min mobil och trycker av det. Jag lägger ifrån mig mobilen igen och vänder mig om mot Douglas. JAg ler mot honom. Detta känns så äkta, han är så söt.. Jag ler för mig själv.

" Douglas " säger jag med mjuk och len röst och skakar försiktigt p honom. Han vaknar till och öppnar ögonen.

" god morgon, sötis " gäspar han och kysser mig mjukt. Jag ler.

" god morgon  " säger jag glatt och kysser tillbaka. Jag reser mig upp och samma gör Douglas. Jag går in till min garderob och tar ett par jeans och en vanlig blå shorta. Och ett par vita underkläder. Jag tar av mig min pyjamas och sätter på mig mina underkläder och sen mina kläder. Douglas står och tittar imponerat på mig. JAg vänder mig om mot honom och himmlar med ögonen och han flinar åt mig. vi äter frukost och sånt innan vi tar på oss våra ytterkläder och går ut och mot skolan.

" Det är kallt.. " mumlar jag medans jag tittar ner på marken och går. Douglas vänder blicken mot mig.

" Du skulle tagit på dig bättre kläder " säger han och suckar. Jag rycker på axlarna medans jag går, utan att svara. Douglas tar min ena hand och jag tar hans och kramar den mjukt i min. Och mitt lèende växer på mina läppar. Jag vänder blicken mot Douglas och ler som ett fån. Men jag är glad, jag älskar honom. Verkligen! Vi går in på skolgården och då kommer Elena fram springandes till oss.

" HEEEJ! " säger hon glatt och kramar mig och Douglas glatt.

" Heeeej! " säger jag glatt och släpper Douglas ena hand och kramar Elena glatt och hon bär upp mig.

" Tjejer " flinar Douglas och tittar på mig och Elena. Hon släpper ner mig och vi vänder oss mot Douglas.

" Vi är bäääst! " flinar vi glatt samtidigt. Jag och Elena springer glatt iväg och in i skolan och till våra skåp. Vi låser upp dom och öppnar dom. Jag vänder blicken mot Elena.

" vad har ni? " säger jag nyfiket och hänger in min min väska, drar ner dragkedjan på min jacka, tar av mig den och hänger in den.

" Engelska, ni då? " säger Elena,

" hemkunskap.. " säger jag och stnger och låser skåpet.

" Mycket roligare " flinar Elena och tittar på mig. Jag tittar på henne och rycker på axlarna.

" Jo, kanske " flinar jag och hon hänger in sina saker och tar upp sin engelska mapp.

" fast engelska är ju inte så dumt heller " flinar Elena och stänger och låser skåpet.

" haha nej, det var mitt favorit ämne i sverige " finar jag och vi går bort till engelska salen tillsammans eftersom hon börjar tidigare.

 

 

NÅGRA VECKOR SENARE

- Don't you worry child - börjar spelas på min mobil. Jag springer in i mitt rum och tar upp den. Det står - ELENA <3 - På displayen och jag ler och svarar.

" Hej " säger jag glatt och går ut ur mitt rum till vardagsrummet och sätter mig i soffan.

" ALMA OMGOMGOMG KAN JAG KOMMA!? " skriker Elena så fort hon hör mig.

" em.. ja? " säger jag förvånat och chockat.

" BRA, SES SNART! " skriker hon och lägger på. Jag lägger förvånat på men lägger mobilen på bordet och lägger mig ner i soffan och sträcker på mig. Men knappt en minut till så plingar det på dörren. Jag reser mig upp och springer ut till hallen. Jag låser upp dörren och öppnar.

" hej " säger Elena snabbt och rusar in, nästan så jag ramlar. Jag stänger förvånat efter henne och låser dörren igen. Hon tar av sig sina skor och sin jacka och  hänger upp den. Sen går hon snabbt in till vardagsrummet och sätter sig i soffan. Jag tittar förvånat och chockat efter Elena men går in till vardagsrummet och sätter mig mitt emot henne. Hon tittar på mig. Men utan att säga något. Jag tittar förvånat på Elena eftersom hon inte säger ett skit.

" Hallåååå...? " säger jag och viftar med ena handen framför henne. Hon hoppar till och kliar sig i ögonen. Men hennes chockande blick går över till gråt. Hon börjar gråta som fan. Jag reser mig snabbt upp och går till henne. Jag sätter mig ner bredvid henne och lägger armarna om henne.

" schh, Elena " viskar jag lugnande och kramar henne mjukt. Hon gråter as högt och mycket men lägger sina armar om mig med. Vi sitter en lång stund och kramas. Tillslut får jag henne att sluta gråta.

" vill du ha lite saft? " säger jag försiktigt och hon tittar på mig och nickar. Jag släpper henne och hon släpper mig. JAg reser mig upp och går ut till köket. Jag öppnar skåpet där alla glas står och tar två glas och stänger skåpet. Jag ställer glasen på bänken och går till kylskåpet. Jag öppnar kylskåpsdörren och tar ut saften. Jag stänger kylskåpsdörren igen och öppnar frysen. Jag tar ut ett par frysta bullar och går till micron. Jag lägger in dom i micron och sätter på den tiden det ska vara för att tina bullar. Sålänge så går jag till glasen igen. Skruvar upp korken på saften, häller i så mycket man ska ha i båda glasen, skruvar på korken igen, går till kylskåpet, öppnar kylskåpsdörren, ställer in saften och stänger kylskåpsdörren. Jag går till glasen, sätter på kranen och ställer glasen, en efter en under vattnet som rinner ner så glasen fylls upp. Jag stäänger av kranen, tar upp en bricka, ställer glasen där på och öppnar ett skåp. Jag tar ut en tallrik och ställer den på bricken då det börjar pipa från micron. Jag går snabbt dit och tar ut bullarna och häller upp dom på tallriken. Jag bär upp brickan och går ut från köket och till vardagsrummet igen. JAg ställer brickan på bordet och sätter mig mittemot Elena.

" varsågod " säger jag glatt och tar mitt glas och en bulle. Hon ler mot mig och tar sitt glas och en bulle.

" tack " säger hon glatt och tar en tugga av bullen.

" så, vad ville du? " säger jag nyfiket medans jag äter av min bulle. Hon tittar på mig och lägger ifrån sig sin bulle och ler mot mig. Hon tar upp sin väska och ett kuvärt. Hon öppnar det och tar ut två biljetter.

" VI SKA SE JUSTIN BIEBER! " skriker hon glatt och kastar biljetterna till mig, och hennes tårar börjar spruta igen. Jag tittar på henne och får panik.

" förlåt men nej, jag kan inte.. " mumlar jag..

" Snälla. för min skull! " säger hon och slutar gråta. Jag tittar på henne, svika henne, min bästis, eller mig?

" JAg vet inte.. "säger jag tyst. Hon tittar sårat på mig.

" Jag som fixat allt, två biljetter till Justins konsert i Birmingham, två flygbiljetter och hotell för oss.." säger hon tyst och sårat. Hon vänder ner blicken mot golvet. Jag tittar på henne och suckar..

" Du kanske borde kollat med mig först? " fräser jag surt, eftersom jag inte kan kontrollera mig nu. Hon vänder chockat blicken mot mig.

" förlåt då.. " suckar hon ledsamt och sårat. Hon reser sig upp och går ut till hallen och tar på sig sina skor. Jag tittar efter henne och reser mig snabbt upp. Jag springer ut till hallen och tittar på henne.

" förlåt, det är klart jag följer med.. " mumlar jag och ler osäkert mot henne. Hon tittar på mig och ler stort.

" taack, du är bäst! " säger hon glatt och springer fram till mig och kramar mig mjukt. Men hon vet INGET om Almas och Justins förhållande..

________________________________________________________________

här kommer kapitel 56, hoppas ni gillar det!

kommentera.

kram!<3

 

@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel 55

Min mobil slår på alarmet och jag vaknar snabbt till. Jag tar upp mobilen och stänger av det. Jag gäspar stort och sätter mig upp.

" ny dag, nya tag och ny skola.. " säger jag trött och "slänger" av mig täcket och reser mig upp med min mobil i ena handen. Jag lägger den på nattduksbordet och går till min garderob. Jag öppnar dörrarna och går in i den. Jag tar upp ett par underkläder, det blir turkosa, ett par typ svarta jeans och en vit/grå tröja. JAg går ut ur min garderob med det i famnen. Jag går och lägger det på sängen. Jag vänder mig om igen och går till garderoben. Jag stänger dörren och går till sängen och tar upp mina kläder igen. JAg går ut ur mitt rum och till badrummet och in. Jag lägger mina kläder på toalocket och tar av mig min pyjamas så den hamnar på golvet. Jag går in i duschen och sätter på den. Vattnet forsar ner över min kropp och jag bara står och blundar och njuter.

Jag tar på mig mina trosor och min Bh. Jag kollar mig i spegeln och suckar tyst. Men tar på mig mina jeans och drar upp dragkedjan och knäpper dom. Jag tar upp min t-shirt och sätter på mig den. Jag tar fram en toffs och en borste. Jag sätter toffsen på handleden och borstar igenom mitt hår sen sätter jag upp mitt hår i en hög toffs. Jag tar fram mitt smink och tar på lite puder, mascara, svag ögonskugga och så vidare.

Sen lägger jag tillbaka allt där det ska vara och går ut ur badrummet. Jag går till köket och går fram till kylskåpet. Jag tar ut filen och stänger kylskåpet igen. Jag går till bänken och ställer filen där, jag tar ner en skål, tar upp en sked och häller i lite fil i skålen. Jag går till skafferit och tar fram lite flingor. Jag går tillbaka till skålen och häller i lite flingor. Jag tar upp filen och flingorna och går till skafferiet igen och ställer in flingorna. Sen går jag till kylskåpet och ställer in filen. Jag gäspar stort innan jag går till skålen, bär upp den och går till bordet. JAg ställer ner det och sätter mig på en stol. Jag tar skeden och rör om lite. Jag börjar att äta snabbt eftersom jag måste gå till skolan. JAg äter upp och reser mig upp. Jag tar min skål och går till diskmaskinen och ställer in den. Jag går ut ur köket och in i badrummet igen och tar upp min tandborste, jag tar tandkrämen och tar på min tandborste, jag lägger tillbaka tandkrämen och börjar borsta tänderna medans jag granskar mig själv i spegeln.

Jag spottar ut och sköljer tandborsten innan jag ställer tillbaka den där den ska stå. Jag går ut ur badrummet igen och till hallen. Jag tar på mig mina converse och knyter dom. Sen tar jag ner min skinjacka och drar upp dragkedjan. Jag tar min väska och låser upp ytterdörren. Jag öppnar den och går ut, stänger den och låser dörren innan jag går iväg. Jag går ut ur korridoren/lägenheten och igenom alla gator innan jag är frame vid skolan. Jag stannar och tittar på den.

" Jag kommer dö.. " säger jag tyst för mig själv innan jag tar mod och går in på skolgården och in i porten till skolan.

 Igga den lilla bilden vid byxorna och under tröjan..
 

Jag sitter tyst själv i korridoren ända tills det kommer ett gäng fram till mig.

" Tja " säger den ena tjejen. Jag vänder blicken mot henne.

" Hej " säger jag och ler lite.

" så vad heter du ? " säger den ena killen och sätter sig bredvid mig. Jag vänder blicken mot honom.

" JAg heter Alma " säger jag vänligt och ler.

" Fint! Själv heter jag Douglas " flinar han och ler vänligt mot mig. Jag nickar.

" nice " flinar jag. Ena tjejen sätter sig mitt emot mig och Douglas.

" Elena, vi måste dra.. Vår lektion börjar " säger resten och går iväg.

" så vart kommer du ifrån?  " säger Douglas och tittar nyfiket på mig.

" Från Sverige först, sen flyttade vi till Atlanta sen drog jag hit " säger jag.

" Själv? " säger Elena förvånat och tittar på mig.

" Ja " säger jag och rycker på axlarna. Elena och Douglas tittar på mig och nickar.

" Nice, jag vill åka till Sverige " flinar Elena och tittar på mig. Jag ler.

" inte så mycket att göra där " flinar jag och vänder blicken mot Elena.

Efter skolan..

Jag är påväg från skolan och hem. Det har varit en lyckad start, verkligen!

" ALMA! " skriker Elena och Douglas efter mig och springer ikapp mig. Jag stannar och vänder mig om mot dom.

" Ja? "säger jag vänligt och ler mot dom.

" Kan vi inte följa med dig hem? " säger Douglas och ler mot mig. Jag rycker på axlarna.

" varför inte? " säger jag glatt och vänder mig om igen och börjar gå. Douglas och Elena går glatt efter. Vi går bredvid varann och skrattar och pratar. Jag har känt MÅNGA blickar, men ingen som känner igen mig hoppas jag. Då hade det varit kört, riktigt kört.. Heltplötsligt hör jag några skrik.

" AAAALMAAA!!! " skriker en klunga med massa människor och springer emot oss medans dom filmar och tar kort.

" fort, spring för fan! " säger jag snabbt och börjar springa hem till mig. Douglas och Elena tittar oförstående på varann och sen efter mig men springer snabbt efter mig. vi springer in i lägenheterna och till min. Jag tar upp mina nycklar och låser upp dörren. Jag öppnar den och Douglas och Elena går in. Jag går in efter dom. Jag stänger dörren och låser den.

" Alma, vad var det? " säger Elena chockat och tittar förvånat på mig.

" inget.. " mumlar jag och tar av mig mina skor. Jag tar av mig min jacka och hänger upp den, samma med väskan. Dom gör samma sak och vi går in i vardagsrummet och sätter oss.

" Jag måste bara kolla en sak.. " mumlar jag tyst och startar min Mac. Jag loggar in  på twitter och det trendar massa saker om mig, nästan bara om mig och Justin. Jag trycker in på dom, en efter en och läser och kollar på bilderna. Jag trycker upp mina DM och Justin har skickat ett X antal dm's och massa andra med, både hat och kärleks dm. Jag trycker snabbt ner och går in på Justins profil. Jag trycker på "unfollow" och stänger igen min Mac igen och slänger iväg den, men som tur är så hamnar den på soffan.

" Jag hatar mitt liv.. " mumlar jag ledsamt och lägger mig ner i soffan jag ligger i. Elena och Douglas tittar oförstående på mig.

" Nej, gör inte det! " säger dom och elena reser sig upp och går till mig. Hon lägger sig ner bredvid mig och kramar mig mjukt.

" schh, det är lugnt.. " säger hon lugnande och jag försöker ta det lugnt.

Efter en stund...

" Jag måste dra " suckar Elena ledsamt och tittar på mig och Douglas.

" okej, men vi ses imorgon " säger jag och reser mig upp. Hon reser sig med upp och går till mig. Jag kramar henne snabbt och ler.

" Ja, hej då, och hej då Douglas " säger hon och tittar på honom innan hon släpper mig och går till hallen. Jag går efter men Douglas sitter kvar.

" Hej då " ropar han efter henne. Hon tar på sig sina skor och sin jacka och tar sin jacka.

" Hej då igen " säger hon och ler mot mig. Jag ler tillbaka och hon låser upp, öppnar dörren, går ut och stänger dörren. Jag går fram till dörren och låser den igen innan jag går till vardagsrummet igen där Douglas sitter. Han vänder blicken mot mig och ler. Han reser sig upp och går till mig. Han ler mot mig och jag ler tillbaka. Han tar ett grepp om min midja och går sakta med mig och böjer sig fram mot mig. Han kysser mig mjukt och jag kysser honom tillbaka innan vi faller ner till soffan. JAg börjar fnittra och han sätter sig på min underkropp och ler mot mig.

" Alma, du är så jävla vacker! " säger han och böjer sig ner mot mig igen och kysser mig mjukt på munnen.

" Douglas, du är så jävla snygg " säger jag mot Douglas läppar medans jag kysser honom mjukt.

__________________________________________________________________________

 

oooooooopsiiii ;)

 

hoppas ni gillar det! Kommentera!

kram!<3


@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel 54.

" Men allt är klart så ni kan åka hem, vill du att jag säger eller ska du säga? " säger läkaren vänligt och tittar på Justin. Justin tittar på läkaren och funderar lite.

" Jag kan.. " säger han lågt efter ett tag. Läkaren nickar och reser sig upp. Justin reser sig också upp och dom skakar han innan Justin går till dörren, öppnar den och går ut. Han går bort till mitt rum medans han försöker "svälja" det han just fått reda på. Han öppnar dörren och går in. Jag vänder snabbt blicken mot Justin eftersom jag vaknat. Jag ler och slappnar av när jag ser att det bara är Justin. Men mitt lèende försvinner när jag ser att Justin är ledsen.

" Hej älskling, vad är det? " säger jag oroligt och sätter mig upp i sängen. Justin går fram till mig.

" du.. du har fått ett missfall.. " säger Justin och känner att det tar emot när han säger det. Jag öppnar ögonen helt, nästan bara stirrar. Jag kan verkligen inte säga något, kan detta vara sant? Verkligen..

" Men du får åka hem nu iallfall.. " säger Justin lågt och tittar på mig. Jag bara reser mig upp, utan att säga något fortfarande. Jag går till dörren och öppnar den, jag går ut och mot entren. Justin går snabbt efter mig och tar i min ena hand och går bredvid mig. Jag drar snabbt åt mig min hand och ökar farten. Justin tittar förvånat på mig men vi går ut och till hans bil. Han låser upp och jag öppnar dörren. Jag hoppar in och stänger dörren sen spänner fast mig. Justin gör samma sak fast på sin sida och startar bilen. Han tittar i speglarna så ingen är ivägen innan han backar ut och kör iväg hem. Jag sitter och stirrar ut genom sidorutan, utan att säga något. Jag är helt förstörd, borta och så vidare men jag kan inte göra något, inte prata, inte gråta.. INGET. När Justin parkerar utanför vårat hus så spänner jag loss mig snabbt, öppnar dörren, hoppar ut och går till ytterdörren och Justin stänger av dörren och gör samma sak. Justin låser upp och öppnar dörren. Jag går in snabbt och tar av mig mina skor och springer upp och in i badrummet. Jag stänger dörren och låser den. Justin tittar oroligt upp efter mig men stänger dörren och tar av sig sina skor. Justin går in i köket och gör iordning en macka till sig. Jag går fram till spegeln och tittar på mig själv. Jag är alldeles likblek, och jag står där stilla. Och jag ser nästan ut som ett dött spöke, men jag är bara förstörd. Jag backar och ställer mig mot väggen. Jag sjunker ner till golvet och lägger händerna för ansiktet och börjar gråta, gråta helt förstört. Men tyst så inte Justin ska höra mig.

Några timmar senare..

Jag öppnar dörren och går ut ur badrummet, helt spöklik. Jag går ner för trappen och till vardagsrummet där Justin sitter. Justin vänder oroligt blicken mot mig.

" Älskling, förlåt men jag måste iväg och jobba " säger han och tittar på mig. Jag bara tittar på honom och nickar stelt. Jag går runt i vardagsrummet sen till köket, och jag är helt frånvarande så det är SJUKT. Justin reser sig upp och går ut till hallen. Han tar på sig sina skor och öppnar dörren.

" Hej då då älskling " ropar han tveksamt eftersom han inte vet om han vågar lämna mig själv här hemma. Justin går ut och stänger dörren efter sig.

 

 

Några timmar senare så är jag ute och går någonstans i New York. När Justin drog så drog jag direkt till flygplatsen och flög till New York, jag orkar inte vara kvar i Atlanta längre, vill bort. Glömma allt. Men jag sa inget till någon, inte ens min mamma. Jag går in i en telefon affär och går direkt fram till Iphone 5. Jag tittar lite på den innan jag går fram till den i kassan.

" Hej, jag skulle vilja köpa en Iphone 5! " säger jag och ler mot honom. Vi fixar allt och tillslut går jag ut med en ny mobil, eftersom jag tog sönder den förut så ingen skulle kunna få tag på mig. Jag har även färgat mitt hår brunt med blonda toppar/slingor. Eftersom jag bara vill glömma allt och alla. Jag går till mitt hotell där jag bor Just nu, fast jag ska snart flytta till min lägenhet jag nyss köpt. Jag åker upp med hissen till mitt rum, jag drar kortet så dörren låser upp, jag öppnar dörren och går in. Jag stänger igen dörren och går till mina saker och börjar snabbt packa ner mina kläder, smink, smycken osv som jag fått med mig i väskorna. Jag bär upp min väskor och går ut ur rummet och ner till entren. JAg checkar ut innan jag går ut ur lobbyn. Jag tar upp min mobil och ringer efter en taxi. När taxin kommer så hoppar jag in i bilen med mina väskor och jag säger vart han ska köra. Jag betalar och han kör iväg dit, där min nya lägenhet är. 

Jag står mitt i vardagsrummet och ler för mig själv.

" fyfan vad snyggt! " säger jag glatt och tittar mig omkring. Jag går fram till fönstrena och tittar ut över New York, jag lovar. JAg har VÄRLDENS bästa utsikt! Jag går in till mitt sovrum med mina väskor och lägger dom på sängen. Jag har fått/köpt massor med möbler redan. Jag öppnar mina väskor med kläder och börjar vika/hänga in i min garderob.

-HOS JUSTIN-

Justin går in och stänger dörren efter sig. Han tar av sig sina skor.

" JAG ÄR HEMMA, ÄLSKLING! " ropar han glatt. Han går in i vardagsrummet och när han ser att det ligger en lapp där så går han nyfiket dit och tar upp den. Och läser.

- Hej, Justin. Jag orkar inte vara kvar, jag drar och sök INTE upp mig. För jag vill varken ha något med dig eller någon annan i Atlanta att göra. Så hoppas du får ett bra liv, och "lycka till" med din karriär-

Han stirrar bara på lappen, chockat.

-HOS ALMA-

Jag står ställer mitt smink, mina parfymer, vård saker och smycken där sdom ska vara. Jag ler för mig själv och går ut till vardagsrummet och till fönstret. Jag lutar mig mot fönstret och tittar ut. Jag ler stort.

________________________________________________________________________________

Hoppas ni gillar det.

Kommentera.

kram!<3

Ska försöka komma ut med ett till kapitel idag!

 

@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel 53.

tin stirrar chockat på mig, och han blir nästan helt "förstörd" men han lyckas ta upp sin mobil och ringa efter en ambulans. Han försöker att lyfta upp mig och lägga mig i sängen.  Efter en stund så kommer ambulansen ganska så fort, och det är ju väldigt allvarligt när det gäller ett litet barn i magen. Dom springer in och upp med en bår och in i vårat rum. Dom lyfter av mig från sängen och på båren. Jag ligger helt avsvimmad på båren och Justin tittar jätte oroligt på mig.

" ska du med? " säger den ena och tittar på Justin.

" Ja.. " säger jag tyst och dom lyfter upp båren med mig på och bär ner mig och Justin springer efter. Dom lyfter ut mig och till ambulansen. Sen in. Justin tar på sig sina skor. Går ut, stänger dörren och låser dörren innan han springer iväg till ambulansen. Han hoppar in bredvid föraren och föraren startar ambulansen och sätter på syrenerna och kör fort iväg.

Väl på sjukhuset...

Dom undersöker mig helt och Justin sitter spänt utanför och väntar på svar. Jag är nersövd så jag vet ju inget än. Men efter ett tag så kommer en läkare ut och går fram till Justin.

" Hej, jag tänkte bara meddela att Alma har vaknat upp så du kan gå in dit nu. Så meddelar vi er när allt är klart. " säger han vänligt och ler mot Justin. Justin tittar på honom och nickar.

" Okej, bra! " säger han och reser sig upp. Han går bort tll rummet där jag ligger, öppnar dörren och går försiktigt in. Han stänger dörren efter sig och går och sätter sig på ena stolen bredvid sängen, där jag ligger. Jag ligger och håller ena armen om min mage. Eftersom jag har GRYMT ont. Justin tittar oroligt på mig.

" Älskling, hur är det? " säger Justin oroligt och jag vänder mig försiktigt om mot Justin och tittar helt förtvivlat på honom.

" Jag har ont.. " gnäller jag och försöker att inte börja gråta, och det gör VÄRRE än mensverk. Justin tittar jätte oroligt på mig och ledsamt eftersom han hatar att se mig ledsen/nere osv.

" Det kommer gå över " säger Justin lugnande och ler lite mot mig, för att göra mig lugnare.

" Nej " gnäller jag och vrider på mig och några tårar börjar rinna ner för mina kinder. Justin reser sig upp och tar försiktigt tag på mig och gör så jag ligger stilla. Justin torkar bort mina tårar från mina kinder.

" Jo, schh " viskar Justin lugnande. Jag tar djupa andetag medans jag försöker att inte skrika ut all min smärta.

Justin går in i rummet där jag ligger, det har gått några timmar och vi har fortfarande inte fått något svar. Vilket är ganska konstigt. Han stänger dörren och går fram till mig och sätter sig ner på stolen bredvid sängen igen. Han tar bort plasten från bagetten och tar en tugga medans han tittar oroligt på mig som försöker att somna eftersom det kan minska, att jag bara drömmer mig bort och bara är lugn.

" sjung för mig.. " säger jag svagt eftersom jag nästan somnar. Justin tittar på mig och flinar men lindar om plasten på bagetten igen och lägger den på bordet bredvid.

" Vad ska jag sjunga då? " flinar Justin och ler mot mig. Jag rycker på axlarna.

" något.. " gäspar jag trött medans jag blundar och försöker drömma mig bort, vilket jag gör. Innan han hinner börja sjunga. Justin ler mot mig och när han ser att jag somnat så flinar han och öppnar sin cola och dricker. Justin ställer den på bordet igen och tar upp sin bagett och slänger plasten som är om. Han tar en tugga och äter medans han tittar glatt på mig och han tycker om när jag sover bara för att han tycker jag ser ännu sötare ut då. Han äter upp den och dricker upp sin cola. Men han är såklart fortfarande jätte orolig och spänd över hur det kan vara med mig, och med barnet. Heltplötsligt öppnas dörren och en läkare kommer in. Justin vänder blicken mot honom och ler vänligt.

" Hej, jag skulle vilja be dig att följa med mig. Vi skulle behöva prata lite och du ska få lite information med mera " säger läkaren och försöker vara normal så Justin inte ska oroa mig ännu mer.

" Visst " säger Justin vänligt och reser sig upp. Han går till dörren och läkaren går ut igen. Justin går ut efter och stänger dörren efter sig. Båda går till ett litet rum och in. Justin går och sätter sig på en stol och läkaren stänger dörren och går och sätter sig på andra sidan bordet, mitt emot Justin.

" Jo, kanske ska gå direkt på sak då.. " säger läkaren medans han tittar på Justin. Justin tittar spänt på läkaren och oroligt.

" Det är så att, efter skadad så fick hon en ordentlig smäll, så tyvärr har hon fått ett missfall.. " säger läkaren och tittar förvivlat på Justin. Och Justin bara stirrar på honom utan att säga något..

_____________________________________________________________________________

hoppas ni gillar det!

 

kommentera!

förlåt för att det inte blev så långt, men har varit borta ikväll och ska sova nu, men bättre än inget? :D

kram<3

 

VIKTIGT: FÖRLÅT FÖR HUR BLOGGEN SER UT MEN JAG HÅLLER PÅ ATT FIXA EN DESIGN. DET KOMMER BLI BÄTTRE.


@ Allmänt

As Long As You Love Me, kapitel 52.

Jag och Justin går igenom en STOR bebis/barn affär. Vi hade tänkt att köpa lite mer, så den har mycket. Egentligen har vi köpt JÄTTE mycket. Men det kan ju inte bli för mycket! Justin tar fram en jätte gullig dress.

" Denna? " säger Justin glatt och ler mot mig. Jag vänder blicken och tittar på honom. Sen på dressen.

" åh, ja! " säger jag glatt eftersom den var jätte gullig. JAg och Justin har ganska gemensam smak. Vi gillar nästan samma saker och ja. Justin lägger ner dressen. Han tittar upp på mig och ler. Jag möter hans blick och ler tillbaka. Han lutar sig mot mig och kysser mig mjukt. Jag ler mot hans läppar och kysser tillbaka lika mjukt. Men vi båda avslutar den snabbt.

" Jag börjar bli hungrig, ska vi gå och äta något? " säger Justin glatt och ler mot mig. Jag nickar.

" Ja, jag med " säger jag och sträcker lite på mig. Jag tar vagnen och går till kassan med vagnen. Justin går efter mig. Jag stannar bakom en människa som står vid kassan och köper sina saker. Tillslut blir det våran tur.

" hej " säger kassörskan vänligt och ler mot mig och Justin.

" Hej " säger jag glatt och lägger upp det vi ska köpa. Ganska mycket, men ändå. Hon ler mot våra saker.

" en unge på gång " säger hon och ler mot min mage sen tittar upp på mig igen. Jag flinar.

" Ja!" säger jag glatt och och drar kortet och knappar in koden. Hon lägger allt i påsar och ger dom till Justin. Han tar vänligt emot dom.

" Hejdå! " säger jag glatt och vänder mig om och går mot utgången med Justin bredvid mig med påsarna. Jag vänder blicken mot Justin medans jag går.

" ska jag ta en påse? " säger jag och ler mot Justin.

" nej det är lugnt! " säger Justin och vänder blicken mot mig och ler.

" Okej, ska vi lämna påsarna i bilen innan vi äter? " säger jag medans jag går bredvid Justin.

" Ja, det låter som en bra ide! " säger Justin och vänder bort blicken från mig och framåt medans vi går mot utgången. Vi går ut och till parkeringen där Justins bil står. Han går till bakluckan och låser upp bilen. Han öppnar bakluckan och lägger in påsarna. Han stänger luckan igen och låser bilen sen vänder sig om mot mig.

" Äta? " säger han glatt och ler mot mig.

" Japp! " flinar jag och vänder om igen och går mot köpcentrumet igen. Justin springer efter mig och ler lyckligt. Vi går in och till alla resturangerna. Dom har samlat alla i mitten av köpcentrumet, inte vet jag varför.

" vart ska vi äta? " säger jag och stannar. Jag vänder mig mot Justin och ler. Justin tittar sig omkring lite sen på mig igen.

" subway? " säger han glatt och ler mot mig. Jag flinar mot Justin och nickar.

" gärna! " flinar jag och går mot subway resturangen och Justin går efter. Vi går fram till kön och kollar på menyn.

" Ja du, det finns mycket gott.. " säger Justin fundersamt medans han tittar på menyn och försöker välja. Jag nickar instämmande medans jag letar. Justin går fram till kassan när det är vår tur.

" jag vill ha kalkon med varmt bröd och smält ost, sallad, gurka, tomat och vitlökssås " säger Justin vänligt och hon nickar och gör hans och lägger den vid kassan där man betalar. Sen går tillbaka och ler vänligt mot mig. Justin går dit man betalar och tar upp kortet.

" Jag vill ha chicken teriyaki, varmt bröd, sallad, gurka, tomat och ingen sås, tack " säger jag vänligt och hon nickar och gör min macka sen lägger den bredvid Justins. Hon knappar in våra mackor och Justin betalar det han ska betala.

 

Jag äter upp min macka och Justin sitter och tittar på mig.

" Äntligen " flinar han retsamt och reser sig upp. Jag ler och reser mig upp med. Vi tar vårat skräp och går och slänger det i papperskorgen. Jag går tillbaka och tar upp min jacka. Jag tar på mig den och drar upp dragkedjan. Jag tar min "halsduk" och sätter på mig den och gör så den dubblas över huvudet. Justin tittar på mig medans han tar på sig sin jacka och drar upp dragkedjan med. Han rättar till sin keps.

" klar? " frågar han och ler mot mig. JAg tar på mig min mössa och mina väntar. Jag vänder blicken mot Justin.

" Ja " säger jag och ler stort. HAn flinar och går mot utgången och ut med mig efter. Vi går tillsammans till bilen och han tar upp sina nycklar och låser upp bilen. Jag går fram och öppnar dörren. Jag hoppar in och stänger dörren. Jag spänner fast mig och Justin går till andra sidan. Han öppnar dörren till förarsätet och hoppar in. Han stänger dörren och spänner fast sig.

" då kör vi " flinar han och vänder blicken mot mig sen framåt igen och startar bilen. Han backar ut ur parkeringsplatsen och kör iväg. Jag vänder blicken mot Justin och ler mot honom sen vänder jag ut blicken mot sidorutan igen. Jag gäspar stort och lägger mina händer på min mage. Heltplötsligt så somnar jag och Justin vänder snabbt blicken mot mig och ler men vänder såklart tillbaka blicken mot vägen igen medans han kör och han ler eftersom jag sover. Men eftersom jag sover så sänker han ljudet på radion så jag kan sova i lugn och ro. Han lyssnar på mina lugna djupa andetag medans jag sover. Han ler för sig själv.

Efter en stund så är vi äntligen hemma.. Justin kör in på parkeringsplatsen utanför vårat hus och stänger av bilen, spänner loss sig, han öppnar bildörren och hoppar ut. Han stänger dörren och går till andra sidan. Där jag sitter. Han öppnar bildörren och spänner loss mig och bär försiktigt ut mig ur bilen. Han stänger dörren och går mot dörren med mig i famnen Han låser upp dörren och öppnar dörren. Han går in med mig och går upp med mig till vårat rum och går in och lägger ner mig på sängen. Han tar försiktigt av mig mina skor och min jacka, halsduka, vantar och mössa. Men jag ligger fortfarande och sover lugnt. Han tar upp alla mina ytterkläder och går ut ur vårt rum och ner igen till hallen.Han ställer mina skor där dom ska vara, hänger min jacka där den ska vara och lägger min halsduk, mössa och vantar där dom ska vara. Han går ut ur huset och till bilen igen. Han går till bakluckan, öppnar den och tar ut alla påsar. Han stänger bakluckan igen och låser bilen. Han går glatt med påsarna i handen till huset och in. Han ställer ner påsarna på golvet. Han tar av sig sina skor och sin jacka och ställer skorna där dom ska vara och hänger jackan där den ska vara. Han bär upp påsarna igen och springer tyst upp till övervåningen och in i barnrummet och ställer påsarna där. Han går ut igen och heltplötsligt hör han en VÄLDIGT kraftig smäll från vårat rum. Han springer snabbt till vårat rum och där ligger jag på golvet, på magen. Och det var en VÄLDIGT kraftig smäll, vilket är väldigt farligt för mig och barnet..

____________________________________________________________________-

 

hoppas ni gillar kapitlet!

kommentera gärna vad ni tycker!

kram!<3


@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel 51.

låser upp och jag öppnar dörren och släpper hans hand. Jag hoppar in, stänger dörren och spänner fast mig. Justin hoppar in i förar sätet och göra samma sak fast startar bilen och kör iväg. Jag lutar mig mot dörren och tittar på Justin, och ler.

" Baby, jag undrar om vi ska ta hit Nora under nyår? " säger Justin medans han kör. Jag tittar på Justin och nickar.

" visst " säger jag och ler.

" Bra, för jag tänkte, hon fyller ju år så " flinar han medans han kör hem till oss.

Jag tar av mig mina skor och ställer dom där dom ska vara och tar av mig min jacka och hänger den där den ska vara. Jag går in och går runt lite i huset.

Justin har dragit för att hämta Nora på flygplatsen eftersom hon kom på en gång och bor ganska nära och Pattie, Usher, Kenny och Scooter är påväg till oss igen. Jag går till hallen igen där jag ställde påsarna som vi handlat. Jag går in med det till köket och ställer det på köksön och börjar plocka fram lite. Vi har det ganska stökigt och inget är iordning pga att vi nyss flyttat in.

" HEJ ÄLSKLING! " hör jag någon ropa från hallen och jag lyser upp så fort jag hör Justin. Jag ställer ner det jag håller i på köksön och går till hallen där Nora och Justin står.

" Hej " säger jag glatt och kramar Nora sen släpper henne och går till Justin och kramar honom. Han ler och kysser mig och jag kysser tillbaka innan jag släpper honom.

" gick det bra? " säger jag vänligt och tittar på Nora.

" Ja, super bra! Tack för att jag fick komma hit, super bra födelsedag! Verkligen  " säger Nora glatt och ler mot mig.

" har ingen kommit än? " säger Justin förvånat och tittar på mig, fast just då knackar det på dörren.. Justin flinar och vänder sig om. Han öppnar dörren och där ute står Pattie, Scooter, Kenny och Usher glatt.

Vi står ute, mitt inne i stan där alla skjuter raketer och och allt. Det är såå fint. Och precis då slår klockan 00.00 ...

" GOTT NYTT ÅR! " skriker Justin och vänder sig mot mig och kysser mig mjukt på munnen. JAg ler och kysser tillbaka och Nora, Pattie, Usher, Scooter och Kenny kramar oss samtidigt. Och alla släpper varann samtidigt med.

 

 

Jag ligger uppe i mitt och Justins rum och läser i en graviditetsbok och vi har nästan precis blivit klara med allt. Med upp packning och ja. Justin har åkt iväg och handlat.

Det är 4 månader kvar tills vi får våran vackra lilla söta bebis. Och jag längtar såå mycket. Dels för att jag inte orkar bära mer på en bebis och dels för att jag vill ha en liten bebis. Och jag vet att Justin också längtar. Väldigt mycket. Det syns. Heltplötsligt så kommer Justin upp. Han går fram till mig och lägger sig bredvid mig.

" Hej min vackraste " säger Justin glatt och lägger sig närmare mig. Jag läser klart sidan och lägger ihop boken och vänder blicken mot Justin och ler.

" Hej älskling " säger jag glatt och lägger ifrån mig boken. Jag lägger mig närmare honom och lägger armarna om honom och han lägger armarna mjukt om mig med.

" Du fattar inte hur jävla mycket jag älskar dig " säger Justin glatt och kysser mig mjukt på munnen.

" Jag älskar dig så jävla mycket mer! " säger jag glatt och kysser Justin mjukt tillbaka medans jag håller om Justin mjukt.

" Ska jag göra lite mys så vi kan ligga här och titta på film och äta mys? " säger Justin glatt och ler mot mig. Jag tittar på Justin och nickar.

" då fixar jag iordning allt då! " säger Justin och släpper mig. Jag släpper han med och han reser sig upp på sängen och hoppar av sängen och springer ut ur rummet och ner och in i köket. Han poppar lite popcorn, häller upp chips i en skål och häller upp små godis i en skål. Han tar fram en bricka och ställer chips skålen på brickan, små godis skålen på drickan och han tar fram en till skål och tar ut popcorn påsen ur micron och öppnar den. Justin häller i popcorn i skålen. Han tar ut två glas ut ur skåpet och ställer dom på brickan. Han går till kylskåpet, tar ut en coca cola och en sprite och ställer dom på brickan. Han stänger igen kylskåpet och bär upp brickan och går ut ur köket och upp med brickan i handen. Han går in i vårat rum och fram till våran säng. Justin ställer ner brickan på nattduksbordet. Jag tittar på Justin och ler stort.

" vilken film?  " säger jag nyfiket medans jag tittar på Justin. Han vänder blicken mot mig och ler.

" hemliiis " flinar han och går till dom filmerna som finns i rummet. Han tar en bra film och sätter in den i dVdn och startar filmen. Han går till sängen igen och lägger sig bredvid och nära mig. Han tar brickan och ställer den vid oss på sängen. Och båda lägger armarna om varann och kramar varann mjukt medans vi tittar på filmen.

______________________________________________________________

Hoppas ni gillar det!

Kommentera vad ni tycker

kram!<3

 

OCH ETT SPECIELLT GRATTIS TILL NORA SOM FYLLER ÅR IDAG!<3


@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel 50.

Jag och Justin sitter i bilen påväg hem till honom och vi har varit och lämnat alla vid flyget. Så nu är vi ensamma igen. Det är dagen före nyårsafton och vi håller på att packa för fullt eftersom det inte är långt kvar innan vi flyttar. Även om det gått så kort tid.

" Klarar du detta nu då? " säger Justin glatt och ler mot mig.

" Absolut, vi fixar detta " säger jag glatt och tittar på Justin. Han ler medans han kör. Efter en stund så parkerar Justin utanför sitt hus. Justin stänger av bilen och vänder blicken mot mig. Han ler och lutar sig mot mig. Jag tittar på honom och ler stort.

" Jag älskar dig " viskar Justin och kysser mig mjukt.

" Jag älskar dig med! " viskar jag tillbaka och kysser tillbaka lika mjukt.  Vi båda hoppar ut och stänger dörrarna och jag springer snabbt till ytterdörren. Justin låser bilen och springer efter och fångar mig.

" fångad, baby " flinar han och jag fnissar bara och han bär upp mig.

" stark du är som orkar två människor " flinar jag och klappar på min mage. Justin skrattar och släpper ner mig.

" Visst är jag " flinar Justin på skoj och släpper ner mig. Jag ler och tittar på Justin. Han går fram till dörren, tar upp sina nycklar och låser upp. Han öppnar dörren och låter mig gå in först.

" tack " flinar jag och går in. Jag tar av mig mina skor och Justin går in efter mig, stänger dörren och tar av sig sina skor.

" Gud vad fult allt ser ut här " flinar jag och Justin tittar på mig och ler.

" Ja, bara kartonger och allt " flinar Justin och går iväg.

" Jag har packat allt hemma så det är bara lite smått här sen kan vi flytta in allt imorgon, alla lådor och sånt " säger jag och går till trappan och sätter mig på ena trappsteget.

Jag bär in den sista kartongen in i vårat nya hus. Det är så stort och luftigt. Dagen idag är nyårsafton. Vi ska fira det med Justins gäng, min familj är borta så det blir utan dom. Men jag har Justin, så det funkar!

Justin släpper ner dom två lådorna han håller i och pustar ut. Scooter, KEnny, Usher och PAttie skrattar åt Justin. Jag släpper ner lådan på golvet och tittar på Justin.

" sista? " säger han och tittar på mig. JAg nickar slitet. Han pustar ut åter igen och får ett lèende på läpparna av att det är klart. Han går fram till mig och kramar mig mjukt.

" vårt " Säger han glatt. Jag tittar på Justin och ler.

" Ja, bara vårt " säger jag glatt och kramar honom lika mjukt. Pattie, Scooter, Usher och Kenny tittar på oss och flinar.

" Ska vi gå ut och fira nu? " flinar Usher och ler mot oss. Jag släpper Justin och vänder blicken mot USher och ler.

" Japp " flinar jag och tar Justins ena hand, han tittar på mig och ler och kramar min ena hand mjukt. Vi går hand i hand ut ur huset och bort mot PAtties bil. Vi hoppar in i baksätet och spänner fast oss. Jag lutar mig mot Justin och han lägger ena armen om mig och ler för sig själv. Pattie går till förar sätet och öppnar dörren. Hon hoppar in och stänger den igen. Hon startar bilen och kör iväg. Scooter, Usher och Kenny tar Ushers bil.

" vart ska vi? " säger Justin nyfiket och tittar fram på Pattie.

" hemlis " flinar Pattie medans hon kör iväg och Usher kör efter.

_________________________________________________________

 

förlåt för kort inlägg :/ Men nästa blir nog längre, hoppas jag. Ska börja skriva på ddet nu!

 

kommentera vad ni tycker, tål allt. Bara bra med era åsikter.

 

Förresten, vad tycker ni om den nya designen? :)