@ Change Me

Change me - Kapitel 5

Det har varit mycket krångel, men nu är kapitlet äntligen ute!
______________________________________________________________________________________________________
 

Jag tittar förvånat på Justin.

 

-Vadå? Upprepar jag lite mer uppgivet när han inte svarar på det innan. Justin tittar på mig och flinar lågt och retsamt.

 

-Jag hade tänkt fråga om du vill följa med Paris, jag ska ditt för att spela in några låtar och bara chilla. Så tänkte om du ville följa med? Flinar Justin lite mystiskt. Jag tittar förvånat på Justin men kan inte låta bli att le.

 

-Skulle vara en dröm!! Säger jag glatt och kramar Justin mjukt och gosigt samtidigt som jag andas in hans underbara doft. Justin ler och lägger armarna mjukt om mig.

 

-Vad bra, jag hade hoppats på ett ja! Flinar Justin och ler lite för sig själv eftersom han har stora planer för Paris för oss två. 

 

-Förresten, vi åker imorgon.. Flinar Justin medan han tittar på mig. Jag tittar chockat på Justin eftersom jag inte trodde det var så snart.

 

-Eh.. Jaha.. Säger jag förvånat och funderar lite men nickar. Justin tittar på mig och skrattar lite åt mig eftersom jag blir så förvånad.

 

-Söt du är! Flinar Justin retsamt och blinkar med ena ögat mot dig. Jag kan inte låta bli att fnissa till lite. Heltplötsligt så knackar de på dörren.

 

-Det måste vara Elina!!! Ubrister jag och reser mig snabbt upp innan jag går ut till hallen där jag låser upp dörren och öppnar den. Justin tittar efter mig och ler men tar upp sin mobil och svarar på Ryans sms eftersom han skickade ett sms förut. Jag kramar om Elina glatt när jag ser henne.

 

-Hej sweetie! Säger jag glatt innan jag släpper Elina igen och backar så hon kan komma in.

 

-Hej! Säger hon glatt innan hon går in och stänger dörren efter sig. Hon tar av sig sina skor och sträcker lite på sig. 

 

-Kom! Säger jag och tar Elinas ena hand och går in med henne till vardagsrummet där jag släpper hennes ena hand.

 

-Justin, detta är Elina! Säger jag och ler mot honom, vilket kommer automatiskt eftersom jag inprincip alltid ler när jag ser Justin. Justin skickar iväg smset innan han vänder upp blicken mot mig och sen mot Elina. Justin flinar och lägger ner sin mobil i ena fickan samtidigt som han reser sig upp och går fram till mig och Elina.

 

-Som du kanske ser så är jag Justin .. Flinar Justin vänligt och ler mot Elina. Elina granskar Justin och ler lite.

 

-Elina ! Säger hon vänligt. Justin nickar och vänder blicken mot mig sen mot Elina igen och sen på mig igen. 

 

NÅGRA TIMMAR SENARE

 

Justin står uppe i badrummet och duschar då han verkligen behövde ta en dusch. Jag och Elina sitter nere i vardagsrummet, jag med en gitarr i handen och spelar medan hon sjunger.

 

-Det blir ju skit bra! Utbrister Elina glatt när hon sjungit klart, jag och Elina har känt varandra sen vi varit små och båda har haft intresse för musik, men det blev mer att hon sjöng och jag spelade men skrev låtar tillsammans. Det har vi gjort i flera år och har inte tröttnat på det än. 

 

Justin stänger av duschen innan han går ut ur duschen och tar sin handduk som han börjar torka sig med. Heltplötsligt så börjar Justins mobil ringa som ligger i vardagsrummet där jag och Elina sitter. Båda vänder blickarna mot den.

 

-Vem är det? Säger Elina förvånat eftersom den ligger upp och ner. 

 

-Jag vet inte.. Säger jag tyst men reser mig upp och går fram till bordet där mobilen ligger innan jag tar upp den och tittar på displayen. 

-Dolt .. Säger jag förvånat men misstänksamt.

 

-Jag går upp och frågar Justin! Säger jag när jag hör att han stängt av duschen där uppe innan jag springer upp och till badrumsdörren.

 

-Justin? Säger jag försiktigt och knackar på.

 

-Ja babe? Flinar Justin och vänder sig om mot dörren, som såklart är både stängd och låst.

 

-Det ringer, så du vet.. Säger jag men fnissar till.

 

-Vem är det? Säger Justin förvånat samtidigt som han tar handduken och rufsar till i sitt hår för att torka de.

 

-Det står dolt så jag vet inte.. Säger jag och rycker lite lätt på axlarna, även om Justin inte ser.

 

-Verkar vara något viktigt eftersom den inte slutar ringa.. Säger Justin förvånat men sätter handduken runt underkroppen innan han går fram till dörren och låser upp och öppnar den. Jag tittar på Justin och ler

 

-Varsågod.. Fnissar jag när jag ser Justin och sträcker över telefonen till honom, då det läggs på. 

 

-Eller så var det inte så viktigt ! Flinar Justin och tittar på mig, men tar tag i min ena hand och drar in mig i badrummet. Han stänger dörren efter mig innan han löst puttar mig mot väggen.

 

-Du kom ju upp så.. Flinar Justin och blinkar med ena ögat mot mig innan han lägger mobilen på toalettlocket bredvid innan han börjar kyssa mig. Jag ler mot Justin och börjar kyssa honom mjukt tillbaka.

 

-Mm, lite bra att den ringde då.. Fnissar jag mot Justins läppar medan jag kysser honom. Justin flinar mot mina läppar samtidigt som han lägger sina händer under min tröja och börjar smeka min mage. Jag njuter av hans beröring men låter honom ha sina händer under min tröja samtidigt som jag kysser honom mjukt på munnen. Helt utan att tänka på att Elina faktiskt sitter nere i vardagsrummet och väntar på mig då jag bara skulle springa upp och berätta att det ringde. 

 

Elina sitter tyst nere i vardagsrummet och spelar lite på gitarren medan hon sjunger tyst, samtidigt som jag och Justin står uppe i badrummet och kysser varandra medan Justin smeker min mage och ner mot mina jeans. Men jag tänker inte på vad vi egentligen håller på med förens Justin börjar knäppa upp mina jeans. 

 

-Justin nej, Elina är där nere.. Viskar jag tyst mot hans läppar och puttar löst bort honom från mig. Justin tittar förvånat på mig men himlar med ögonen.

 

-Vi kan vara tysta? Köra lite fort? Flinar Justin och går fram till mig igen innan han kysser mig på halsen. Jag sväljer tyst och puttar bort honom igen och knäpper mina byxor.

 

-Nej Justin! Säger jag lite smått irriterat innan jag går till dörren och öppnar den innan jag går ut till mitt rum. Justin tar av sig handduken innan han snabbt tar på sig sina kallingar, byxor och sin tröja innan han går ut, fast ner istället. Men han stannar när han hör att någon sjunger nere i vardagsrummet.

 

-Wow.. Säger Justin chockat när han hör en underbara och fina rösten. Han fortsätter tyst in i vardagsrummet.

 

-Fan vad grym du är! Utbrister Justin chockat och går fram till Elina och sätter sig bredvid henne. Elina slutar att sjunga och spela samtidigt som hon vänder blicken mot Justin och rodnar lite.

 

-Åh tack så mycket! Säger hon och försöker andas lugnt, fast inombords så skriker hon av glädje då Justin fucking Bieber precis sa att hon var GRYM. Jag sätter upp mitt hår i en hög toffs innan jag går ut ur rummet och ner till vardagsrummet. Elina tar upp sin mobil och ler innan hon lägger ner mobilen igen och vänder blicken mot mig.

 

-Chloè, jag måste hem.. Min kille kommer, men vi ses sen! Säger Elina samtidigt som hon lägger ifrån sig gitarren och reser sig upp innan hon går fram till mig och ger mig en snabb kram och går ut till hallen där hon  tar på sig sina skor och fortsätter ut. Jag tittar efter henne och suckar tyst men vänder blicken mot Justin. Justin tittar på mig innan han reser sig upp och går fram till mig.

 

-Lust att gå ut och käka ikväll? Flinar Justin och bär upp mig. Jag tittar på Justin och ler samtidigt som jag lägger benen runt om honom och ger honom en snabb kyss på munnen men även Justin ser att jag tvekar.

 

-Jag vet inte.. Säger jag tyst men vill inte göra Justin ledsen eller något så tittar åt sidan för att inte få ögonkontakt med honom. Justin tittar på mig och funderar lite.

 

-Det är för att du inte vill att massa papz ska förstöra..? Säger Justin försiktigt och tittar på mig. Jag tvekar lite men nickar och vänder blicken mot Justin. 

 

- Jag skyddar dig, vi åker ju till Paris imorgon? Hur hade du tänkt att det skulle bli om vi ska vara osynliga där? Säger Justin förvånat.

 

  • Du har väl vakter då..? Säger jag försiktigt och Justin himlar med ögonen.

 

  • Jaja, jag ska bara fixa mig! Säger jag innan jag springer upp och in till mitt rum.

 

  • BABE, DU ÄR FIN ÄNDÅ! Ropar Justin efter mig innan han går till lilla badrummet där nere. Han tänder lampan och ställer sig vid spegeln där han fixar till sitt hår lite, även om han gjorde det förut efter duschen med. Jag går in i min garderob och tittar på alla mina kläder. ” Jag har aldrig något att ta på mig.. ” tänker jag, även om garderoben är nästintill proppfull. Men tillslut så bestämmer jag mig för en svart rätt så kort klänning med ett litet hål på magen. Jag går ut ur garderoben när jag tagit på mig den och går till det stora badrummet på övervåningen, där jag sätter i locktången i vägguttaget så det ska bli varmt medan jag sminkar mig. Efter det så tar jag fram allt mitt smink och tar det jag ska ha, vilket blir puder foundation, mascara, läppstift och eyeliner som jag snabbt men proffsigt lägger på ansiktet, jag är en väldigt perfektionist när det kommer till smink då jag går en sån linje och ska utbilda mig som det. När allt är klart så går jag och ser om locktången är varm, vilket den är så jag börjar snabbt att göra korkskruvar. Justin sitter nere i vardagsrummet och väntar på att jag ska bli klar, vilket enligt han tar väldigt lång tid. Tillsist är det bara parfymen kvar. Jag går ut ur badrummet igen när jag lag tillbaka allt och till mitt rum där mina parfymer är på en hylla. När jag ser someday så flinar jag lite och tar ner den. Eftersom jag måste lukta gott så tar jag väldigt mycket, jag ställer tillbaka den innan jag går ut ur rummet och ner till vardagsrummet.

 

  • klaar! Fnissar jag och tittar glatt på Justin. Justin vänder blicken mot mig och sväljer hårt.

 

  • Holy shit vad snygg du är! Säger Justin chockat innan han går fram till mig, han lägger armarna mjukt om mig innan han kysser mig på munnen. Jag ler mot hans läppar och kysser honom tillbaka. Men han avslutar kyssen ganska så snabbt.

 

  • Den där doften känner jag igen.. Flinar Justin när han känner att jag luktar someday. Jag skrattar till och nickar.

 

  • Ja, min bästa vän är ju belieber och hon hade den. Så när jag luktade på den så älskade jag den så var tvungen att köpa.. Flinar jag lågt och Justin skrattar till bara.

 

  • Söt, kom nu! Flinar han och går till hallen där han tar på sig sina skor och sin jacka. Jag går efter där jag tar på mig ett par klackskor med två dragkedjor på innan jag tar ner min skinnjacka och sätter på mig den. Justin tittar bara på mig och skakar på huvudet.

 

  • Det lär bli svårt att behålla dig, alla killar lär ju vara efter.. Flinar Justin retsamt. Jag skrattar till och tar Justins ena hand i min.

 

-Jag är bara din och kommer du ihåg, du ska skydda mig! Fnissar jag innan jag och Justin går ut, där det står en limousin. Jag blir chockad, men eftersom Justin går dit så gör jag förvånat efter.

 

  • Varsågod min dam! Säger Justin vänligt och visar med handen inåt då chauffören har öppnat dörren för oss. Jag tittar på chauffören sen på Justin innan jag förvånat och chockat går in och sätter mig i limousinen. Justin hoppar in efter och chauffören stänger dörren innan han går fram och sätter sig i framsätet där han även börjar köra.

Jag är så förvirrad så jag sitter bara och tittar mig omkring.

  • Var ska vi? Säger jag förvånat medan jag tittar på Justin.

 

  • Det får du se ! Flinar Justin och lutar sig tillbaka. Jag är bara så spänd, så jag kan inte luta mig tillbaka. Efter en liten stund så parkerar vi och chauffören kommer kort efter och öppnar dörren. 

 

  • Då var vi framme! Säger chauffören vänligt samtidigt som Justin kliver ur och sträcker handen mot mig. Jag tittar ut på Justin och ler innan jag tar hans hand och kliver ur.

 

  • Hoppas ni har det trevligt! Säger chauffören vänligt till mig och Justin innan han går runt och hoppar in igen. Han kör iväg in i ett garage där han parkerar.

 

  • Det är vår privata chaufför just nu.. Flinar Justin och tittar på mig innan han går in, jag går hand i hand efter Justin, men helt uppspelt eftersom vi ska till den finaste restaurangen. Vi blir väl omhändertagen och får ett fint bord. Jag kan inte sluta le, jag tittar mig omkring medan jag sätter mig ner och Justin sätter sig mittemot mig medan han tittar på mig. Men jag stoppas upp av mitt drömmande när jag hör bankar på fönstret och ser massa blixtar, nästan var tredje sekund.

 

  • Dom har iallafall bra vakter så dom inte kommer in.. Säger Justin lågt och en servitris kommer fram till mig och Justin och ger oss två menyr.

 

  • Tänk ut vad ni ska ha så fixar jag så dom inte ser in! Säger hon vänligt innan hon går till fönstret och drar för gardinerna. Jag sträcker lite på mig innan jag reser mig upp. 

 

  • Förlåt men jag ska bara på toaletten! Hon vet vad jag vill ha! Säger jag vänligt och ler mot Justin innan jag går iväg mot toaletten. Justin tittar förvånat efter mig när jag säger ” att hon vet vad jag vill ha”. Servitrisen tittar på Justin och flinar.

 

  • Hon är min kusin.. Flinar hon och Justin nickar flinandes samtidigt som han tar upp menyn och tittar vad han vill ha. När två tjejer ser att jag går iväg så reser dom sig snabbt upp och går efter mig, eftersom det är fler än en toalett så går dom in i tjejernas ”toalettrum” där dom väntar på mig, då jag hann gå in vid en toalett före dom kom dit. När jag är klar så går jag ut för att tvätta händerna, men stannar när två tjejer står precis utanför.

 

  • Förlåt, får jag komma förbi? Säger jag försiktigt men vänligt. Dom granskar mig lite och en av dom skrattar till.

 

  • Du tror det va? Flinar ena tjejen kaxigt och puttar in mig i ena väggen och går närmare mig. Jag sväljer hårt eftersom jag blir rädd, vilket syns.

 

  • Awww.. Blir hon lite rädd när hon inte har Justin.. Flinar ena tjejen kaxigt och vänder blicken mot tjejen bakom henne.

 

  • Amanda, kom igen. På henne! Flinar tjejen som står framför mig, men går åt sidan så tjejen som kallar sig Amanda ska kunna gå fram till mig, vilket hon gör.

 

  • Synd att han inte vet vad som händer! Flinar Amanda och går så nära så man nästan kan känna varandras hjärtslag, iallafall mitt då mitt hjärta dunkar snabbt på grund av att jag är så rädd. Hon slår mig flera gånger i magen, väldigt hårt. Jag hostar till flera gånger och en tår rinner ner för min ena kind eftersom det gör så ont, egentligen vill jag skrika. Men jag kan inte, jag är för rädd. Hon börjar sparka mig och den andra tjejen dunkar mitt huvud hårt i väggen så jag sjunker ner till golvet där dom fortsätter att sparka och trampa på mig. Plötsligt blir det bara svart.

 

 

 

NÅGRA TIMMAR SENARE.

 

Jag försöker öppna mina ögon, när jag öppnar ögonen så stänger jag dom snabbt igen eftersom ljuset är för starkt. Jag hör ljud omkring mig, men anar inte var jag är, jag minns ingenting. 

 

  • Chloè..? Säger en igenkänd röst oroligt när jag börjar gnälla tyst. Men jag är för trött, för svag för att säga något. Så jag nickar bara.

 

  • Hon lever! Säger min kusin snabbt och man hör hur alla tystnar och nästan även hör när alla vänder blickarna mot mig. En sjuksköterska går fram till mig.

 

  • Hej, kan du försöka öppna ögonen? Säger hon försiktigt. Jag gnäller till lite, men öppnar dom svagt. Samtidigt som hon lyser en ficklampa i ögonen på mig.

 

  • Det ser bra ut.. Säger hon och släcker den, jag får en del sprutor och test innan dom ändrar min säng så jag sitter lite upp.

 

  • Var är jag.. Säger jag lågt och gnuggar mig i ögonen.

 

  • På sjukhuset, du blev misshandlad igår.. Säger  sjuksköterskan försiktigt, och då får jag flashbacks från gårdagen. Jag sväljer hårt.

 

  • Justin.. Är Justin här..? Snyftar jag och öppnar ögonen helt och stirrar på sjuksköterskan.

 

  • Ja Chloè, jag är här! Oroa dig inte! Säger Justin oroligt och går fram till mig. Han sätter sig på huk framför mig och tar min ena hand.
 

 - Det blir bra.. Viskar han lugnande och pussar mig mjukt på ena handen. Jag tittar bara skrämt på honom, jag vet inte vad jag ska säga. Jag är bara så otroligt rädd. Rädd för allt efter det från igår.

 

_______________________________________________________________________________________________
 
Hoppas ni gillar det, kapitlena ska komma oftare! Älskar er att ni fortfarande dagligen går in, även för kass uppdatering !