@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel 19.

Jag vaknar upp i min säng av att jag har ont i hela kroppen. Jag snyftar till tyst och tittar ner på golvet där Justin ligger och sover på en madrass. Jag ler lite smått men reser mig upp och hoppar ner från sängen, fast över Justin. Jag landar på golvet och går till min garderob och in. Jag tar fram ett par lila underkläder och tar fram en vit t-shirt med ett stort hjärta på och ett par ljusa jeans shorts. Jag går ut ur garderoben och stänger den. Jag går tyst till dörren, öppnar den, går ut och stänger den efter mig. Och går in i mitt badrum. Jag låser efter mig och tar av mig allt. Jag ser alla mina blåmärken och jag snyftar till tyst.
 
Jag tar på mig mina lila troser och min lila bh. Jag tittar mig i spegeln och suckar tyst för mig själv. Jag tar på mig min tröja och mina shorts och knäpper dom. Jag tar fram min sminkväska och försöker täcka över alla mina blåmärken och sår. Jag tar upp min mascara efter jag täckt allt och drar några lager med mascaran. Jag lägger tillbaka den och tar upp mitt läppglans. Jag tar på läppglans och tittar mig i spegeln. Jag ler lite för mig själv medans jag lägger ner läppglanset i sminkväskan igen. Jag ställer den där den ska vara och tar fram borsten. Jag borstar igenom mitt blonda långa hår och suckar.
 
" Jag vill ha mitt bruna hår igen.. " suckar jag lågt medans jag borstar igenom håret. Jag lägger ner borsten på bänken och tar upp en väska. Jag tar fram två toffsar, sätter upp håret i den ena och börjar fläta mitt långa blonda hår. Efter en liten stund när jag är klar sätter jag i en till toffs längst ner, så flätan ska hålla. Jag sätter i ett hårspänne i lugen och ler mot mig själv i spegel bilden, som vanligt. Jag tar fram alla mina parfymer och tar upp Taylor Swift's pafrym " wonderstruck ". Jag tar av locket och sprutar ett sprut.. Jag sätter på locket igen och ställer tillbaka parfymen och sen ställer tillbaka alla parfymer där dom stog. Jag går till mina smycken och tar upp ett halsband där det står " Believe " på och matchande örhängen där det står " Believe " på.
 
Jag tar på mig några armand och går sen till dörren. Jag låser upp, öppnar och går ut. Jag stänger den efter mig och går in i mitt rum. Jag ser att Justin fortfarande sover. Jag ler för mig själv och går till mitt skrivbord. Jag tar fram min "dagbok" och en penna. Jag öppnar boken och börjar att skriva.
 
- Jag vet inte vad det är med mig, men jag tror ärligt jag har fått känslor för Justin. Jag vill inte svika Sandra, men jag lovar att jag inte ska göra så dom gör slut och bli tillsammans med Justin. Han är bara min bästa vän.. Vi skulle aldrig kunna bli mer, jag lovar.. Men han har något speciellt, han är så.. söt mot mig.. Jag är glad att jag har Justin, jag är glad att det var just HAN som räddade mig. Men jag kan fortfarande inte fatta att pappa kidnappade mig och våldtog mig.. Jag älskar min pappa.. Eller älskade.. Jag vet inte längre.. Hoppas mitt liv blir bra här.. XOXO Alma.. " Jag snyftar tyst till och läser igenom allt jag skrivit.
 
 
Justin sätter sig upp och tittar oroligt på mig.
 
" Alma..? " säger han oroligt och reser sig upp. Jag stänger snabbt igen boken och torkar bort mina tårar.
" Ja..? " säger jag tyst och lägger boken där den ska vara och pennan där den ska vara. Justin går till mig och sätter sig på bordet och tittar på mig.
" Hur är det? " säger Justin oroligt och tittar på mig. Jag vänder ner blicken mot golvet.
" Bra.. " säger jag tyst. Även fast jag inte alls mår bra, och det syns. Justin tittar på mig och suckar men lägger armarna om mig.
" Hoppas att det gick bra att jag stannade över inatt för dig " säger Justin och tittar ner på mig. Jag vänder blicken mot Justin igen och nickar.
" Det gick bra, bara roligt med sällskap.. " säger jag och ler lite.  Justin ler mot mig och reser sig upp.
" Kom så fixar vi frukost " säger Justin och går ut ur mitt rum och ner till köket. Jag reser mig upp och går efter Justin. Vi fixar iordning pannkakor. Med jordgubbar och glass.
 
 
Jag och Justin står i vardagsrummet och sjunger SingStar. Jag skrattar och lägger mig i soffan.
 
 " sluta äga ut mig! " skrattar jag på skoj och tittar upp på Justin. Justin slutar att sjunga och tittar ner på mig.
" Äg ut mig då " flinar han och vänder blicken mot tvn igen. Jag himmlar med ögonen medans jag skrattar och reser mig upp. Jag springer till Justin och hoppar upp på hans rygg och börjar att sjunga igen. Justin flinar medans han sjunger. Jag hoppar ner från Justin's rygg och tar dosan och byter låt. Jag byter till " One Time ".
 
" Lägg av! Jag kan inte den låten! " säger Justin på skoj och tittar på mig och flinar. Jag lägger ner dosan på bordet igen och puttar löst till Justin och börjar sjunga. Han flinar och börjar också att sjunga.
 
Efter en liten stund så ringer Justin's mobil. Justin pausar och tar upp sin mobil. Han suckar men går iväg och svarar. Jag tittar efter Justin och går och sätter mig i soffan. Jag kollar på klockan och ser att den är 18.30 då jag ska ta min tablett för det som gör ont, jag tar upp tablett packetet och tar en tablett och lägger den i munnen. Jag tar upp mitt glas med vatten och sväljer ner det med tabletten. Justin kommer tillbaka och tittar på mig.
 
" Sandra vill att jag kommer hem, så jag måste dra.. " suckar han ledsamt och tittar på mig. Jag vänder blicken mot Justin och nickar.
" Okej " säger jag och reser mig upp. Jag går till Justin och kramar honom mjukt men släpper honom igen.
"Hälsa Sandra " säger jag och ler mot honom. Justin ler mot mig och nickar. Han går ut till hallen och tar på sig sina skor. Jag går efter honom ut i hallen och tittar på Justin. Justin öppnar dörren och går ut.
 
" Hej då, ring om det är något " Säger Justin och stänger dörren och går till sin bil. Jag suckar tyst och går till vardagsrummet och tittar ut genom fönstret på Justin.. Justin låser upp bildörren, öppnar den, hppar in, stänger bildörren och startar bilen.
 
" Jag tror jag börjar få känslor för Alma.. " säger Justin tyst för sig själv och suckar ledsamt eftersom han älskar Sandra med, men mindre.. Han kör snabbt iväg hem till hans och Sandras hus..
 
____________________________________________________________________________________
 
Här kommer kapitel 19, jao..
Hoppas ni gillar det.
 
kommentera vad ni vill, idèer, åsikter osv!
 
kram!<3

@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel 18.

Jag stirrar på min pappa medans mina tårar rinner ner för mina kinder.
 
" Du ska följa med mig, hem till sverige! " fräser han surt och smäller till min kropp hårt eftersom jag ligger helt naken.  Han smeker min mage och upp mot mina bröst. Jag sväljer hårt och puttar bort honom och sätter mig skrämt upp och tar upp mina kläder. Jag sitter och skakar JÄTTE mycket.  Jag tar snabbt på mig mina kläder och han sparkar till mig HÅRT i ansiktet så jag svimmar av. Sen går han ut ur rummet.
 
~Nästa morgon~
 
Jag vaknar upp helt yr. Jag sätter mig upp försiktigt och tittar mig skräckslaget omkring. Jag skakar både av räddsla och av att det är väldigt kallt inne i rummet. Jag lägger händerna för ansiktet och börjar att gråta super mycket.
 
 
Heltplötsligt öppnas dörren. Jag trycker bara mina händer mot ansiktet hårdare. Justin springer snabbt fram till mig och bär upp mig.
 
" Alma, hur är det!? " säger Justin oroligt och kramar mig mjukt, jag kramar Justin tillbaka och börjar att gråta ännu mer.
 
" alma, schh.. " viskar Justin medans han håller om mig mjukt och gosigt. Jag börjar att gråta mindre och mindre.
 
" K-k-kan vi g-g-gå!? " stammar jag gråtandes och skräckslaget fram.
" Ja.. " säger Justin lågt och går mot dörren med mig i famnen. Justin öppnar dörren och går  ut med mig. Där min pappa står. Jag sväljer tyst och tittar på pappa, fast skrämt. Justin håller om mig mjukt och gör så ingen kan ta mig eller att jag inte kan ta mig ur hans grepp.
 
" och du tror seriöst du får med henne ut? " flinar pappa elakt och tittar på Justin. Justin tittar på pappa utan att säga något. Heltplötsligt kommer det några poliser och tar pappa. Jag snyftar men tittar på Justin. Justin går ut med mig ur huset och går till sin bil. Justin sätter in mig i hans bil, stänger dörren och går till andra sidan. Han öppnar dörren, hoppar in, stänger dörren. Han startar bilen och kör iväg.
 
 
Jag ligger tyst i soffan och skakar medans jag kollar på tvn. Justin kommer ut ur vårat köket och går till mig. Han ställer ner en varm kopp choklad på bordet och tittar oroligt ner på mig. Jag sätter mig försiktigt upp och tar koppen. Jag dricker lite medans jag skakar. Justin sätter sig ner bredvid mig och lägger en filt om mig. Han kramar mig mjukt medans han tittar oroligt på mig.
 
" Det kommer gå bra, gumman " viskar han lugnande medans han håller om mig mjukt. Jag lutar mig bara mot Justin medans jag dricker min choklad och tittar på tvn. 
 
" Jag kan inte fatta att pappa gjorde det.. " snyftar jag helt förstört medans jag sitter lutad mot Justin.
" Alma, schh.. " viskar Justin och pussar mig mjukt på huvet medans han håller om mig mjukt. Jag ställer koppen på bordet och råkar somna i Justins famn..
 
____________________________________________________________
 
här kom kapitlet!
 
Hoppas ni gillar det, kommentera!
 
kram!<3

@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel 17.

Jag vaknar upp i ett mörkt, kallt och stort rum. Jag känner hur paniken strömmar igenom mig och jag sväljer tyst för att hålla tårarna inne. Jag känner i mina fickor, YES! Min mobil. Jag tar snabbt upp den och ringer till mamma. Som svarar snabbt.
 
" VART ÄR DU!?" skriker mamma panikslaget och oroligt. Men ändå lite argt.
" J-j-jag vet i-i-inte, i e-e-ett mörkt o-o-och kallt r-r-rum.. " stammar jag tyst fram medans jag kryper runt på golvet.
" ÄR DU KIDNAPPAD!? " skriker mamma oroligt och jag lägger mig ner på golvet och börjar gråta.
" J-j-jag tror d-d-det .. " stammar jag gråtandes fram. Heltplötsligt så kommer någon fram till mig och sparkar mig i ansiktet.
" VEM FAN PRATAR DU MED!? " skriker han och böjer sig ner och tar mobilen och går iväg igen. Jag börjar att gråta ännu högre och jag lägger för mina händer för ansiktet igen. Det bara forsar ner blod från min panna. Jag sätter mig gråtandes och försiktigt upp. Jag försöker att försiktigt torka bort blodet med händerna men det bara rinner fortare och fortare ner. Jag fortsätter att gråta jätte mycket. Heltplötsligt så tänds alla lampor i rummet. Jag tittar mig skrämt omkring medans jag gråter. Heltplötsligt kommer en man in i rummet. Jag stirrar skrämt på honom och slutar att gråta.
 
 
" P-p-p-pappa..? " stammar jag tyst och skrämt fram. Han går sakta fram till mig och drar upp mig och puttar in mig i ett hörn. Jag säljer hårt och stirrar på pappa. Han går fram till mig och tar ett hårt grepp om mig.
" s-s-släpp mig.. " stammar jag tyst fram och försöker att hålla tårarna inne.
" NEJ" skriker han surt och fullt och smäller HÅRT till mig i ansiktet. Jag lägger händerna för ansiktet och börjar att gråta.
 
"HÅLL KÄFTEN UNGE! " skriker han och knäar mig i magen. Jag sjunker ner till golvet medans jag gråter JÄTTE mycket.
 
 
Justin stirrar på medans han håller sin mobil mot sitt ena öra och ligger bredvid Sandra.
 
" KIDNAPPAD!? " skriker Justin rakt ut och reser sig upp.
" Ja " snyftar mamma, Marisa.
" Omg.. Jag vet faktiskt inte.. " säger Justin chockat.
" Okej, tack ändå.. " snyftar Marisa och lägger på. Justin lägger på och går och tar på sig sina kläder. Sandra
tittar upp på Justin och suckar.
 
" Kom och lägg dig igen älskling " gnäller Sandra och sträcker lite på sig. Justin skakar på huvet medans han tar på sig sina kallingar. Sandra tittar på Justin och reser sig upp. Hon går till Justin och lägger armarna om honom bakifrån.
 
" Snygging, jag vill ha dig i sängen nu " viskar Sandra och kysser Justin mjukt på nacken. Justin vänder sig om mot Sandra och tittar på henne.
 
" Jag måste leta efter Alma, okej? " säger han och tar sig ut ur Sandra's grepp och tar på sig sina byxor.
" Men skit i henne, jag vill mysa! " gnäller Sandra och gör så Justin tittar på henne. Justin tittar på Sandra och suckar.
 
" Skita i någon som blivit kidnappad!? Ibland är du inte riktigt klok " mumlar Justin och tar upp sin tröja och tar på sig den. Sandra kysser Justin. Men avslutar den igen.
 
" Men jag är kåt, kom igen " suckar Sandra och tittar på Justin. Justin puttar bort henne och går ut ur deras sorum och ner till hallen. Justin tar på sig sina skor, öppnar dörren och går ut. Han stänger den igen och går mot bilen.
 
___________________________________________________________________________
 
Skrivit om denna del typ 10 gånger men nu är den klar, ÄNTLIGEN!
 
Så em.. Kommentera, åsikter, idèer osv!
 
kram.

@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel 16.

Jag sitter tyst uppe på mitt rum och skriver en låt. Jag gör det då och då, när jag behöver få ut mina känslor eller när jag bara känner för det. Det är rätt skoj ändå, att få skriva.. Jag ler för mig själv medans jag skriver. Jag skriver lite om hur mitt liv var innan, och hur det är nu. En tår rinner ner för min ena kind och nuddar pappret. Jag suckar tyst men fortsätter att skriva. En efter en rinner ner och tillslut forsar det ner. Jag reser mig upp och går och lägger mig på min säng. Jag blundar och bara tänker igenom allt medans mina tårar rinner ner. Det är dom här stunderna jag hatar, när jag bara bryter ihop, bara för att jag skriver/pratar om det. Just nu, behöver jag verkligen Justin.
 
Hans armar, om mig.. Det får mig lugn. Varför var han inte här? Nu när jag behövde honom.. Han var en riktigt bra vän, en sån underbar vän som alla vill ha! Jag torkar bort mina tårar och öppnar ögonen. Jag sätter mig upp i sängen och ler lite. Jag tar upp min mobil och kollar igenom bilderna jag och Justin tog när vi träffades första gången. Jag flinar och blir snabbt glad, av att se Justin och hans konstiga idèer. Han är så söt. Heltplötsligt ringer min mobil.. Det står " Amanda <3 " jag sväljer tyst eftersom jag vet att jag var jätte elak mot henne innan.. Men jag trycker på svara, för att se vad hon vill.
 
" Alma? " säger jag tyst och lägger mig ner igen och tittar upp i taket.
" Hej, det är Amanda.. " säger Amanda ledsamt.
" Hur är det gumman? " säger jag oroligt medans jag tittar upp i taket.
" Jag saknar oss, hur kunde dehär hända..? " snyftar Amanda. Jag sväljer tyst, jag hatar att höra någon jag älskar gråta.
" Jag saknar oss med, snälla förlåt.. " säger jag tyst medans jag tittar upp i taket.
" Det är lugnt.. " säger Amanda tyst.
" Nej det är det inte! Jag var super elak.. " suckar jag medans jag tittar upp i taket.
" Kan vi hitta på något..? " säger Amanda lågt. Jag ler stort.
" Ja, det är klart! Jag kommer till dig då " säger jag.
" Okej, hej då " säger amanda glatt och lägger på. Jag lägger på och reser mig upp, jag går till mitt skrivbord och tar upp mitt busskort. Jag lägger ner mobilen och busskortet i fickan och går ut ur mitt rum och ner till köket.
 
" Mamma, jag drar ut och träffar amanda " säger jag och tittar på mamma som står och plockar in i diskmaskinen.
" Okej, vi ses sen gumman! " säger mamma och vänder blicken mot mig. Jag nickar och går till hallen. Jag tar på mig mina skor och öppnar dörren.
" Hej då " säger jag och går ut och stänger dörren. Innan jag stängde dörren hörde jag ett svagt " hej då " från mamma. Men jag börjar bara gå mot busshållsplatsen.
 
Alma's outfit.
_ _ __ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _  __  _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _  _ _ _ _ _ __ _ _ _
 
Jag ligger på golvet inne i Amanda's rum och garvar medans hon ligger uppe i sin säng och garvar. Egentligen åt ingenting. Men det är så skönt, att vi entligen är vänner igen, att ha en vän som man kan lita på i skolan. En snäll, söt och rolig bästa vän! Jag älskar verkligen Amanda, Justin och Sandra! Dom är så snälla mot mig.
 
" Nej, ska vi ta och göra något? " flinar Amanda och sätter sig upp och tittar ner på mig. Jag tittar upp på Amanda och slutar skratta och sätter mig upp.
" Japp " flinar jag och reser mig upp och går och sätter mig på hennes ena stol i rummet. Amanda tittar på mig och funderar lite. Heltplötsligt ringer min mobil, jag tar upp den och svarar.
 
" Alma ? " säger jag och gäspar lite.
" Hej gumman. Du måste komma hem nu, vi ska äta om tjugo minuter " säger mamma.
" Okej, jag kommrer. Hejdå " säger jag och lägger på. Jag lägger ner mobilen och tittar på Amanda och suckar.
" Jag måste dra " säger jag ledsamt och Amanda tittar på mig och nickar.
" Det är lugnt, vi kan hitta på något någon mer dag " säger Amanda och reser sig upp. Jag tittar på Amanda och ler och nickar. Jag går ut ur hennes rum och till hallen och Amanda går efter. Jag tar på mig mina Jeffrey Campbell skor och mina solglasögon och vänder mig mot Amanda.
" Vi ses " säger jag och ler och går fram till Amanda och kramar henne. Hon kramar tillbaka. Jag släpper henne efter en stund och går till ytterdörren.
" Hejdå " säger Amanda och tittar på mig.
" Hejdå " säger jag och öppnar dörren. Jag går ut och stänger dörren efter mig och går iväg mot bussen. Jag ler för mig själv medans jag går och tänker på att jag och Amanda entligen är vänner igen! Det är så skönt. Jag går och sätter mig på bänken vid busshållsplatsen och väntar på att bussen ska komma. Då det heltplötsligt blir mörkt, och jag minns inget mer..
_________________________________________________________________________
 
Hoppas ni gillar kapitlet!
 
Kommentera gärna åsikter och idèer och allt möjligt!
 
Kram. .. förlåt för kort inlägg, men detta är också tidsinställt. Jag skriver detta: 09.34 men det kommer ut 18.00. Som ni kommer se!

@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel 15.

Jag ligger och skrattar bredvid Justin, Sandra och sara och klockan är ungefär 08.20 på morgonen. Och ingen av oss har sovit.
 
"Åh gud vad jag älskar er! " skrattar jag och reser mig upp och går och stänger av musiken sen går jag och tar in alla tomma tallrikar, skålar, glas, flaskor, burkar och sånt och ställer dom i köket på diskbänken. Jag går ut igen till Justin, Sandra och Sara och fixar iordning säng platserna i tältet, eftersom vi ska tälta i trädgården. Jag kryper ner i min sovsäck och Justin, sandra och Sara i sina. Vi ligger och små pratar en stund, en efter en somnar och tillslut är det helt tyst i tältet. Förutom susningar och snarkningar.
 
Några timmar senare..
 
Jag och Sandra sitter tyst och trött vid utemöblerna och äter fil&flingor.
 
" åh, fy vad trött jag är.. " suckar Sandra medans hon försöker att äta.
" Jag med.. " mumlar jag trött medans jag äter. Jag gäspar stort. Heltplötsligt så kommer Justin ut ur tältet och sen Sara. Dom ler mot oss och går till oss.
" god morgon! " säger jag och tittar på Justin och Sara.
" god morgon!" säger dom glatt samtidigt och gör iordning frukost till dom eftersom jag och Sandra tog ut allt vi hade till frukost. Dom sätter sig ner och börjar äta sina mackor och fil&flingor. Jag tar ett glas och häller upp lite juice. Jag dricker lite medans jag tittar på Sandra, Sara och Justin som sitter och äter. Jag lägger ena armen om min mage eftersom jag har så sjukt ont i magen. Justin tittar lite oroligt på mig eftersom han ser att jag har ont.
" hur är det? " säger Sandra oroligt och tittar oroligt på mig. Jag ställer ner glaset och rycker på axlarna.
" jag har ont i magen.. " snyftar jag och lägger händerna för ansiktet istället. Sandra sätter ner det hon håller i på bordet och lägger armarna om mig och kramar mig mjukt.
" Alma, schh.. Ska jag fixa en tablett? " säger Sandra oroligt och tittar oroligt på mig. Jag snyftar och nickar. Hon släpper mig och reser sig upp.
" Vart finns dom? " säger Sandra och tittar oroligt på mig.
" fråga mamma.. " mumlar jag och hon nickar och går in.
" Det kommer gå bra " säger Justin oroligt och tittar oroligt på mig men ler snett. Jag tar bort mina händer för ansiktet och tittar ledsamt på Justin.
 
Dissa området, tänk er bara fyra st människor som sover där inne :)
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _  _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _  _ _ _ _ _ _ _ _
 
Jag plockar ihop tältet. Tar upp det och går in i huset, ner till källaren och lägger in det i förrådet. Sen går jag tyst upp och in i vardagsrummet. Jag sätter på tvn och går och lägger mig i soffan. Jag somnar nästan på en gång. Jag börjar att drömma, drömma om mig och Justin. Tillsammans, gifta, med  tre barn.. Katty, Andy och Liam springer ner från övervåningen och börjar att springa runt på mellanvåningen medans dom skriker på varann. Jag vaknar till och suckar att drömmen inte var sann, den var så verklig, så underbar.. Men det kommer aldrig att hända.. Jag reser mig upp.
 
" Seriöst, tysta.. Jag är trött.. " suckar jag och går till tvn och stänger av den. Jag går ut ur tvrummet och upp för trappan och in i mitt rum. Jag stänger dörren och går och lägger mig i min säng. Jag stirrar bara upp i taket. Vad är det med mig? Jag får inte bli kär i Justin, ååh.. Tänker jag tyst för mig själv. Jag sväljer tyst och heltplötsligt så somnar jag igen, och drömmer att jag är gravid, ligger på sjukhuset och att Justin är pappan till 10 tvillingar..
 
_______________________________________________________________
 
yep, normal dröm, alma ;) kommer inte ihåg vad det hette.. tillingar.. nejmen xD
 
aja, förlåt för att denna inte blev så lång och bra. Men jag har gjort detta till tidsinställt inlägg. Klockan är alltså nu 03.22 men den publiceras 13.00. Då är jag ute på morfars land och chillar, men jag kanske får upp ett när jag kommer hem. Vi får se, men ni får nöja er med detta, sålänge ! Puss :)
 
KOMMENTERA VAD NI TYCKER OCH SÅNT!
 
Kram.!
 

@ Allmänt

Ursäkta!

Ja, jag ville be om ursäkt hur bloggen ser ut. Men jag ska bort idag, men när jag kommer hem ska jag försöka fixa bloggen så gott jag kan. Hoppas ni står ut!
 
Kram! :)
 

@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel 14.

Planet landar i Atlanta, några timmar senare. Jag reser mig upp och går ut ur planet med Sandra, Justin och Katty efter mig. Vi går och hämtar våra väskor sen går vi till taxin Justin beställde. Jag lägger in min och Katty's väska i bagaget sen hoppar jag in där fram i taxin och Katty i baksätet. Justin och Sandra lägger in sina väskor i bagaget och stänger det sen hoppar in vid Katty. Jag beskriver vägen hem till mig och Katty och han nickar och kör dit.
 
" Tack för skjutsen! " säger jag och stänger taxi bilen när den kommit till oss. Jag och Katty går mot ytterdörren. Jag öppnar den och går in och Katty går efter. Hon stänger dörren och vi tar av oss våra skor och springer upp till tvättrummet och häller ut alla våra kläder i tvättkorgen. Vi går till väskrummet, öppnar dörren, lägger in våra väskor och stänger dörren. JAg går och stänger dörren till tvättrummet sen springer vi ner för trappan, in i vardagsrummet och ut på baksidan där mamma, Andrew, Liam och Andy är och badar i våran pool, fast mamma solar.
 
" Hej" säger jag och sätter mig bredvid mamma och Katty sätter sig tyst på andra sidan av mamma. Mamma sätter sig snabbt upp och vänder blicken mot Katty sen mot mig.
 
" OMG HEJ! " skriker mamma glatt och bär upp Katty och sätter henne i hennes knä och kramar mig och Katty mjukt.
" åh, vad vi saknat er! " säger mamma glatt och jag och Katty kramar mamma mjukt och ler.
" vi har saknat er med! " säger jag och Katty medans vi kramar mamma.  Andrew tittar på oss och flinar och hoppar upp ur poolen och springer till oss.
 " gruppkram! " flinar han och kramar mig, mamma och Katty.
" PAPPA! " skriker Katty men skrattar och puttar bort honom eftersom han är sjukt våt av vattnet. Jag och mamma tittar på Andrew och flinar.
 
Och ja, det är samma hus, fast en annan sida. Säger vi...xD
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _  _ __  _ __  __  __ _
 
Jag sitter tyst i vardagsrummet, ser på tvn och äter ett äpple då min mobil ringer. Jag suckar men tar upp min mobil och svarar.
 
" Yep, Alma? " säger jag medans jag är helt inne i tvn.
" Hej, det är Justin! Jag undrar om du orkar träffa mig, Sandra och Sara typ nu " säger Justin försiktigt, trotts att vi kom hem från NY idag.
" Em, det orkar jag väl.. " säger jag medans jag tittar på tvn.
" Bra! Kan vi komma till dig och ha ett litet poolparty, bara vi fyra? " säger Justin försiktigt men glatt.
" Ska kolla " säger jag
" okej, gör det " säger Justin och jag reser mig upp och går ut till köket där mamma och Andrew sitter.
" ni, kan Justin, Sandra och Sara komma hit och ha ett litet poolparty bara vi fyra? " säger jag och tittar på mamma och Andrew. Andrew och mamma vänder blicken mot mig.
" Det går nog, bara ni inte har för mycket liv " flinar mamma och tittar på mig.
" Tack mamma ! " säger jag glatt och går ut ur köket och till vardagsrummet igen och sätter mig i soffan.
" det gick! "säger jag glatt och tittar på tvn.
" bra, vi kommer snart då, hejdå " säger Justin glatt och lägger på. Jag lägger på och reser mig upp och går till köket.
" Har vi något hemma? " säger jag och tittar på mamma.
" Ja, jag kan fixa åt er så kan du fixa där ute " säger mamma och reser sig upp. Jag nickar och går ut till vardagsrummet, öppnar dörren ut och går ut till poolen. Jag fixar musik i musikanläggningen vi har ute och börjar att fixa ljus på borden och sånt så det ska bli mysigt. Mamma och Andrew börjar fixa lite mys till oss.
 
Efter en liten stund så kommer Justin, Sandra och Sara och dom går till mig som sitter i ute sofforna.
 
" Hej " säger Justin glatt och går till mig och kramar mig mjukt. JAg kramar glatt tillbaka.
" HEj " säger jag glatt och släpper honom. Justin går och sätter sig bredvid mig och Sandra kramar mig mjukt.
" Hej, Alma! " säger Sandra glatt. Jag ler och kramar tillbaka.
" Hej " säger jag glatt och släpper Sandra, hon går och sätter sig bredvid Justin.
" Hej, jag heter Sara och är Justin's bästa vän " säger Sara och går fram till mig och tar min hand och skakar hand.
" Hej, trevligt och träffas. Jag är Justin's kompis " säger jag glatt och skakar hand. Hon släpper min hand och går och sätter sig bredvid Sandra. Mamma och Andrew kommer ut med lite mys till oss, dricka, godis, choklad fontän, jordgubbar och sånt. Sen hälsar dom och går in.
 
" NU KÖR VI! " skriker jag glatt, reser mig upp och springer och sätter på musikanläggningen sen springer och hoppar i vattnet, Sandra, Justin och sara reser sig upp och springer och hoppar i.  Vi badar och har skoj ända till sent sent på natten..
 
______________________________________________________________________
 
Jao, hoppas ni gillar det ! :)
 
kommentera gärna åsikter osvosv, I LOVE YOUUU ALL! :'D<3
 
kram!

@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel 13.

Justin öppnar ytterdörren, går ut och stänger dörren i en smäll. Jag hör hur Sandra gråter i rummet så jag springer in till henne och hon skriker att jag ska försvinna. Men jag går till henne och kramar om henne hårt och där sitter vi i en kvart och hon har lyckats bli tyst lite och torkat bort sina tårar.

"Vad hände Sandra?" frågar jag henne försiktigt. Och hon börjar berätta detaljer, en efter en och jag blir inte speciellt förvånad, Jag menar ..Alla fans kommer ju fram till Justin och ber om en bild eller ett snack, varför bli avundsjuk på det?  Hon börjar påstå att han kollade på en tjej jättemycket. Jag försöker säga till henne att Justin aldrig skulle vara otrogen, och inte mot Sandra. Och hon nickar till svar. Vi fixar popcorn och sätter oss i soffan och pratar, och plötsligt öppnas ytterdörren och där står Justin helt blöt av allt regn. Han går upp till sitt rum och byter om och sedan kommer tillbaka och sätter sig i ena soffan,
 
"Jag kommer snart Sandra" säger jag och går upp till mitt rum för att låta Justin och Sandra lösa deras problem.

En kvart senare..
Jag går ner och ser att Justin och Sandra sitter bredvid varandra och skrattar tyst och leker med varandras fingrar.
dom hör mig och tittar åt mitt håll och Justin ler snett mot mig, jag ler tillbaka och sätter mig i soffan och vi startar en film.
 
 
tio timmar senare så är klockan 08.00 i NY.
 
Jag sitter tyst på flygplatsen med Katty i famnen och hon leker försiktigt med mitt hår. Jag gäspar stort och tittar lite på Sandra och Justin som sitter och kysser varann. Jag suckar tyst och tittar på alla andra som är på flygplatsen, nästan alla tittar på Justin och Sandra, filmar och tar kort. Men det förstår jag, hallå? Det är ju Justin Bieber liksom. Jag flinar tyst för mig själv. Justin avslutar kyssen och tittar på Sandra och ler. Sandra ler tillbaka men går av Justin.
 
" Jag ska bara på toa " flinar Sandra och går iväg. Justin tittar efter Sandra och ler lyckligt. Jag tittar efter Sandra sen på Justin och flinar.
 
" Jag är glad att ni är vänner igen " säger jag och tittar på Justin. Justin vänder blicken mot mig och ler stort.
" Jag med " Säger Justin glatt och lutar sig bakåt. Justin ler lyckligt och jag tittar på Justin och ler.
" Ni passar verkligen " säger jag och Justin lyser upp som en sol och tittar på mig.
" Tack! " säger Justin glatt medans han tittar på mig. Jag ler bara medans jag håller om Katty mjukt. Justin gäspar stort och han vänder blicken mot hållet Sandra gick åt och ler. Heltplötsligt kommer det massa paparazzis och beliebers fram till oss och vill ta kort på/med Justin och få autograf. Justin suckar tyst men ställer upp på att vara med på kort och skriva autografer. Jag tittar lite ledsamt på Justin eftersom jag ser att han tycker det är jobbigt ibland att vara såhär känd, att nästan aldrig få ett privatliv. Förutom när han sover. Om ens då..
 
Efter en liten stund så drar alla paparazzis och beliebers. Justin pustar ut och sätter sig ner igen.
 
" Hur länge dröjer det för Sandra? " suckar Justin ledsamt och tittar ner i golvet, det syns att han verkligen saknar Sandra. Jag tittar på Justin och suckar ledsamt.
 
" Hon kommer nog snart " säger jag lugnt och lägger en tröstarm om Justin, Justin suckar och lutar sig mot mig. JAg håller om han och Katty medans Katty håller på med mitt hår. Jag ler lite åt dom båda. Sandra springer till oss och sätter sig i Justin's knä och lutar sig bakåt i justin's famn.
 
" Hej älskling! "säger Justin glatt och kramar Sandra mjukt. Jag tittar på Justin och Sandra och ler och tar bort min arm om Justin. Heltplötsligt ropar dom upp att dom ska med Atlanta flyget ska gå till det stället. Jag reser mmig upp och släpper ner Katty men tar hennes ena hand och tar väskan i andra handen och Katty tar sin väska och vi börjar gå ditåt. Justin reser sig upp och Sandra med, dom tar varanndras händer och sina väskor och går mot flyget.
 
_____________________________________________________________________
 Btw, första delen (över bilden) är skriven av min underbara vän Sara! Tack för hjälpen
Love you! :'D<3
 
Så uhm.. Hoppas ni gillar det..:)
 
Kommentera, åsikter, idèer, vad ni vill! :)
 
kram!
 

@ Allmänt

Jag ber om ursäkt, verkligen!

Ja, jag ber verkligen om ursäkt att jag inte skriver så super ofta. Men jag håller på att skriva MASSA kapitel som är för torsdag, fredag och lördag eftersom jag ska bort då. Det är därför det inte blir så mycket uppdatering just nu, men jag försöker verkligen! Hoppas ni inte slutar läsa för det, kram!
 
Vår snygging!<3

@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel 12.

Jag sitter spänt och tittar nyfiket och Sandra lyser upp som en sol. Hon tar fram en iPad, Cheerleading skor och cheer kläder.
 
" Åh, tack! " säger Sandra glatt och kramar mig mjukt sen går till Justin och kramar han mjukt.
" så lite så " flinar Justin och kramar Sandra mjukt. Hon ler och sätter sig i Justin's knä och tittar glatt på mig.
" Ni är så bäst, jag älskar er ! " säger Sandra glatt och jag tittar på Sandra och ler.
" och vi älskar dig " flinar jag medans jag tittar på Justin och Sandra och suckar tyst. Jag är inte kär i Justin, vi är bara vänner. Jag är inte avundsjuk på Sandra som har Justin.. Eller kanske lite.. Jag suckar tyst igen och reser mig upp.
" Jag går och gör popcorn" säger jag och går in i köket och börjar att fixa popcorn. Justin och Sandra börjar att rå hångla eftersom dom tror att jag inte märker något. Även fast det hörs väldigt väl. Justin börjar att smeka Sandra's ben medans han hånglar med Sandra. Sandra njuter medans hon hånglar med Justin och låter hans hand vara kvar på hennes ben. Justin smeker sakta Sandra's ben mot hennes trosor och utanpå trosorna. Sandra stönar tyst till och avslutar hånglet och börjar att kyssa Justin istället. Justin kysser tillbaka medans han smeker Sandra's fitta utanpå hennes troser. Jag står tyst i dörröppningen i köket och tittar ut på Sandra och Justin. Jag sväljer tyst. Jag kanske önskar lite att jag satt där, istället för Sandra. NEJ ALMA, vad håller du på med? Tänker jag och går tillbaka till micron och tar ut popcorna. När Sandra och Justin hör att jag håller på att hälla upp popcorna i en skål så slutar dom snabbt. Sandra reser sig upp och går och sätter sig i den ena soffan. Jag tar en bricka och tre glas, ställer popcorn skålen på brickan och dom tre glasen på brickan. Sen går jag tyst till kylskåpet och öppnar. Tar ut en sprite och en cola, stänger kylskåpet och går och ställer dom på brickan. Jag bär upp brickan och går tyst ut från köket och in i vardagsrummet. Jag ställer ner brickan på bordet och startar filmen vi ska se på sen går jag och sätter mig bredvid Sandra.
 
Justin sneglar på mig då och då och ler lite. Men jag fokuserar bara på filmen, men jag märker såklart Justin. Men jag vill att han ska se min avundsjuka blick och allt sånt. Jag sväljer tyst och tar lite cola i mitt glas och dricker lite. Justin suckar tyst och vänder blicken mot tvn igen och kollar. Sandra är helt inne i filmen medans hon äter popcorn.
 
En vecka senare..
 
Jag står tyst i mitt rum i hotellet och packar ner mina saker eftersom vi ska dra hem idag. Det har varit en super fantastisk och underbar vecka! Verkligen. Jag ler för mig själv medans jag packar. När jag packat klart så tar jag upp min väska och går ut ur rummet. Jag går till hallen och ställer ner väskan. Jag går till Katty's rum, in och börjar att packa ner hennes saker.Jag är själv eftersom Sandra, justin och Katty är på något ställe för att fixa något med resan hem. Jag gäspar stort medans jag packar och det är verkligen super tidigt, så jag vet egentligen inte vad jag gör upp. Jag börjar att sjunga tyst medans jag ler.
 
" Undra hur det är att va lika känd som Justin.. " säger jag medans jag packar. Heltplötsligt öppnas dörren och jag hör hur Sandra och Justin bråkar AS mycket. Jag sväljer tyst och Sandra skriker as surt på Justin och springer iväg till deras rum.
 
________________________________________________
 
ops..:o
 
aja, kommentera idèer, åsikter och ja allt :)
 
kram!
 

@ Allmänt

Vad tycker ni egentligen?

Ja, vad tycker ni egentligen om min novell?
 
Kommentera och bedömm novellen As Long As You Love Me på en skala mellan 1-10. Motivera även VARFÖR ni tog just det nummret. Är den mindre bra? SÄG DET, jag tål allt. Vill bara ha ärliga svar, och det är bra med lite motstånd.;)
 
Kram mina älskade läsare!
 
Justin igår på TCA.

@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel 11.

OK. JAG VILL VARNA KÄNSLIGA, NI LÄSER INLÄGGET PÅ EGEN RISK, OKEJ!?
________________________________________________________________________
 
Jag diskar det sista och Justin står fortfarande och håller om mig mjukt.
 
" Ska vi ge  Sandra presenten nu? " viskar Justin i mitt ena öra och släpper mig. Jag stänger av kranen och ställer tillbaka allt där det ska vara.
 
" Ja, visst " säger jag och pustar lättat ut eftersom jag verkligen trodde han skulle kyssa mig. Justin flinar och går ut ur vardagsrummet. Han sätter sig bredvid Katty och tittar på filmen. Katty lägger sig i Justin's famn och han kramar om henne mjukt. Jag går ut ur köket och ler stort när jag ser Justin och Katty. Sandra går igenom vardagsrummet till hennes och Justin's rum med bara en handduk runt sig och en handduk runt håret. Justin följer Sandra med blicken och tittar gillande på henne. Jag går och sätter mig bredvid Justin och Katty.
 
" Jag måste bara hämta en sak.. " säger Justin och ger mig Katty och reser sig upp. Han går till hans och Sandra's rum, öppnar dörren och går in. Han går fram till Sandra och bär upp henne.
 
" Tja älskling " flinar han och tittar in i Sandra's ögon.
" Hej baby " fnittrar Sandra glatt och kramar Justin mjukt. Justin går till dubbelsängen och lägger ner Sandra på den. Justin lägger sig över henne och kysser henne mjukt på munnen. Sandra kysser tillbaka lika mjukt.
 
"Älskling, jag är kåt.. " mumlar Sandra mot Justin's läppar medans hon kysser Justin. Justin avslutar kyssen och ler mot Sandra med en sexig blick. Sandra fnittrar till och sträcker på sig under Justin. Justin sätter sig upp på Sandra's ben och drar av hennes trosor och slänger iväg dom. Justin tittar på Sandra's, nu nakna kropp.
 
" Älskling, du är så jävla sexig! " säger Justin med jätte kåt röst och gör så han sitter på Sandra's underkropp igen. Han böjer sig ner och kysser Sandra igen men avslutar den snabbt. Sandra tittar upp på Justin och ler.
 
" Baby, kondom.. " säger Sandra och tittar på Justin. Justin sträcker sig till nattduksbordet och tar fram ett packet kondomer ur lådan. Justin reser sig upp och tar av sig sin tröja, sina byxor och sina kallingar och sätter på kondomen eftersom han redan har stånd. Justin lägger sig bredvid Sandra och börjar att smeka henne från hennes bröst och neråt mot hennes fitta samtidigt som han tungkysser henne. Sandra njuter och tungkysser Justin tillbaka.
 
" mmh.. mer.. " stönar/mumlar Sandra lågt medans hon tungkysser Justin och njuter. Hon sluter ögonen och ler lite. Efter en liten stund så rullar Sandra bort från Justin och sätter sig upp på knä och kryper sexigt till Justin igen. Justin tittar gillande på Sandra. Sandra sätter sig på Justin's underkropp och hon gör så hans kuk åker in i hennes fitta. Sandra börjar att knulla Justin snabbt, vilt och hårt. Sandra och Justin stönar båda väldigt tyst så det inte ska höras till Alma och Katty. Justin rullar runt så han kommer överst och fortsätter, han gör så han kommer djupare och Sandra stönar till tyst.
 
" Justin, mer.. mer, ååh.. Jag älskar dig, aaah.. " stönar Sandra medans hon njuter JÄTTE mycket.
 
 
en timma senare.
 
Justin går och slänger sin använda kondom i papperskorgen och tar på sig ett par nya kallingar. Han går till garderoben och tar fram en ny t-shirt och nya byxor och tar på sig det. Sandra tar på sig nya underkläder och en klänning.
 
" Älskling, du var så bra " flinar Justin och tittar på Sandra.
" Desamma, baby " flinar hon och går till Justin. Hon kramar honom mjukt men släpper honom igen.
" Kom, vi måste gå till dom nu " säger Sandra och släpper mig. Hon tar min ena hand och går ut ur rummet och till mig och Katty som sitter i soffan i vardagsrummet och tittar på tvn.
 
" lång tid det tog,,? " säger jag och tittar misstänksamt på Sandra och Justin. Sandra ler bara och sätter sig bredvid mig. Justin sätter sig bredvid Katty och gör så hon sitter i hans famn igen.
 
" ska du ta och sova? "säger Justin och tittar på Katty. Katty gäspar stort och nickar mot Justin. Han reser sig upp och går iväg till Katty's rum. Jag och Sandra tittar efter Justin och ler.
 
" Han är nog en bra pappa.. " flinar jag och vänder blicken mot Sandra.
" Ja.. " säger Sandra stolt och tittar glatt efter Justin och Katty sen på mig och ler. Jag flinar bara och efter ungefär tio minuter så kommer Justin tillbaka med ett packet och sätter sig bredvid.
 
" Älskling, jag och Alma och köpt denna till dig eftersom jag vet att den betyder så mycket för dig.. " säger Justin och sträcker fram paketet till Sandra. Sandra tittar på Justin sen på mig och sen på paketet och ler stort. Sandra öppnar det ivrigt och i paketet ligget det...
 
________________________________________________________
 
Vad ligger i paketet? :o
omg.. Det får ni veta i nästa kapitel ;)
 
Kommentera era åsikter, idèer och VAD NI VILL OCH KÄNNER FÖR! :D
 
kram!
 
KOM IHÅG: JAG VARNADE ER, SÅ SKYLL INGET PÅ MIG OM NI BLEV ÄCKLADE ELLER NÅGOT SÅNT.

@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel 10.

Jag sitter tyst i mitt rum i vårat hotellrum och målar mina naglar medans jag lyssnar på Demi Lovato - Mistake. Jag sjunger tyst med och ler för mig själv. Men jag märker inte att Justin står i dörröppningen och hör när jag sjunger.
 
" Fint du sjunger " säger Justin vänligt och går och sätter sig mittemot mig. Jag hoppar till och stirrar på Justin utan att säga något. Han flinar bara och jag skruvar på "korken" på nagellacket.
 
" Em, tack..  " flinar jag och blir lite röd i ansiktet. Justin tittar på mig och flinar.
 
" Det är lugnt, säger bara sanningen " flinar han medans han tittar på mig. Jag tittar på Justin och ler.
 
" Men ska vi fixa lunch så det är klart när Sandra och Katty kommer tillbaka? " säger Justin och tittar på mig.
 
" visst, men vad för något? " säger jag och reser mig upp. Jag tar upp mina nagellack och går och lägger dom i sminkväskan.
 
" Jag har handlat så vi ska göra chicken teriyaki, för Sandra sa att hon var sugen på det till lunch " säger Justin och reser mig upp. Jag nickar och vänder blicken mot Justin.
 
" Okej, det är gott så det kör vi på " säger jag och går ut ur mitt rum. Justin går efter och vi går till köket. Justin tar fram allt man behöver till Chicken Teriyaki och ris.
 
" Justin, snällaaa.. Kan vi inte gör brownie's också?  " flinar jag medans jag börjar med riset. Justin flinar medans han gör kycklingen.
 
" Jo visst, älskar du också Brownie's? Sandra är helt kär i brownie's " flinar Justin. Jag skrattar till.
 
" Ja, jag älskar ALLT med choklad " flinar jag medans jag gör riset.
 
" Nice " flinar Justin.
 

Chicken Teriyaki och ris.

Brownie
 
en timme senare.
 
Sandra öppnar dörren och går in i hallen med Katty efter sig.
 
" Mums, vad gott det luktar! "säger Sandra och tar av sig sina skor och går in i köket. Katty tar av sig sina skor och går efter.
 
" Hej, älskling ! "säger Justin glatt och går till Sandra och lägger armarna om henne. Justin tittar in i Sandra's ögon och kysser henne mjukt på munnen. Sandra sluter ögonen och kysser tillbaka lika mjukt. Jag tar fram Brownie'sarna ur ugnen och lägger plåten på bänken och lägger över brownie'sarna på ett fat med papper under. Sandra och Justin släpper varann och går och sätter sig. Justin på ena sidan och Sandra mittemot. Katty sätter sig bredvid Justin och jag bredvid Sandra.
 
" så em.. varsegoda" flinar jag och Justin samtidigt. Sandra och Katty tar sig mat och jag sneglar lite på Justin. Justin tittar på mig då och då och ler. Jag ler tillbaka och tar mat efter Katty. Justin tar efter Sandra.
 
en stund senare..
 
Jag står tyst och diskar efter maten medans Katty ser på film, Sandra duschar och Justin vet jag inte. Jag sjunger tyst för mig själv medans jag diskar och heltplötsligt känner jag några armar om mig.
 
" Hej, alma " säger Justin med mjuk och fin röst och kramar mig mjukt bakifrån. Jag sväljer tyst medans jag diskar.
 
" Hej, Justin.. " säger jag tyst medans jag sväljer hårt men tyst. Jag känner hur Justin andas, jag får en känsla av att han snart, kommer kyssa mig..
 
__________________________________________________________
 
OMG, kommer Justin kyssa henne!? Det får ni se i nästa kapitel ;)
 
Kommentera vad ni tycker, era åsikter, idèer osv! :)
 
jag tål kritik.
 
KRAM!:)

@ Allmänt

Gilla bloggen på facebook!

Ja, nu kan ni gilla bloggen på facbook, tryck HÄR för att komma till sidan! :)
 
Tack för att ni läser min novell, älskar er!
 

@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel 9.

Jag sitter tyst med Sandra och Justin inne på ett cafè och fikar.
 
" Har ni hittat mycket? " flinar Justin och tittar på mina kassar sen Sandra's.
 
" ja " flinar jag och Sandra samtidigt.
 
" Tjejer " flinar Justin på skoj och himmlar med ögonen. Jag ler bara och dricker upp min cola. Sandra flinar medans hon dricker sin cola. Justin dricker upp sin RedBull och kastar iväg den i soptunnan.
 
" YEY! " flinar Justin och klappar i händerna. Sandra tittar på Justin men ler.
 
" Seriöst, baby " flinar hon och pussar Justin mjukt på kinden. Jag tittar på Justin och Sandra och ler ett fejkat lèende. Jag är inte avundsjuk, jag är inte kär i Justin. Men det gör ont, ont att se dom två tillsammans. Jag dricker upp min cola och kastar den i soptunnan. Justin tittar på mig och flinar imponerat.
 
" Men, ska vi dra? " säger Sandra och tittar på Justin sen på mig och ler. Jag tittar på Sandra och nickar.
 
" Visst " säger jag och reser mig upp. Jag tar upp mina kassar och går mot utgången. Justin och Sandra reser sig upp och tar upp sina kassar. Dom går efter mig ut från cafèt. Justin tar upp sin mobil och tittar på klockan.
 
" SHIT! jag måste dra! Vi ses tjejer " säger han och kysser Sandra mjukt på munnen och kramar mig snabbt sen springer iväg. Jag och Sandra tittar efter Justin bara.
 
" Tjejkväll? " flinar Sandra och tittar på mig.
 
" Självklart! " Flinar jag. Jag och Sandra går och köper lite mat och mys.
 
Alma & Sandra.
 (Lånat bilden från Emma Kung, Sandra Kung och Lina Kung, jag fick tillåtelse så alla vet, för dom som känner dom)
 
Några timmar senare.
 
Jag sitter i vardagsrummet på hotellet med Sandra och kollar på skräckfilmer medans vi äter massa godis och dricka. Heltplötsligt så smyger Justin in bakom oss, utan att vi vet att han har kommit.
 
" BUUUUUUUU! " skriker Justin och kramar oss. Jag och Sandra flyger av soffan och drar med oss kuddar och filtar ner över oss. Så vi inte syns.
 
" AAAAAAAAAAAAAAAAH !! " skriker jag och Sandra samtidigt. Justin flinar åt oss och sätter sig i soffan och tar lite godis.
 
" nice film " flinar han och tittar på skräckfilmen. Sandra reser sig upp och stirrar på Justin.
 
" idiot.. " mumlar hon och sätter sig i soffan bredvid Justin och jag reser mig upp och sätter mig på andra sidan om Justin.
 
" Jag älskar dig med, sötnos " flinar Justin och kysser Sandra mjukt på munnen. Jag suckar tyst och försöker att koncentrera mig på filmen. Sandra avslutar kyssen och lutar sig mot Justin. Justin lägger ena armen om Sandra och fortsätter att titta på filmen. Jag gäspar och reser mig upp.
 
" Jag går nog och lägger mig, är jätte trött.. " säger jag och tittar på Sandra och Justin. Sandra tittar på mig och nickar.
 
" Okej, god natt " säger hon och ler.
 
" God natt " säger Justin och ler mot mig. Jag går till mitt sovrum, in och stänger dörren efter mig. Jag går fram till min säng och sätter mig. Jag hör hur Sandra och Justin skrattar och håller på där ute. Men jag försöker att stänga det ute mig. Jag tar av mig mina kläder och lägger dom i väskan. Sen tar jag upp min pyjamas och byter om. Jag kryper ner under täcket och gäspar. Tillslut så somnar jag.
 
 
____________________________________________________________
 
förlåt att det blev kort igen, men har hänt lite saker.. Hoppas det går bra ändå.
 
Kommentera! Åsikter, idèer osv. Jag TÅL allt. Lovar. Bara bra att få lite em.. "motstånd" eller vad man ska säga.:)
 
kram!

@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel: 8.

Jag sitter tyst i soffan och kollar på tvn. Klockan är rätt tidigt ändå.
 
" God morgon " säger Justin vänligt och sätter sig bredvid mig.  Jag vänder blicken mot Justin och ler.
 
" god morgon " säger jag vänligt medans jag tittar på Justin.
 
" vad gör du uppe så tidigt? " säger Justin förvånat och tittar på mig.
 
" Kunde inte sova bara.. " säger jag tyst och rycker på axlarna och tittar ner i golvet.
 
" Ja, samma här.. " suckar Justin och vänder blicken mot tvn och kollar.  Jag vänder blicken mot tvn och suckar tyst..
 
En liten stund senare..
 
" God morgon! " säger Sandra glatt och sätter sig bredvid Justin och lutar sig mot honom.
 
" god morgon, min sötaste " flinar Justin och lägger ena armen om Sandra. Sandra vänder blicken mot honom och ler. Justin vänder blicken mot Sandra och flinar. Justin kysser Sandra mjukt på munnen.
 
" Jag går och fixar frukost.. "säger jag tyst och reser mig upp och går till köket. Justin och Sandra fortsätter bara att sitta och kyssas.
 
Jag står tyst i köket och fixar ihop en pannkakssmet till mig, Justin, Sandra och Katty.
 
Jag gillar inte Justin på det sättet, men han är gullig.. Jag ler lite för mig själv medans jag fixar iordning pannkakor.
 
 
 
3 timmar senare.
 
Jag tittar mig i spegeln och ler.
 
" Tack, Sandra! " säger jag glatt eftersom jag verkligen passade i flätan hon gjorde.
 
" Ingen fara " flinar Sandra och går till hallen och tar på sig sina skor. Jag går efter och tar på mig mina skor. Katty, Pattie, Usher och Scooter drog till något roligt ställe för mindre för en stund sen. Så det är bara jag, Sandra och Justin. Justin tar på sig sina skor och går ut från hotellrummet och jag och Sandra går efter. Jag stänger dörren och går till hissen där Sandra och Justin står och håller varann i händerna och ler gulligt mot varann. Jag trycker så hissen åker ner till entrèn. Sandra och Justin släpper varann, men dom tittar fortfarande på varann och ler stort. Jag suckar bara, inte av avundsjuka. Eller kanske lite..
 
Fan nej! Jag får INTE bli kär i Justin, nej nej nej! tänker jag tyst för mig själv och går ut ur hissen när den stannat. Justin och Sandra går tyst efter.
 
______________________________________________________
 
Jao, här fick ni kapitel 8! :)
 
Förlåt att det är kort, men måste hitta insperation. Min hjärna är
totalt tom :o Men jag lovar att ni får fler inlägg! :)
 
KOMMENTERA, ERA ÅSIKTER OCH IDÈER! ALLT ÄR VÄLKOMMEN
FÖR ATT FÖRBÄTTRA BERÄTTELSEN! :d
 
kram.

@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel 7.

Jag ligger tyst uppe på mitt rum, i min säng med datorn. Justin ska komma om ungefär 5 minuter. Jag gäspar stort medans jag kollar runt lite på twitter. Helplötsligt knackar det på dörren. Jag reser mig snabbt upp och springer ut ur rummet och ner till hallen. Jag låser upp dörren och ler när jag ser Justin.
 
" Hej, tjejen. Är ni klara? " flinar Justin och tittar på mig. Jag ler mot Justin och nickar.
 
" Ja, jag ska hämta Katty så kan vi dra " säger jag och springer iväg och upp tll Kattys rum och knackar på hennes dörr.
 
" Katty, Justin är här! " säger jag och Katty öppnar snabbt dörren och springer ut ur rummet och ner till hallen. Jag flinar bara och springer ner till hallen. Justin tar upp våra väskor och går ut till hans bil och lägger in dom. Jag tar på mig mina skor och går ut. Katty tar på sig sina skor och springer efter. Mamma och Andrew går till dörren och tittar ut på oss och ler.
 
" får man ingen kram innan ni åker? "flinar mamma och tittar på mig och Katty. Jag vänder mig om mot mamma och flinar men springer tillbaka till henne och Andrew och kramar dom mjukt och Katty springer till oss och kramar oss alla fyra.
 
" Hejdå mamma och pappa ! " säger Katty och släpper dom.
 
" Hejdå " flinar jag och släpper dom med.
 
 " hejdå, ha det så bra! " säger Andrew och mamma och ler mot oss. Jag och Katty ler tillbaka men går till Justin's bil. Jag öppnar dörren åt Katty och hon hoppar in i bilen. Jag stänger dörren och går till andra sidan, öppnar dörren och hoppar in. Jag stänger dörren och tittar fram på Justin och Sandra.
 
" då kör vi, mot flygplatsen! " flinar Justin och backar ut. Jag, Katty, Sandra och Justin vinkar glatt mot mamma och Andrew innan Justin kör iväg.
 Sandra, Justin's nuvarande tjej.
 
10 timmar senare.
 
Jag står tyst i mitt rum på hotellrummet som jag delar med Justin, Sandra och Katty och packar upp mina saker i väskan. Justin och dom vuxna har dragit och tränat. Så det är bara jag, Katty och Sandra hemma. Katty ligger tyst och sover i sin säng, i sitt rum inne på hotellrummet. Jag går ut ur mitt rum och till vardagsrummet där Sandra sitter och kollar på tvn.
 
" Hej " säger jag vänligt och sätter mig bredvid henne.
 
" Hej " säger Sandra och vänder blicken mot mig och ler. Jag sätter mig ner bredvid henne och ler mot henne. Vi sitter och pratar en stund och skrattar.
 
En halvtimme senare.
 
Jag gäspar stort.
 
" Jag går nog och lägger mig " säger jag och sträcker på mig. Justin och Sandra tittar på mig och nickar.
 
"Okej, vi ses imorgon " säger Justin och ler mot mig. Jag nickar och reser mig upp, går till badrummet. Jag öppnar dörren och går in. Stänger dörren efter mig och låser. Jag går till handfatet och börjar att tvätta bort mitt smink.
 
Justin är rätt söt ändå.. Jag tittar mig i spegeln när jag tvättat bort allt mitt smink och ler.
 
________________________________________
 
Jao, typ.. KOMMENTERA ERA ÅSIKTER OCH
IDÈER SÅ ÄLSKAR JAG ER ÄNNU MER! :D
 
puss.

@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, Kapitel: 6.

Jag sitter tyst lutad mot Justin på en klippa som ligger vid stranden. Jag gäspar stort medans jag tittar på solnedgången.
 
" Du kanske ska dra hem och sova? " säger Justin och tittar på mig. Jag vänder blicken mot Justin och nickar.
 
" Ja, jag är ganska trött.. " säger jag tyst men ler mot Justin. Justin reser sig upp och jag reser mig upp och hoppar ner från klippan till stranden eftersom det inte är så lång bit. Justin hoppar efter och heltplötsligt ringer hans mobil. Han tar upp den och ler och svarar. Jag börjar tyst att gå hemåt och Justin går efter medans han glatt pratar.
 
Efter en liten stund så kommer vi hem till mig. Justin tittar på mig och ler. Jag tittar på Justin och ler tillbaka.
 
" Tack för att du hjälpte mig.. " säger jag vänligt.
 
" Det var så lite så " säger Justin och ler mot mig. Jag ler och öppnar ytterdörren och går in.
 
" Hej då, Justin " säger jag och tittar ut på Justin innan jag stänger ytterdörren. Jag tar av mig mina skor och går in till vardagsrummet där mamma, Andrew, Liam, Andy och Katty sitter och kollar på tvn.
 
" Hej " säger jag vänligt och sätter mig bredvid Katty. Katty tittar försiktigt på mig med ler lite.
 
" Hej gumman, har ni haft det bra? " säger mamma nyfiket och tittar på mig. Jag vänder blicken mot mamma och nickar.
 
" Bra att du blev bra vän med Justin, han fick dig att må bättre på bara en dag " säger mamma och tittar på mig och ler.
 
" Justin!? " säger Katty uppspelt och stirrar på mamma.
 
" Ja, Justin Bieber " säger mamma och ler mot Katty eftersom hon inte vet att Katty är helt GALEN i Justin, trotts att hon bara är 7 år.
 
" VA!? KÄNNER NI JUSTIN BIEBER!? " skriker Katty och reser sig upp och stirrar på Marisa och mig.
 
" typ.. " säger jag förvånat och tittar på Katty. Katty stirrar på mig med ler och hoppar "i" mitt knä och kramar mig hårt, men inte så hårt att det gör ont.  Jag flinar och kramar Katty mjukt tillbaka.
 
" snällaaa, får jag träffa honom någon gång`? " säger Katty och tittar på mig med gulliga ögon. Jag flinar åt Katty och nickar.
 
" det kan vi nog fixa " säger jag medans jag håller om Katty mjukt. Katty ler och vänder sig om i min famn och lutar sig mot mig och tittar på tvn.
 
 
 
 
Nästa morgon.
 
Jag står tyst och tar på mig min tröja och mina shorts. Jag tänker på gårdagen och ler lite för mig själv. Det var så perfekt, roligt och helt.. Underbart med Justin.  Jag trodde han var en bortskämd unge som inte alls förtjänade detta. Men igår när jag kolla på klipp, bilder och läste lite om honom så fattade jag att han var en jätte go kille. Jag log för mig själv och gick ut ur mitt rum, in i badrummet och till handfatet. Jag tar upp min sminkväska och tar på mig lite mascara och lite läppglans. Jag ler mot mig själv i spegeln och lägger tillbaka sminkväskan. Jag går ut ur mitt badrum och ner till köket där dom andra sitter.
 
" God morgon! " säger jag glatt och går och sätter mig. Jag tar en macka och brer lite smör på den. Sen lägger jag en skinkbit och äter av den.
 
" god morgon " säger mamma och Andrew samtidigt och tittar på mig glatt. Jag ler mot dom medans jag äter. Heltplötsligt så ringer min mobil. Jag tar upp den och ler och svarar. Jag reser mig upp med mackan i ena handen och telefonen i andra mot örat och går ut till vardagsrummet. Jag sätter mig ner och äter min macka.
 
" Hallå? " säger jag glatt.
 
" Hej, det är Justin. Jag undrar om du vill hänga med mig och Sandra till New York ? " flinar Justin.
 
" em.. jag ska kolla med mamma, men kan jag ta med min bonussyter, Katty? Hon är typ galen i dig.. " flinar jag och går mot köket.
 
" Jo visst, mamma kan passa henne om vi tre ska va själva eller något för dom ska med för jag ska ha en spelning i New York en dag så ja " flinar Justin.
 
" Okej, men vänta.. Jag frågar " flinar jag och går in i köket.
 
" Mamma, får jag åka med Justin till New York? Om Katty får för er och vill kan hon också följa med " säger jag och tittar på mamma och Andrew. Mamma vänder blicken mot Andrew och Andrew nickar mot mamma som ett ja. Mamma vänder blicken mot mig igen.
 
" Ja, det kan ni " säger mamma och tittar på mig. Jag ler glatt och går ut i vardagsrummet igen.
 
" Det gick! " säger jag glatt och sätter mig i soffan.
 
" Bra, kan ni följa med idag? " säger Justin.
 
" Ja, det går nog " säger jag och lutar mig bakåt.
 
" bra, vi kommer och hämtar er vid 18.00 ungefär " säger Justin glatt.
 
 "okej, bra.. Hejdå " säger jag och lägger på.
 
_______________________________________________
 
Ja, det var detta kapitel. Ska börja skriva på kapitel 7 nu :)
 
Kommentera era åsikter!
 
Kram.

@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel: 5.

Jag står i köket och letar igenom skåpen. Jag skakar JÄTTE mycket eftersom jag är beroende av cigaretter, sprit och tabletter. Mamma kommer ner och lutar sig mot dörrkarmen medans hon tittar på mig. Hon suckar tyst.
 
" Gumman, vad letar du efter? " suckar mamma trött. Jag vänder blicken mot mamma och sjunker ner till golvet, lägger händerna för ansiktet och börjar att gråta as mycket. Mamma går tyst fram till mig och sätter sig brevid mig. Hon kramar mig mjukt.
 
" GE MIG SPRIT OCH CIGARETTER! " skriker jag hysteriskt och puttar bort mamma. Jag är en helt annan person på grund av detta. Mamma tittar på mig och suckar irriterat.
 
" Nej! " säger hon bestämt och reser sig upp. Jag tittar förvånat på mamma och reser mig upp.
 
" VADÅ NEJ!? " skriker jag helt hysteriskt.
 
" Snälla va tyst, Andrew, Liam, Andy och Katty sover! " säger mamma och tittar på mig. Jag tittar på mamma och himmlar med ögonen.
 
" Ge mig sprit nu! " mumlar jag surt och stirrar på mamma.
 
" Alma ge dig! " säger mamma och nu börjar hon bli sur. Jag stampar ut ur köket och till vardagsrummet. Jag lägger mig ner på soffan och börjar gråta helt hysteriskt. Jag hör hur mamma ringer någon, men jag bryr mig inte om vem. Efter en stund kommer Andrew ner och sätter sig bredvid mig.
 
" Alma, schh.. Lugna dig" viskar han och kramar mig mjukt.
 
"PEDDO DRA!" skriker jag och puttar bort honom och reser mig upp. Jag springer upp för trappan och in i mitt rum. Jag smäller HÅRT igen dörren och Andrew tittar efter mig. Han suckar och går till köket där mamma är.
 
(bara så ni vet är detta INTE Justin och Selena, utan det är Justin och Alma nu! )
 
~1 timma senare~
 
Jag ligger i min säng och håller på med min dator då det kanckar på dörren.
 
" Kom in " mumlar jag. Justin öppnar dörren och går in och stänger dörren efter sig.
 
" Hej, jag heter Justin Bieber " säger han vänligt och tittar på mig. Jag vänder blicken mot honom.
 
" ÄR DU DUM I HUVUDET ELLER!? DET SER JAG VÄL, JÄVLA BÖG HELVETE! " skriker jag surt och vänder blicken mot skärmen. Justin tittar förvånat på mig men går och sätter sig bredvid mig.
 
" din mamma bad mig att komma hit, för att hjälpa dig " säger Justin och tittar på mig.
 
" Och jag ber dig att dra ! " säger jag surt utan att titta på Justin. Justin suckar tyst bara.
 
" eller vänta, har du sprit? " säger jag och vänder blicken mot Justin.
 
" Nej " säger Justin och tittar på mig. Jag tittar på Justin och himmlar med ögonen.
 
" Tråkmåns " mumlar jag och vänder blicken mot skärmen igen.
 
" Har du?  " flinar Justin och tittar på mig. Jag tittar bara på skärmen utan att vända blicken mot honom.
 
" Nej " säger jag tyst medans  jag kollar runt på internet.
 
" då är du ju lika tråkig " flinar Justin. Jag vänder blicken mot Justin och försöker se sur ut. Men flinar lite.
 
" Ska du följa med på en promenad eller? " flinar Justin och tittar på mig. Jag tittar på Justin och nickar. Jag stänger av datorn och ställer ifrån mig. Reser mig upp och går till byrån.
 
" Justin, inte kolla.. Gå ner så kommer jag " flinar jag och tittar bak på Justin. Justin flinar bara och reser sig upp. Han går till dörren och ut och ner. Jag tar fram en bikiniöverdel och ett par shorts och byter snabbt om. Jag springer ner till Justin och tar på mig ett par sandaler. Justin tittar på mig och ler och går ut. Jag går efter. Vi börjar att gå mot stranden medans vi pratar.
 
en halvtimma senare..
 
" så hur mår du annars? Hur kom du in i allt? " säger Justin förvånat och tittar på mig. Jag vänder blicken mot Justin och snyftar. Men jag bryter ut i gråt. Justin sväljer tyst och lägger armarna om mig.
 
" schh, förlåt.. " viskar Justin och kramar mig mjukt och lägger armarna om honom och gråter helt förstört.
 
_________________________________________
 
Så typ, kommentera vad ni tycker.
 
Yep, bye!

@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel: 4.

Jag sitter tyst vid mitt skrivbord och pluggar. Heltplötsligt öppnas ytterdörren där nere. Jag hör hur mamma pratar där nere. Jag suckar och reser mig upp. Jag stänger igen böckerna och går till dörren, öppnar den och går ut ur rummet och ner till hallen. När jag ser att det står en gubbe där, på kanske 35 år och tre barn så sväljer jag hårt. Eftersom jag får tanken att mamma har träffat en ny. Mamma vänder blicken mot mig och när hon ser min blick så suckar hon.
 
" Förlåt Alma, jag hade tänkt att berätta.. " säger hon tyst och tittar på mig.
 
" KOmmer vi fel dag? " säger han och tittar försiktigt på mamma.
 
" Nej, absolut inte! " säger mamma och vänder blicken mot honom och ler speciellt. Jag tittar på mamma och han och sväljer.
 
" Är ni.. tillsammans? " säger jag tyst och tittar på mamma och han.
 
" Ja, han heter Andrew " säger mamma och ler mot mig och jag stirrar på mamma. Mina tårar börjar rinna ner för mina kinder och jag springer snabbt upp för trappan. Jag springer in på mitt rum och smäller igen dörren och slänger mig på sängen medans jag gråter.
 
Mamma springer upp efter mig och öppnar försiktigt dörren och går in.
 
" GÅ " skriker/gråter jag och borrar ner mitt huvud ännu mer i kudden. Mamma går försiktigt fram till mig och sätter sig bredvid mig på sängkanten och smeker mitt hår.
 
" gumman, jag skulle berättat.. Jag hann bara inte, jag vet att du inte gillar att jag skaffar en ny. För att du är rädd att han är lika dan eller kommer bli. Men Andrew är en snäll kille och du har alltid drömt om att få syskon vilket du får nu, eller hur? " säger mamma och gör så jag vänder mig om och tittar på henne. Jag tittar på mamma med tårar i ögonen.
 
" Du, jag måste hjälpa dom att packa in " säger mamma och lutar sig fram och pussar mig på pannan sen reser sig upp. Jag stirrar på mamma.
 
" SKA DOM FLYTTA IN!? " skriker jag och stirrar surt på mamma. Mamma tittar osäkert på mig men nickar. Hon går ut ur mitt rum och ner. Jag stirrar bara efter henne.
 
~2 veckor senare~
 
Jag sitter helt drogad utanför en arena. Jag har inte varit hemma på två veckor. Bara varit ute med fel kompisgäng. Allt detta hände när jag fick en ny pappa och syskon. Allt gick så fort så jag kom fel, struntade i skolan, började dricka och röka. Jag har även färgat håret blont.
 
" ursäkta " säger en kille och sätter sig bredvid mig på bänken. Jag vänder drogat blicken mot honom. Jag skakar eftersom jag fryser så mycket.
 
" Vad gör du här så sent? " frågar han och tar av sig sin jacka och tar på mig den och lägger ena armen om mig. Jag lutar mig drogat mot honom.
 
" ugh.. " är det enda jag får fram. Han suckar och reser sig upp och bär upp mig.
 
" Kom " säger han och går till hans bil med mig i famnen. Låser upp bilen, öppnar ena dörren och sätter in mig. Han stänger  dörren och går till andra sidan, öppnar dörren och hoppar in. Han startar bilen och kör iväg. Jag tittar på honom skrämt.
 
" VAD SKA DU GÖRA MED MIG !? " skriker jag drogat och stirrar skrämt på honom. Han himmlar med ögonen medans han kör.
 
" Jag ska köra hem dig, vart bor du? " suckar han medans han kör. Jag säger vart jag bor.
 
Efter en liten stund parkerar han utanför mitt hus, han stänger av bilen och öppnar dörren och hoppar ut ur bilen, stänger dörren och går till min sida. Han öppnar dörren och bär ut mig. Stänger dörren och går till ytterdörren med mig i famnen. Han knackar försiktigt på, trotts att det är VÄLDIGT sent.
 
Heltplötsligt öppnar mamma dörren gråtandes.
 
" Hej, jag hittade din dotter utanför arenan " säger han och tittar på min mamma medans han håller mig i famnen.
 
" OMG, vad har du gjort med henne !?" säger mamma och stirrar på honom.
 
" Jag har inte gjort något, jag hittade henne såhär " suckar han och tittar på mamma.
 
" oh, förlåt.. Hon har varit borta i två veckor så.. " snyftar mamma och tar mig från honom. Han nickar.
 
" ring om det är något " säger han och ger mamma ett kort. Mamma tittar förvånat på kortet och tar det och tittar på honom.
 
" Okej, Justin Bieber " säger mamma och ler mot honom.
 
" Hejdå " flinar han och går till sin bil.
 
" Hej då, Justin " säger mamma och stänger dörren och tar av mig mina skor och jackorna och hänger upp dom. Hon går upp med mig till mitt rum och lägger mig på min säng och bäddar ner mig.
 
" UT, DRA NU! " skriker jag och spänner blicken i mig. Mamma tittar på mig och suckar. Men går ut ur mitt rum och stänger dörren. Hon snyftar tyst och går ner. Jag sväljer tyst och stirrar upp i taket innan jag somnar.
 
__________________________________________________________________________
 
Inte så bra dock men ja.. Hoppas ni gillar det. Kommentera era åsikter, idèer och sånt!
 
Lyssnar på allt, jag tål allt. Bara bra med era åsikter, ifall jag ska bli bättre på något eller sånt.
 
Kram!

@ Allmänt

Hej!

Det är så att jag väldigt gärna vill ha en design på min blogg, men suger på att göra själv. Så någon sötis som skulle kunna göra en design åt mig? :) Isåfall, kommentera och visa några ni har gjort.
 
Skulle betyda SJUKT mycket om ni ville göra en till mig.:p
 
Kram!
 


btw: ska börja skriva på kapitel 4:a nu ;)

@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, Kapitel: 3.

Nästa morgon så sitter jag tyst vid köksbordet och tittar på mamma.
 
" Alma, ÄT, du måste äta för att klara dagen! " säger mamma allvarligt och bestämt och tittar på mig. Jag tittar på mamma och suckar.
 
" Men jag är nervös.. " säger jag tyst och tittar på mamma.
 
" Jag gör iordning mackor åt dig och en flaska med juice så gör du dig iordning " suckar mamma och jag nickar. Jag reser mig upp och springer upp och in till mitt lilla badrum som ligger precis utanför mitt sovrum. Jag borstar igenom mitt långa bruna hår medans jag tittar mig i spegeln. Jag skakar av nervositet.
 
~20 minuter senare så sitter jag i bilen utanför skolan~
 
" vill du att jag följer med dig? " säger mamma och tittar på mig.
" Nej, jag klarar mig nog.. " suckar jag och öppnar bildörren. Jag hoppar ut med min skolväska med lite saker man behöver. Jag tittar in på min mamma och ler.
 
"hejdå, ha en bra skoldag " säger mamma och ler mot mig. Jag nickar och stänger bildörren. Jag går tyst från parkeringen till skolgården. Jag går över skolan och till dom stora portarna. Jag öppnar dom och går tyst in. Alla blickar vänds mot mig. Jag sväljer tyst och går snabbt förbi alla tills jag kommer till rektorns kontor. Jag knackar försiktigt på och väntar på att någon ska öppna. Heltplötsligt öppnas dörren och rektorn kommer ut. Han ler mot mig.
 
" Hej, är det du som är Alma, Alma Ferhatovic? " säger han och ler mot mig. Jag nickar osäkert och tittar på honom.
 
" Välkommen! " säger han vänligt och sträcker fram handen, jag tar hans hand och skakar vänligt.
 
 
Efter en liten stund så kommer vi till ett klassrum.
 
" Här är ditt hemklassrum " säger han och öppnar dörren. Han går in och ställer sig vid läraren.
 
" Ursäkta, får jag störa några minuter? " säger han och tittar på alla i klassen. Blickarna vänds mot honom och alla blir knäpptysta.
 
" Jo, det är så att det ska börja en ny tjej här " säger Rektorn och tittar på alla. Alla killars blickar blir större och flinar. Jag går tyst in och ställer mig bredvid rektorn. Läraren tittar på mig och ler.
 
" Hej och välkommen, berätta lite om dig " säger läraren och ler mot mig. Jag tittar på henne och nickar. Jag vänder fram blicken mot alla och sväljer tyst.
 
" Hej, jag heter Alma Ferhatovic och jag och min mamma flyttade hit i förrgår pågrundav att min pappa misshandlade mig och min mamma. Så vi flyttade hit till Atlanta för att bo nära min moster. Ja, jag älskar mode och sånt och vill bli modell när jag blir stor " säger jag medans jag tittar över hela klassen. En kille busvisslar och blinkar flörtigt mot mig.
 
" Du lär bli modell på en gång " flinar en kille och tittar på mig. Jag suckar bara.
 
" Det låter inte så kul.. Jag heter Kate förresten, du kan sätta dig bredvid Amanda där borta " säger Kate vänligt och jag nickar och går till Amanda. Jag sätter mig försiktigt ner bredvid henne och hon ler mot mig.
 
" välkommen " säger hon vänligt och ler.
 
" tack " säger jag tyst och ler försiktigt mot henne.
 
~en timma senare~
 
Jag sitter tyst mitt på skolgården och håller på med min mobil. Jag suckar tyst.
 
" Hej, får jag sitta här? " säger Amanda och tittar försiktigt upp på mig. Jag ler och nickar. Hon ler tillbaka och sätter sig ner bredvid mig.
 
" Vad kul med en ny tjej! " säger Amanda glatt och ler mot mig, jag ler och nickar. Jag lägger ner min mobil och sträcker lite på mig.
 
" Hoppas du kommer trivas " säger Amanda vänligt.
 
" Det hoppas jag med " säger jag medans jag tittar på Amanda. Hon tittar på mig och ler.
(hennes outfit)
 
~_
 
Jag sitter på bussen med Amanda, det är ganska nära hem till mig. Men det går ändå snabbare att åka buss, trotts att det bara är två platser.
 
" Hej då, tack för att du varit så snäll mot mig! " säger jag och ler mot Amanda. Hon ler tillbaka.
 
" Det är lugnt, hej då. Ses imorgon! " säger hon och ler mot mig. Jag nickar och går av bussen när den stannat. Jag går mot mitt och mammas hus. Jag tar upp mina nycklar och låser upp. Jag öppnar dörren och går in och tar av mig mina skor.
 
" JAG ÄR HEMMA! " ropar jag och stänger dörren. Jag går in i köket och går till köksbordet där det ligger en lapp.
 
- Hej gumman, jag är hos syster så du behöver inte oroa dig. Det finns mat och sånt så det är bara att fixa. Jag kommer hem ikväll, puss mamma-
 
Jag suckar och går till våran hemtelefon och ringer mamma. Men den är avstängd. Jag suckar och lägger på och slår Destiny's nummer istället. Efter några signaler så svarar hon.
 
" Hej det är Destiny " säger hon vänligt.
 
" Hej Destiny, det är Alma. Är mamma där? " säger jag och går och sätter mig i vardagsrummet.
 
" em nej, skulle hon vara det? " säger Destiny förvånat.
 
" Ja, hon skrev det.. " säger jag lågt och tittar ut genom fönstet.
 
" jaha, em.. Jo juste, hon skulle kolla efter ett jobb.. " ljuger Destiny, fast det märks inte.
 
" Okej, tack. Hejdå " säger jag och lägger på. Jag reser mig upp och går till hallen, tar upp min skolväska och går till vardagsrummet igen. Jag lägger ner väskan på bordet och går och sätter på tvn sen går jag och sätter mig i soffan. Jag byter kanal och börjar plugga.
 
~4 timmar senare~
 
Jag tittar på klockan, den visar -21:30- Och mamma har fortfarande inte kommit hem. Jag suckar tyst medans jag äter av mitt äpple. Heltplötsligt öppnas ytterdörren. Jag reser mig upp och springer till hallen.
 
" vart har du varit!? " säger jag surt och tittar på mamma.
 
" jag var tvungen att göra lite saker.. " säger mamma tyst och stänger dörren. Hon tar av sig sina skor och jag tittar på mamma och suckar.
 
" Okej, jag går och lägger mig.. " säger jag tyst och springer upp. Jag går in i mitt badrum och fram till handfatet. Jag tar min tandborste och tar på lite tandkräm. Jag kollar mig i spegeln medans jag borstar tänderna. Något, något är inte rätt.. Tänker jag tyst för mig själv medans jag borstar tänderna.
_____________________________________________________________
 
Kommentera era åsikter, tål allt! Bara bra att få veta vad ni som läser tycker.
 
Kram!

@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel: 2.

Nästa morgon .
 
Jag sitter tyst vid köksbordet och läser igenom en tjejtidning medans jag äter fil&flingor. Jag suckar tyst varje gång, jag hann inte säga hej då till mina vänner. Tänker jag och det gör verkligen ont i mig. Min bästa vän och min pojkvän. Jag kommer sakna dom så sjukt mycket!
 
" HEJ ALMA! " skriker Alice och springer in till mig och slänger sig i min famn. Jag flinar lågt och släpper tidningen och kramar Alice mjukt. Alice är min kusin, hon är 8 år.
 
" Hej Alice " flinar jag medans jag håller om henne mjukt och tittar på henne. Alice sätter sig upp i mitt knä och leker lite med mitt hår.
 
" Jag har saknat dig.. " suckar hon förtvivlat medans hon tittar på mig och håller på med mitt hår.
 
" Jag har saknat dig med.. " säger jag och ler mot henne. Jag fixar lite frukost till henne sen går vi ut i trädgården. Där mamma och Destiny ligger och solar.
 
" God morgon, tjejer " flinar mamma och tittar på mig och Alice.
 
" god morgon " säger vi samtidigt och går till studsmattan och hoppar upp på den.
 
" Alma, kom hit, jag måste säga en ska " säger mamma och tittar på mig. Jag suckar tyst men hoppar ner från studsmattan och springer till mamma. Jag sätter mig ner på solstolen bredvid henne och tittar nyfiket på henne.
 
" Det är så att vi har fått ett hus nära din skola och vi flyttar in där idag " säger mamma och tittar på mig och ler glatt. Jag tittar på mamma och ett stort lèende växer fram på mina läppar. Jag nickar och reser mig upp och springer till studsmattan. Jag hoppar upp till Alice och börjar hoppa med henne.
 
~Ungefär 4 timmar senare~
 
Jag hoppar ut ur Destiny's bil och verkligen bara stirrar på huset. Mamma kommer till mig med våra saker och lägger ena armen om mig.
 
" Detta är vårt, Alma " säger mamma och vänder blicken mot mig och ler. Jag vänder blicken mot mamma och bara stirrar på henne utan att få fram ett ord. Mamma går till ytterdörren och låser upp, öppnar dörren och går in. Jag går tyst efter och tar av mig mina skor. Jag stänger dörren och går in för att titta mig omkring. Väldigt stort.. tänker jag tyst medans jag tittar runt.
 
" Hoppas du gillar det " säger mamma och kommer in till mig. Jag vänder mig om mot mamma och ler stort.
" Jag gillar det inte, jag ÄLSKAR det " säger jag glatt och springer till mamma och hoppar på henne. vi kramas en lång stund innan hennes mobil ringer. Hon tar upp den och ler och går ut till baksidan för att svara. Jag går till hallen och tar mina väskor och springer upp. Jag kollar in i alla rum, och tillslut hittar jag det PERFEKTA rummet.
 
Jag tittar mig omkring och ler.
 
" Dethär är MITT rum! " säger jag glatt och ställer ner mina väskor på golvet och går runt i rummet och tittar.
 
Efter en liten stund kommer mamma upp.
 
" Jag visste att du skulle välja dehär rummet, det är så dig.. alma " flinar mamma och går fram till mig och kramar mig mjukt. Jag kramar tillbaka men släpper henne och sätter mig på sängen. Mamma tittar på mig och ler.
 
" Jag tror nog vi kommer trivas här, tillsammans " säger mamma och tittar på mig och ler. Jag tittar på mamma med ett lèende på läpparna och nickar.
 
" Men vi har ingen mat, så jag beställer hem lite " säger mamma och tittar på henne. Jag nickar och går till mina väskor för att packa upp.
 
~5 timmar senare~
 
" God natt, gumman. Jag älskar dig " säger mamma och pussar mig på pannan.
" god natt, jag älskar dig mamma.. " gäspar jag och mamma tittar ner på mig och ler. Hon går ut ur rummet och stänger den efter sig. Jag tar upp min mobil och tittar på klockan -22.30-. Jag gäspar och lägger ifrån mig mobilen. Imorgon ska jag börja en ny skola. Tänkte jag, jag svalde tyst och somnade.
______________________________________________________________
 
Hoppas ni gillar det, förlåt för mycket spolning. Men det blir så i början. Det blir bättre!
 
Kommentera gärna vad ni tycker, tål kritik och allt!
 
Kram.

@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel: 1.

Jag sitter tyst inne i min garderob och gömmer mig. Jag snyftar tyst och kollar på mina armar. Helt fulla med blåmärken. Jag snyftar till tyst. Det har varit såhär i snart två år, pappa började dricka och misshandla mig och mamma. Nästan varje dag. Jag har inte fått gått ut eller något och det har försämrat mina betyg reält i skolan. Mamma har inte kunnat säga ifrån. Jag minns tiden då jag var liten. När vi lekte, han var den bästa pappan man kunde få. NÅGONSIN. Jag saknade den pappan, men nu.. Nu är han borta. Jag sväljer tyst och reser mig upp. Jag går till dörrarna och öppnar dom och går ut ur garderoben.
 
" DU ÄR JU FAN HELT STÖRD ! " skriker min mamma, Marisa. Jag sväljer hårt och går och lägger mig i min säng. Mina tårar forsar ner för mina kinder. Jag orkar verkligen inte leva här mer, jag måste rymma! Tänker jag och lägger händerna för ansiktet. Heltplötsligt hör jag en HÅRD smäll, pappa smäller till mamma. Jag vet det, det ljudet hör jag varje dag. Men jag kan inte göra något åt det.
 
Heltplötsligt kommer mamma upp.
 
"Älskling, packa dina saker vi drar här ifrån till Destiny. Vi kan inte stanna här! " säger Marisa och tittar på mig med tårar i ögonen. Jag tar bort mina händer och tittar på mamma och nickar svagt. Jag reser mig upp och går till min garderob.
 
 
~Ungefär 15 timmar senare~
 
Jag går tyst in i Destiny's hall och tar av mig mina skor. Jag tittar mig omkring och gäspar stort. Jag är JÄTTE trött efter flygresan.
 
" Ni kan ställa väskorna där ni brukar ha era rum när ni hälsar på " säger Destiny glatt och tittar på mig och mamma. Jag nickar till svar och springer upp med mina väskor som jag fick med mig. Jag går in i "mitt" gästrum. Jag ställer väskorna på golvet och går till sängen och sätter mig. På något konstigt sätt så saknar jag pappa. Jag snyftar till och tar upp tändstickspaketet som låg på nattduksbordet och tar ut en tändsticka och tänder den.
 
" Dehär kommer gå bra Alma, jätte bra.. " säger jag tyst för mig själv och kollar in i lågan.
 
_________________________________________________________
 
Första kapitlet. Inte så bra. Men det blir bättre! :)
 
KOMMENTERA ÅSIKTER OCH ALLT!

@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me!

Hej! Jag ska skriva Justin bieber noveller här. Jag är en 14 årig tjej. I vilket fall så, den första novellen jag kommer skriva här på bloggen är: As Long As You Love me.
 
Det handlar om en tjej. Hon heter Alma, hon är 14 år och bor i Sverige, men hennes pappa börjar dricka och misshandla hennes mamma. Hennes pappa är svensk och hennes mamma är från New York, så hennes mamma skiljer sig från Alma's pappa pga det där och både Alma och hennes mamma flyttar granne med Alma's moster. Alltså alma's mammas syster. Som bor i Atlanta. Alma börjar skolan och allt går bra, men något händer. Något går snett pga hennes uppväxt. Vem kommer rädda henne? Vad kommer hända?
Det får ni se om ni läser novellen! ;)
 
Jag vet att de blev dåligt beskrivt men ja.. Lev med det, ni förstår när ni läser!
 
Pusshej.:)
 
~Random bild på Justin~