@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel 42.

Jag känner hur ilskan tar över min kropp och reser mig snabbt upp. Jag kan inte säga att jag är ledsen, för jag är mer.. Arg. Jag går till närmsta papperskorg och slänger glassen. Jag går med bestämda och snabba steg mot Justin och tjejen. Jag drar snabbt bort honom från tjejen och Justin tittar förvånat på mig och alla fansen som är runt omkring börjar filma och ta kort och skrika.

" OMG, KOLLA VILKET GALET FAN! " eftersom dom inte vet om vårt förhållande.

" vafan håller du på med?" fräser jag surt och stirrar på Justin. Justin tittar förvånat på mig.

" vad är det som är fel? "säger Justin förvånat. Jag stirrar på honom och släpper honom.

" FYFAN VAD SJUK DU ÄR!" skriker jag och vänder mig om och börjar snabbt att gå ifrån honom. Han springer snabbt ikapp mig och tar tag i mig och kramar mig mjukt. JAg vänder mig om mot honom och stirrar på honom.

" baby, du vet att det är till min musikvideo som jag hållit på med länge och du accepterade det!? " suckar/viskar Justin lågt i mitt ena öra medans han håller om mig mjukt. Jag stirrar på Justin men blir lugn när jag faktiskt kommer ihåg att han sagt det. Det börjar samlas folk runt omkring oss som börjar ställa frågor, som typ.

" är det din tjej, Justin? "

" ska vi berätta? " viskar Justin och tittar på mig medans han håller om mig mjukt. Jag tittar osäkert på Justin men nickar som ja.

" Ja, det är det " säger Justin och tittar på alla. Jag känner alla olika blickar riktas mot mig. Både mörka, glada, kalla och sånt. Jag börjar få lite smått panik eftersom jag hatar att vara omringad av folk. Justin tittar på mig och märker att jag börjar få panik.

" Vi måste tyvärr gå " säger Justin och släpper mig och tar min ena hand och börjar gå mot filmteamet igen.

" Justin, jag måste gå.. Jag ska träffa Amanda och Sara " säger jag och tittar på Justin medans jag går bredvid honom. Justin stannar och tittar på mig och nickar.

" vi ses sen då " säger han och ler och pussar mig snabbt på munnen innan han springer iväg till filmteamet och hans crew. Jag går med snabba steg mot ingången till köpcentrumet där Sara och Amanda står och väntar på mig.


Alma's mat.

Amanda's mat.
Sara's mat.
 

Jag, Amanda och Sara är inne i en resturang och kollar igenom varsin meny. Heltplötsligt kommer en servitris fram igen.

" Hej, har ni bestämt er? " säger hon vänligt och tittar på mig, Amanda och Sara.

" Ja, jag tar potatisgratäng med kött och sallad med en coca cola " säger jag vänligt och ler mot henne. Hon nickar och skriver ner det och vänder blicken mot Amanda.

" uhm.. Jag tar gärna en hamburgare med pommes och fanta till det " säger Amanda vänligt.

" och jag tar kyckling med nudlar och sprite till det! " säger Sara och ler mot servitrisen. Hon nickar.

" vi kommer ut med maten! " säger hon vänligt och går iväg med våran beställning. Vi sitter och väntar och börjar att prata om allt.

" så ja, hörde att du och Justin är tillsammans " säger Sara nyfiket och tittar på mig. Jag får ett stort lèende på läpparna och nickar.

" Ja, han är så underbar! " säger jag lyckligt. Dom flinar åt mig eftersom dom ser att jag är GALET kär i honom.

" Jag vet att han älskar dig lika mycket som du älskar han " säger Sara glatt och tittar på mig. Jag tittar på Sara och fnittrar. Amanda och Sara tittar på mig och börjar att skratta åt mig eftersom jag är så kär. Det syns verkligen. Heltplötsligt kommer det fram en liten tjej på kanske 5 år.

" Hej, kan jag få ta en bild med dig? " säger hon lite blygt och tittar upp på mig. JAg tittar ner på henne och ler.

" Det är klart! " säger jag glatt och hennes storasyster står bredvid med en kamera. Jag reser mig upp och bär upp tjejen i famnen och båda ler mot kameran när hennes syster tar kort.

" omg tack! " säger lill tjejen och kramar mig. Jag kramar tillbaka innan jag släpper ner henne. Vi pratar en stund innan dom måste gå och våran mat kommer.

Några timmar senare..

 

Jag öppnar dörren hem till mig och går in. Jag stänger den och tar av mig mina skor.

" JAG ÄR HEMMA! " skriker jag och går in i vardagsrummet eftersom jag hör att tvn är på. Mamma och Andrew vänder blickarna mot mig.

" Hej, älsklingen min " säger mamma och ler mot mig. Jag ler mot henne.

" Hej " säger jag glatt.

" vart är Liam, Andy och Katty ?" säger jag förvånat eftersom det är VÄLDIGT lugnt hemma och det brukar det inte vara när dom är hemma.

" dom är hos sin mamma " säger Andrew och ler mot mig. Jag tittar på honom och nickar.

" så kommer jag och stör eran mystime " flinar jag på skoj och tittar på mamma och Andrew.

" precis! " flinar mamma på skoj och jag och Andrew skrattar.

" Nej men jag ska nog dra till Justin, han ville att jag skulle komma så då kan jag ju det när ni ändå är själva så ni får vara det någon gång " säger jag vänligt.

" Okej, såg förresten att ni gick ut med att ni var tillsammans " säger mamma och ler mot mig.

" Ja " säger jag och ler lite.

" Går det bra då? " säger Andrew oroligt och tittar på mig.

" Ja då, än så länge.. " flinar jag och går till vardagsrums bordet och tar ett äpple.

" vad bra! " säger mamma och ler mot mig.

" Ja, men jag drar nu. Vi ses " säger jag glatt och går till mamma och Andrew och kramar dom snabbt innan jag går till hallen och tar på mig mina skor igen.

" okej, hej då " säger mamma och Andrew efter mig.

" Hej då! " ropar jag och öppnar dörren. Jag går ut och stänger dörren efter mig.

_______________________________________________

 

hoppas ni gillar det! Förlåt för att det inte kom ut något igår men vi hjälpte några att flytta hela dagen till halv tolv på natten så när jag kom hem var jag jätte trött!

 

Men kommentera!

kram!<3


@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel 41.

Jag står i köket och tar plopppacketet. Jag öppnar det och tar ut en kapsell och sätter i den som man ska i kapsellmaskinen och ställer dit en mugg. Jag startar maskinen och väntar på att det ska bli klart.

" Jag älskar Justin, men älskar han mig? " säger jag tyst för mig själv medans jag väntar. När chokladen är klar så tar jag bort min mugg och går till bordet och sätter mig där det finns en skink och tomat macka. Jag lägger i skeden i muggen och rör om. Jag dricker lite och njuter verkligen av att det är så gott!

Efter en stund så har jag ätit upp, plockat in och ut ur diskmaskinen och städat hela huset eftersom jag är så rastlös! Heltplötsligt så knackar det på dörren och jag tror ju såklart att det är Justin så ja springer allt vad jag kan ut till hallen och låser upp. Jag öppnar dörren och när jag ser att det är Amanda så suckar jag men blir ändå glad.

" Hej! Hörde att du var sjuk, hur är det? " säger Amanda oroligt och sträcker fram en kasse. Jag tar den och tittar på henne.

" Det är okej " säger jag lågt och rycker på axlarna. Jag tittar tyst ner i golvet och suckar.

" Okej, men tänkte bara lämna lite saker " säger hon och ler mot mig. Jag vänder blicken mot henne igen och nickar.

" snällt " säger jag och ler tacksamt. Hon ler tillbaka.

" Jag måste gå tillbaka till skolan men hör av dig ifall du behöver något så drar jag från skolan och fixar det " säger hon vänligt.

" okej, tack! " säger jag och ler. Hon ler och vinkar innan hon vänder och går iväg igen. Jag stänger och låser dörren och går till köket. Jag ställer kassen på köksön och tar ut allt ur påsen. Där i ligger det massa godis, dricka, kakor, bullar och filmer. Jag ler och tar upp ett kort där det står

- Krya på dig, vi saknar dig! Jag älskar dig bästa vän!♥ -

Jag ler och viker ihop kassen och lägger den där den ska va och bär in allt till vardagsrummet och ställer det på vardagsrums bordet och startar en av filmerna. Jag lägger mig ner i soffan och kollar på filmerna medans jag äter godiset och dricker drickorna.

Några dagar senare..
 
Jag tar på mig min långermad tröja där det står " LOVE " på och ett par svarta skinny jeans. Jag tittar mig snabbt i spegeln och ler åt mig själv. Jag har redan sminkat mig, och fixat håret. Det blev en liten guldig sminkning och lockit hår. Jag springer ut ur mitt rum och ner för trapporna till hallen. Jag tar på mig mina låga svarta converse och tar min skinjacka från galgen och tar på mig den. Jag drar upp dragkedjan och böjer mig ner. Jag knyter mina skor och ställer mig ordentligt sen igen och tar upp min väska. Jag lägger ner min mobil och min plånbok och öppnar dörren. Jag går ut och stänger den igen och låser dörren. Jag lägger ner mina nycklar i väskan och går mot busshållplatsen.
 
 
Jag står tyst vid busshållsplatsen när bussen stannar in framför mig. Han öppnar dörrarna och jag går på och visar mitt kort för apparaten. Jag går vidare och sätter mig på en ledig plats och lägger min väska på sätet bredvid. Jag lyssnar halft på vad alla pratar om medans jag tittar ut genom fönstret och är i min egen lilla värld. Som alltid när jag åker buss själv.
 
När dom ropar ut min hållplats där jag ska gå av så trycker jag på knappen och bär upp min väska. Jag reser mig upp och  går till mittendörren. Han saktar in och öppnar dörrarna. Jag hoppar av och börjar gå mot det stora köpcentrumet där jag ska möta Amanda och Sara. Eftersom ingen av dom har kommit så går jag och köper en glass sen går tillbaka till köpcentrumet och sätter mig på en bänk utanför och bara njuter medans jag äter av min glass. Jag tittar mig glatt omkring lite men mitt lèende slocknar snabbt när jag ser Justin. Justin stå och kyssa en annan tjej!
_____________________________________________________
förlåt för kort inlägg, men är så jävla trött så ska sova :/
 
hoppas ni gillade det!
Kommentera så får ni kapitel 42 imorgon!
 
kram! <3
 

@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel 40.

Jag sitter tyst på fönster bläket och tittar ut genom fönstret och in i mörkret, regnet bara öser ner. Jag har verkligen skuldkänslor eftersom jag glömde bort att jag skulle hitta på något med Justin. Jag vet att han blev sårad. Han har varken svarat på sms eller när jag ringer. Och det är VÄLDIGT ovant för att vara Justin. För han svarar nästan alltid. Jag känner hur tårarna börjar att rinna ner för mina kalla kinder. Jag märker inte att Katty öppnar dörren och kommer in i mitt rum. Hon tittar oroligt på mig och går oroligt fram till mig.

" alma, hur är det? " säger hon oroligt och sätter sig på fönster bläket, fast mitt emot mig. Jag sväljer tyst och vänder blicken mot Katty.

" Jag är bara trött.. " mumlar jag tyst och torkar bort mina tårar. Hon nickar oroligt.

" Oh, men får jag sova hos dig..? " säger Katty och tittar ledsamt på mig. Jag tittar på henne och nickar.

" Har du drömt en mardröm? " säger jag och reser mig upp och bär upp henne.

" Ja " suckar hon ledsamt.

" stackare " suckar jag och går med henne till min säng. Jag lägger ner henne i sängen och bäddar ner henne. Jag går till andra sidan och lägger mig bredvid Katty under täcket. Hon lägger sig närmare mig och jag lägger armarna mjukt om henne. Efter en liten stund så somnar vi båda. Samtidigt.

Nästa morgon..

JAg sitter tyst och äter frukost med Katty medans hon sitter och bablar. Men jag är bara i mina tankar, om Justin eftersom han fortfarande inte svarar. JAg börjar faktiskt bli rädd, väldigt rädd. Tänk om han ogillar mig? Tänk om han ogillar mig, tycker att jag är en riktig svikare? Jag suckar förvivlat.

" hör du vad jag säger? " suckar KAtty ledsamt och tittar på mig. Jag tittar på Katty och nickar.

" Ja, jag lyssnar! " säger jag och ler mot henne, även fast jag inte hört ett skit. Vi plockar bort allt när vi ätit upp klart. Jag loggar in på twitter på min mobil och när jag ser att Justin har twittrat från mobilen ett antal gånger , både idag och igår så suckar jag lågt eftersom han dissar mig. Jag vill inte vara för jobbig heller. Men jag är rädd.

Katty tittar oroligt på mig eftersom jag ser så fundersam och ledsen ut hela tiden.

" Hur är det, seriöst Alma? " säger hon ledsamt och går fram till mig och kramar mig. Jag bär upp henne och går ut ur köket.

" Det är bra, ska vi ut och shoppa? " säger jag glatt och tittar på Katty. Hon ler stort mot mig.

" Jaa! " säger Katty glatt och hoppar ner från min famn och springer till hallen. Hon tar på sig sina skor och sin jacka. Jag går efter och tar på mig mina skor och min jacka och öppnar dörren. Jag går ut och Katty går efter.

 

 

Jag sitter tyst och skriver på min blogg.

- Jag vet inte vad det är jag gör för fel, allt går snett med mig och mitt liv. Jag vill bara hem, flytta tillbaka till Sverige... Jag saknar mina vänner och bästa vänner. Dom var och är allt för mig! Men på senaste tiden har vi börjat glida isär varann. Och jag saknar min pojkvän, men jag har sårat honom, så jag tror han hatar mig. Han har inte hört av sig. Asså really! FML! hjälp mig någon.. -

Jag publicerar det och stänger av datorn. Jag reser mig upp och går till alla kassar som alla mina köpta saker finns. Vi har verkligen haft en CRAZY shopping dag! Jag tar upp mina Victoria's Secret kassar. Där jag har smink, kläder och parfymer. Jag tar upp alla kläderna och hänger in dom i garderoben. Jag tar upp VS kassarna med smink och sånt stuff i och går ut ur mitt rum och till mitt badrum. Jag lägger all smink där det ska vara och alla parfymer där dom ska vara. Jag har inte så mycket smink och parfymer så det var faktiskt perfekt! Och jag verkligen ÄLSKAR Victoria's secret!

" MATEN ÄR KLAR ÄLSKLINGAR!" ropar mamma från köket. Jag tittar mig i spegeln och suckar. Jag går ut ur badrummet och stänger dörren. JAg springer ner för trapporna och in i köket där mamma och Andrew redan sitter vid bordet. Jag sätter mig vid bordet och det dröjer inte lång stund innan Andy, Liam och Katty kommer till köket och sätter sig också.

Vi äter under en ganska lång tystnad. Det är rätt ovanligt för att vara oss. Vi brukar alltid sitta och prata, men jag. Personligen, orkar verkligen inte med att prata nu. Bara att tänka..

Senare på kvällen..

Jag har säkert tittat på mobilen flera hundra gånger, inget sms från Justin. Inget samtal från Justin. JAg suckar och lägger ifrån mig telefonen. Jag försöker att blunda, det är ju trottsallt skolan imorgon. Helt plötsligt så får jag ett sms. Jag öppnar snabbt mina ögon och tar mobilen. Men när jag ser att det är Emmie så suckar jag tyst och lägger ifrån mig mobilen utan att svara eftersom jag verkligen trodde det var från Justin. Jag känner hur tårarna börjar att rinna. Jag sluter ögonen och somnar medans mina ögon bara fortsätter att rinna ner för mina kinder...

Nästa morgon..

" ÄLSKLING VAKNA! DU MÅSTE UPP!" skriker mamma irriterat och skakar om mig. Jag vaknar och öppnar ögonen och tittar på mamma.

" Du börjar om 20 minuter, skärpning!" säger mamma irriterat och stressat. Jag sväljer tyst och låtsas se dålig ut.

" Mamma, jag mår inte så bra.. " snyftar jag och tittar på henne. Mamma tittar oroligt på mig och känner på min panna.

" du känns varm.. " säger mamma oroligt och tittar på mig. Jag hostar till, fejkat men det låter så äkta. Och jag brukar alltid vara varm på morgonen.

" ska du stanna hemma då? " säger mamma oroligt. Jag nickar och sväljer tyst.

" Okej, jag ringer och sjukanmäler dig " säger mamma och går ut ur mitt rum. Hon stänger dörren och går iväg. Jag pustar ut och vänder mig om så jag har ryggen mot dörren. Och försöker att somna om igen. Men det är svårt, riktigt svårt. Mina tankar börjar om Justin igen, det är därför jag inte vill till skolan. Jag orkar inte, han är mitt allt. Som jag nu håller på att förlora, eller va? Jag förstår inte längre, allt är så himla komplicerat!

_____________________________________________

 

hoppas ni gillar det!

Kommentera vad ni tycker! Allt är välkommen! Tål kretik, yep!

 

kram!

PSST: Ni har väl inte glömt frågestunden som finns i inlägget under? passa på att fråga något, svarar på dom imorgon!


@ Allmänt

Frågestund!

Ja, några har frågat efter en frågestund. Så varför inte liksom? Så ni kan väl skriva lite frågor som jag kan svara på medans jag skriver klart kapitel 40 som kommer ut idag! :) Så fråga på, vad ni vill!
 
Svarar på frågorna ikväll eller morgon!
 

@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel 39.

Jag tittar på Justin och ler retsamt. Justin tittar på mig och suckar förtvivlat.

" Baby, skynda dig! snälla.. " säger Justin lågt och tittar på mig med söta ögon. Jag tar toffsen som är på min handled och sätter upp håret i en hög toffs. Justin tittar på mig.

" älskling! Du är fin som du är, kom nu! " suckar Justin. Han reser sig upp och går till mig. Han tar min ena hand och drar lätt i mig. Jag packar snabbt ihop allt mitt och följer med Justin ut ur rummet. Vi går hand i hand ner till reseptionen. Vi checkar ut och får det jag behöver och går ut ur sjukhuset till Justins bil. Han låser upp bilen. Jag öppnar dörren och hoppar in. Jag stänger dörren och lutar mig bakåt. Jag spänner fast mig. Justin öppnar dörren till förarsätet och hoppar in. Han spänner fast sig och stänger dörren. Han startar bilen och kör iväg.

Justin kysser mig mjukt.

" Jag älskar dig, vi ses imorgon " viskar Justin mot mina läppar och kysser mig igen. Jag kysser tillbaka och nickar.

" Jag älskar dig med, Justin " viskar jag och ler. Han ler tillbaka och sätter sig ordentligt. Jag spänner loss mig, öppnar dörren och hoppar ut. Jag stänger dörren och vinkar åt Justin innan jag springer iväg mot ytterdörren. Justin tittar efter mig och ler innan han backar ut och kör iväg. Jag öppnar dörren och går in. Jag stänger dörren och tar av mig mina skor. Jag lägger väskan på bänken och tittar mig i spegeln. Jag fixar till min tröja lite innan jag går in i köket. Jag tar ett glas ur skåpet och sätter på kranen. Jag fyller det med vatten innan jag stänger av vattnet igen och börjar dricka. Heltplötsligt så känner jag massa armar om mig jag ler stort och ställer ner glaset på bänken igen och vänder mig om mot mamma, Andrew, Liam, Andy och Katty och kramar dom mjukt.

" ååh, så skönt att du är hemma igen! " säger mamma glatt och pussar mig mjukt på min ena kind. Jag ler och släpper dom igen. Dom släpper mig också och vi går och sätter oss vid köksbordet.

" gumman, vi hade tänkt åka någonstans och göra något imorgon för att du är tillbaka. Eller ska du göra något? " säger mamma och ler mot mig. Jag tittar på mamma och ler.

" nej det ska jag inte " säger jag glatt eftersom jag helt glömt bort att jag och Justin ska på bio eftersom jag är så glad!

Jag går ut ur Katty's rum och stänger dörren på glänt eftersom jag precis fått henne och sova. Eftersom hon ville att jag skulle lägga henne. Jag springer tyst ner för trappan och till vardagsrummet där mamma och Andrew sitter och håller om varann medans dom ser på någon film på tvn.

" Jag går och lägger mig " säger jag och tittar på mamma och Andrew. Mamma och Andrew vänder blickarna mot mig.

" okej gumman, det är skönt att ha dig hemma igen! " säger hon glatt och ler mot mig. Jag ler tillbaka.

" god natt " flinar jag och springer tyst upp. Eftersom jag redan bytt om, bortstat tänderna och allt sånt så går jag direkt in i mitt rum. Jag stänger dörren och tittar runt i mitt rum.

" gud vad skönt att vara hemma, ååh min säng!"  säger jag glatt och springer till den och slänger mig på den. Jag gäspar stort och kryper ner under täcket. Jag släcker lamporna och blundar. Jag börjar tänka på stunderna tillsammans med Justin. Jag ler för mig själv och somnar efter en stund, men ganska snabbt ändå.

 
Jag, Katty och Andy häller på lite smält choklad på vår choklad och maräng tårta. Även fast det är tidigt så har vi gjort den, och ha med oss dit vi ska. Heltplötsligt så kommer mamma trött ner och in i köket. Men stannar när hon ser att vi har bakat.
 
" Oj, här var vi morgonpigga " säger mamma och tittar förvånat på mig, Katty och Andy.
" Japp " flinar vi och ställer in all disk i diskmaskinen och sätter på den. Mamma ler åt oss bara.
" är Andrew och hämtar Liam på hockeyn eller? " säger mamma och sätter på lite kaffe.
" Ja, dom kommer nog snart " säger jag och ställer in kakan i kylskåpet och plockar fram lite frukost.
 
En stund senare så står jag i mitt badrum och tar på lite mascara då min mobil ringer. Jag suckar irriterat eftersom jag hoppar till när det ringer så jag blir svart under ögonen. Jag lägger ner mascaran och svarar irriterat.
" vad!? " fräser jag surt utan att kolla vem det är.
" em, hej älskling.. " säger Justin förvånat. Jag sväljer tyst.
" Shit, förlåt Justin! Hej baby " säger jag och låter gladare men kollar surt in i spegeln eftersom det förstörde hela sminkningen så jag måste göra om.
" Ska jag hämta dig nu istället? " säger Justin lugnt. Jag stirrar i spegeln när han säger det.
" em, va nej? " säger jag förvånat. Jag hör hur Justin suckar förtvivlat.
" Du har glömt bort, eller hur..? " suckar Justin ledsamt.
" förlåt men vadå..? " säger jag förvånat medans jag försöker ta bort all smink.
" vi skulle ju gå på bio sen gå ut och äta.. " säger Justin lågt. Jag sväljer tyst.
" älskling förlåt, men jag har nog glömt.. Jag lovade att följa med mamma, Andrew, Andy, Katty och Liam idag.. Jag är verkligen ledsen.. " säger jag ledsamt. Jag hör hur sårad han blir. Men han vill inte visa det, som vanligt.
" Okej, vi får ses någon annan dag då, hej då jag älskar dig.. " säger han besviket och lägger på. Jag suckar och lägger på. Jag lägger mobilen på bänken och tvättar bort all smink ordentligt innan jag börjar sminka om mig igen. Jag borstar igenom mitt hår och sätter i några hårspännen och flätar mitt hår i två flätor eftersom jag inte orkar göra något speciellt med mitt hår. Jag går ut ur badrummet. Stänger dörren och springer ner för trappan. Jag har på mig en turkos tröja och ett par korta vita shorts. Jag går till hallen där Andrew, mamma, Katty, Liam och Andy står och väntar på mig. Jag tar snabbt på mig mina Jeffrey Campbell skor, USA.
 
" klar " flinar jag och tittar på dom.
" äntligen! " säger mamma, Andrew, Katty, Liam och Andy och går ut. Jag går efter.
__________________________________________________________________________
 
är skit trött, så ska sova. Men hoppas ni gillar ddet! Så får ni mer kapitel i morgon!
 
kommentera, kram!<3

@ Allmänt

Bloggen dampar sönder..

 
Ja, så kan knappt skriva ett inlägg på bloggen. Så behöver ER hjälp för att kunna fortsätta!
 
Vet någon mejlen man ska mejla till om man har fel på blogg.se? hjälp mig om ni vill ha mer kapitel, kram!
 
 

@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel 38.


Justin sitter utanför mitt sjukhus rum och gråter eftersom jag legat i koma i 3 dagar. Jag skadade mig reält eftersom jag inte hade något skydd alls. Läkarna har sagt att dom ger upp, eftersom det inte finns något enda litet tecken på att jag kommer vakna igen. Pattie håller om Justin mjukt och hon är också helt förstörd, men försöker att hålla sig lugn för att få Justin lugn. Min mamma, släktingar, bonus pappa och bonus syskon sitter också helt förstörda och gråter.

" kommer hon kkklara sig? " gråter Justin helt förstört.

" Ja då.. " viskar Pattie lugnande medans hon tröstar honom och försöker att inte börja gråta lika mycket som alla andra. En läkare kommer ut från mitt rum och Justin och alla andra tittar snabbt upp på läkaren.

" ffår jag kkkomma in? " gråter Justin. Läkaren tittar på Justin och suckar.

" Ja, gå in och säg farväl.. " säger läkaren sorgset. Justin börjar att gråta ännu mer men tar sig ur Pattie's grepp och springer in till mitt rum. Han stänger dörren och springer fram till mig. Jag är fast i maskiner och massa skit. Justin gråter helt förstört och lutar sig fram mot mig. Han kramar mig mjukt och försiktigt medans han gråter.

" mmmmhmmmmmhhmmh... " låter jag svagt eftersom jag håller på att vakna upp. Justin slutar att gråta och vänder snabbt blicken mot mig. När han ser att jag försöker öppna ögonen och att jag andas så trycker han snabbt på knappen.

" OMG! ÄLSKLING! " säger Justin lyckligt och pussar mig på pannan. Det springer massa läkare förbi Pattie och alla och dom tittar oroligt efter läkarna när dom springer in i mitt rum och stänger efter sig.

" Vad har hänt? " säger den ena läkaren snabbt.

" hon lever!! " säger Justin uppspelt och släpper mig. Han tittar på läkarna.

" Är du säker!? " säger dom chockat och springer fram till mig och kollar.

" j..jaa... " säger jag svagt medans jag ligger och blundar eftersom jag har så ont i huvudet. Dom stirrar på mig eftersom jag verkligen lever och det inte fanns ett enda tecken på att jag skulle klara mig.

 

några dagar senare så mår jag bättre..

Jag sitter och leker med Justin's fingrar medans han sitter bredvid mig på en stol. Jag suckar förtvivlat och av att jag har ont.

" Jag hatar sjukhus.. " mumlar jag och vänder blicken mot Justin, han ser att jag är ledsen och han hatar verkligen att se mig ledsen.

" Jag med, men du får nog snart åka hem " säger Justin lugnt och ler mot mig. JAg nickar medans jag ligger och leker med hans fingrar och tittar på honom.

" Lova mig att du inte rider på länge " säger Justin och tittar på mig. Jag suckar besviket men nickar.

" Okej då.. " snyftar jag eftersom jag verkligen ÄLSKAR hästar.

" Bra, älskling " säger Justin och lutar sig mot mig och kysser mig mjukt på munnen. Jag kysser tillbaka lika mjukt men avslutar rätt snabbt.

" åh, jag känner mig så skabbig.. " suckar jag förtvivlat och tittar på Justin.

" Du är sjukt vacker! " säger Justin och ler mot mig och lutar sig tillbaka så han sitter ordentligt på stolen. Jag suckar och skakar bara på huvudet utan att säga något. Heltplötsligt kommer en läkare in med min väska och lägger den bredvid mig.

" Det är bara att du byter om sen går till entrèn så du blir utskriven, du mår bra men du måste ta några tabletter som du får där borta och information! " säger hon vänligt och går ut igen. Jag reser mig upp och tar min väska. JAg öppnar den och tar ut en tröja som är lila och ett par ljusa jeans. Jag tar av mig sjukhuskläderna och lägger dom på sängen och tar av mig mina underkläder. Justin tittar glatt på mig och han får snabbt stånd eftersom han verkligen älskar min kropp! Jag tar upp ett par ljus blåa underkläder och tar på mig dom. Jag tar på mig den lila tröjan och sen dom ljusa jeansen. Jag knäpper dom och tittar på Justin som totalt STIRRAR på mig. Min blick glider ner lite och när jag ser att  han har jävligt hård stånd så börjar jag garva..

__________________________________

förlåt för kort, men måste tyvärr gå och lägga mig.

 

Men ni får inlägg imorgon också!

kommentera!

 

kram<3


@ As Long As You Love Me

As Long As You Love ME, kapitel 37.

Jag står i stallet med Cait. Jag håller på att fixa iordning Rex eftersom vi ska tävla på skoj. Rex är min och mina kusiners häst. Fast vi har den ståendes hos Caits hästar eftersom dom inte hunnit fixa något stall ännu. Cait kommer in i Rex's box och tittar på mig.

" Är du klar? " säger Cait och ler mot mig. Jag vänder blicken mot henne och nickar. Jag klappar Rex försiktigt.

" Vänta, får jag ta ett kort på er? " säger Cait glatt och går iväg för att hämta sin mobil. Jag tittar efter Cait sen på Rex igen.

" Visst.. " säger jag lågt. Cait kommer tillbaka till mig och Rex.

" ställ dig här " Säger Cait och pekar där jag ska ställa mig. Jag nickar och går dit. Rex börjar att nosa på mig och jag pussar honom. Cait tar glatt ett kort på oss.

" Nästa, Justin " flinar hon och MMSar den till Justin. Jag flinar och leder ut Rex ur boxen. Cait går till sina saker och lägger ner mobilen. Hon leder ut sin häst och vi går ut.

Vi har ställt upp massa hinder och sånt i en bana så vi enklare kan träna. Jag stannar Rex och hoppar upp och sen kör så han börjar skritta runt lite.

Efter en liten stund så börjar vi hoppa med hästarna. Cait stannar efter hon hoppat över tre stycken.

" Alma, stopp! " säger Cait och tittar på mig. Jag hoppar över det sista hindret och gör halt. Jag vänder blicken mot Cait.

" Ja? " säger jag förvånat.

" ska vi ta tid på varann och se vem som tar banan snabbast?" flinar Cait och tittar på mig.

" Visst " flinar jag.

" Bra, ställ dig i början så tar jag tid på dig först " flinar Cait och hoppar av sin häst, hon leder hästen och gör så den sitter fast. Hon tar upp sin jacka och tar upp sin mobil. Jag rider till början med Rex. Det var ett tag sen jag red såhär, men detta ska gå bra. Jag och Rex! Cait går till mig och Rex.

" Klara, färdiga.. KÖR! " säger Cait och jag börjar att rida. Vi hoppar igenom banan på ett skutt. Det går väldigt bra än jag trott.

" Oj, 1 minut och 10 sekunder " säger Cait och ler mot mig. Jag ler mot Cait och hoppar ner från Rex och leder honom bort dit Cait's häst står och binder fast honom. Hon ger mig sin mobil. Cait spänner loss hennes häst och leder den till start. Hon hoppar upp på hästen och jag går efter med hennes mobil i handen.

" klara, färdiga, KÖR! " säger jag och hon rider snabbt iväg och tar allt perfekt. Som mig. Men när hon kommer in i mål så stoppar jag tiden.

" 1 minut och 25 sekunder " säger jag och ler mot Cait.

" fan.. " mumlar hon och hoppar av hennes häs.

" Det var ju bra! " säger jag glatt och tittar på henne. Hon hoppar ner från hennes häst och klappar försiktigt. Jag ler mot dom och tar ett kort.

Detta är min kompis Sandra's bild på henne och en häst!

Dom här tre bilderna är på min kompis Nora och en häst!
 

Cait och hennes häst.
 

" Ska vi rida ut och ha picnik? " Säger Cait glatt och tittar glatt på mig. Jag tittar på Cait.

" visst " säger jag glatt.

" Bra, jag åker och handlar så fixar du lite? " säger Cait och ler mot mig.

" Ja " säger jag och går till hästarna. Hon ler och springer ut ur stallet.

En timma senare..

" ALMA!?" ropar Cait och springer runt stallet och till andra sidan där jag står och gosar med Rex. Cait springer fram till oss.

" Allt är fixat, har du fixat hästarna och filtar? " säger Cait och tittar på mig.

" Ja " flinar jag och tittar på Cait.

" Bra, då kör vi! " säger Cait glatt och springer till sin häst och hoppar upp. Jag hoppar upp på Rex och vi börjar skritta iväg.

" Vart ska vi? " säger jag och tittar på Cait.

" Jag vet ett jätte bra ställe vi kan dra till, häng efter mig " säger Cait glatt medans vi skrittar. Jag nickar bara och njuter av värmen och ridturen. Inte så långt efter så kommer vi fram till en stor klippa med en jätte fin utsikt. Vi rider ner för klippan och stannar på en strand vid vattnet, vi hoppar av hästarna och lägger ut filten på stranden och ställer korgen på filten. Hästarna går fram till sjön och börjar att dricka. Jag och Cait sätter oss på filten. Vi tar upp det som är i korgen, en påse med bullar, ett paket med kakor, en varsin cola och lite små godis.

" Oj, vad mycket du köpte!"  flinar jag och tittar på Cait.

" Ja, hehe " flinar Cait och öppnar bullpaketet. Hon tar en bulle och börjar äta. Jag öppnar glatt kakpaketet och börjar äta, jag verkligen ÄLSKAR kakor. Det är nästan det bästa som finns. Vi sitter där och äter och skrattar. Vi har så roligt ihop!

Några timmar senare så ringer min mobil...

Jag tar upp min mobil och svarar.

" Ja, det är Alma? " säger jag

" Hej, älskling! Har ni det bra?" säger Justin glatt i andra änden.

" Ja, super roligt! " säger jag glatt medans jag äter en chokladbit.

" Bra, men jag undrar om ni har lust att komma tillbaka? För vi behöver nämligen handla och sånt, det börjar ju bli rätt sent " säger Justin. Jag suckar lågt.

" Okej, vi kommer tillbaka " säger jag.

" Bra, jag hämtar dig vid stallet, älskar dig! Puss " säger Justin innan han lägger på. Jag lägger på och vänder blicken mot Cait.

" Måste vi dra tillbaka? " säger Cait lite besviket.

" Ja, vi måste handla " suckar jag och börjar att plocka i allt i korgen. Jag reser mig upp och det gör Cait med och hjälper till att plocka i korgen, allt. Vi går till hästarna och hoppar upp. Vi rider iväg mot stallet igen. Men Rex får hyperattack och börjar att galopera i FULL fart! Heltplötsligt så kastar Rex av mig så jag slår i huvudet och svimmar av.

__________________________________________________________

Här är kapitel 37, hoppas ni gillar det!

 

Kommentera gärna, kram! <3


@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel 36.

Jag sitter tyst och kollar på top model medans Justin sitter och maserar mina fötter. Jag ler lite för mig själv eftersom han är sjukt bra på det. Och jag drömmer mig bort, att jag kanske en gång, kan bli en sån modell! Jag är så glad över att Justin fixade så jag fick träffa dom och ett mini kontrakt. Det betyder så sjukt mycket för mig! Älskar verkligen modellsaker. Och Justin såklart. Heltplötsligt ringer Justins mobil så han tar bort mina ben/fötter från han och reser sig upp. Han tar upp sin mobil, svarar och går iväg. Jag tittar efter Justin men vänder blicken mot tvn igen. Jag lägger mig ordentligt i soffan medans jag kollar på top model.

Efter en stund så kommer Justin tillbaka. Han går och lägger sig bredvid mig så han har ansiktet mot mig. Jag är fortfarande helt inne i tvn. så jag märker ärligt inte att Justin kommer. Justin tittar på mig och ler.

" Alma.. " viskar han och pussar mig på näsan.

" mmh? " mumlar jag medans jag tittar på tvn utan att ens reagera. Justin suckar eftersom jag inte lyssnar.

" Hänger du med till Cait? " säger Justin medans han tittar på mig. Jag vänder snabbt blicken mot Justin och stirrar på honom.

" SKOJAR DU MED MIG!? JAG VILL INTE! TÄNK OM cHRIS ÄR DÄR" skriker jag surt och puttar ner Justin på golvet. Justin tittar förvånat upp på mig men reser sig upp och sätter sig bredvid mig.

" Baby! Cait var själv och ville ha något att göra, därför bjöd hon dit oss! Så snälla, följ med! " säger Justin bedjande och tittar ner på mig. Han strycker undan lite hår och ler gulligt. Jag tittar upp på Justin och försöker säga nej, men det går inte när han alltid ska göra den där förbannade minen!

" Okej då.. " mumlar jag surt och sätter mig upp.

" tack " säger Justin glatt och ler mot mig. JAg tittar på Justin och nickar. Jag reser mig upp och går till hallen. Jag tar på mig mina skor och öppnar dörren. Jag går ut.


Justin låser dörren och vi går hand i hand till caits ytterdörr. Vi stannar utanför den och ringer på. Cait öppnar dörren och ler glatt när hon ser oss.

 " Hej " säger jag lite osäkert.

" Hej! " säger Cait glatt och kramar oss men släpper oss igen. Hon backar så vi kan komma in. Jag släpper Justins hand och går in. Han går in efter mig och stänger dörren. Vi tar av oss våra skor och följer med Cait in i köket.

" varsågoda " flinar Cait och sätter sig vid bordet där hon dukat fram fika.

" Tack " flinar jag och Justin och går och sätter oss. Jag tar Justins ena hand under bordet och kramar den mjukt i min. Han ler för sig själv och tar en bulle och börjar äta lite på den. Jag häller upp lite saft åt mig och sen tar en bulle också. Cait gör samma sak. Vi sitter och pratar om allt mellan himmel och jord. Helplötsligt så öppnas dörren i hallen. Cait reser sig snabbt upp och springer ut till hallen.

" tja syrran! " flinar Chris och kramar Cait mjukt. Hon kramar tillbaka lika mjukt.

" em.. hej " säger hon och ler osäkert. Jag stirrar på Justin när jag hör Chris. Justin tittar osäkett på mig.

" Chris, det passar inte nu.. " säger Cait osäkert och tittar på Chris. Chris tittar förvånat på Cait.

" vadå då? Har du en kille hemma eller? " flinar han och tar av sig sina skor. Cait sväljer tyst.

" Justin är här " säger hon för att skydda mig. Chris tittar på henne.

" Nice! My best friend! " flinar han och går förbi Cait och in i köket. Jag sitter lutad mot Justin och kramar honom mjukt. Han kramar mig lika mjukt. Chris stannar när han ser mig också. Cait suckar och går efter Chris.

" nämen nämen, är lilla Alma här " flinar han och går och sätter sig mitt emot mig.

" Alma, vill du följa med ut på en ridtur..? " säger Cait lågt. Jag vänder blicken mot henne och nickar. Jag släpper Justin och han släpper mig. Jag reser mig upp och han tittar upp på mig. Jag ler och kysser honom mjukt på munnen. Han kysser tillbaka lika mjukt och ler. JAg avslutar den.

" tack älskling " flinar han. Jag ler mot honom och går ut ur köket och till hallen. Cait går efter mig och vi tar på oss våra skor och öppnar dörren. Jag går ut och hon efter.

" Så ni är tillsammans? " säger Chris och tittar på Justin. Justin tittar på Chris.

" Ja, jag älskar henne verkligen. På riktigit. " mumlar Justin surt. Eftersom han inte gillar det Chris gjorde mot mig.

 

____________________________________________

här har ni kapitel 36 ;)

 

förlåt för kort, men ni får ett till idag, LOVAR!

 

kommentera, kram!<3


@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel 35.

OM NI ÄR KÄNSLIGA, ELLER INTE GILLAR SNUSKIGA SAKER SÅ RÅDER JAG ER TILL ATT BÖRJA LÄSA EFTER BILDEN. ALLT INNAN BILDEN ÄR NÅGOT MOT SNUSK HÅLLET!

_____________________________________________________________

Jag sväljer tyst medans jag tittar på Justin men njuter av hans beröring. Han drar sakta sin hand ner mot min fitta medans han böjer sig fram mot mig och kysser mig. Jag kysser tillbaka och slutar ögonen så jag lättare kan njuta av hans beröring. Egentligen vill jag säga ifrån, eftersom jag är rädd. Feg. Men jag kan inte, det är för skönt.. Justin börjar att försiktigt smeka min fitta, utan på mina trosor medans han kysser mig, och kyssen blir allt vildare och vildare. Jag hänger med och kysser tillbaka lika vilt. Justin drar av mig mina trosor och för in ett finger och börjar snabbt att pulla mig samtidigt som vi kysser varann vilt, jag avslutar snabbt kyssen och börjar att tyst stöna medans jag blundar.

Han för in ett till finger och börjar pulla mig snabbare, jag börjar att stöna högt medans jag njuter.

" skönt? " flinar Justin retsamt och tittar sexigt på mig. Jag öppnar ögonen och tittar på Justin. Jag biter mig löst i underläppen medans jag stönar. Eftersom Justin ser och hör att jag nästan kommer så slutar han och drar ur sina fingrar för att reta mig. Jag tittar på Justin och han ler busigt mot mig. Justin ler busigt mot mig medans han knäpper upp min BH. Jag tittar lite osäkert på Justin men ler tillbaka.

" Det kommer gå bra, baby " viskar Justin och ler.

" Jag är inte rädd.. " flinar jag, även fast jag är det och de syns. Justin skrattar åt mig och tar av mig min BH och kastar iväg den. Jag fnissar och sträcker lite på mig. Han tar bort täcket från oss och granskar min kropp. Jag tittar lite nervöst på Justin, ifall något är fel.

" är det något..? " säger jag lågt och försiktigt och tittar osäkert på Justin. Han vänder blicken mot mitt ansikte och ler.

" Nej, du är bara så vacker " flinar Justin och böjer sig ner mot mig och kysser mig mjukt på munnen snabbt sen lägger sig över mig så han når nattduksbordet. Han öppnar lådan och tar ut ett paket kondomer. Jag tittar på paketet och sträcker lite på mig igen. Justin går av mig och sätter sig ordentligt bredvid mig och fixar lite, han tar ut en kondom och sätter på den på hans kuk eftersom han redan har stånd. Jag tittar chockat men skräckslaget på hans kuk eftersom den är såå stor. Justin tittar på mig och skrattar åt mig.

" lugn, det kommer gå bra " säger Justin lugnande och sätter sig på min underkropp. Han gör så hans kuk glider in i mig.

" AAAAAAAAAAAJ! " skriker jag as högt eftersom det gör super ont. Jag får tårar i ögonen och tittar på Justin. Justin tittar ner på mig och tar snabbt handen till sin kuk och drar ur den.

" går det bra, älskling? " säger jag oroligt. Jag snyftar och nickar.

" Men kan du ta det lite lugnt? " snyftar jag och torkar bort mina tårar. Justin ler mot mig och nickar. Han gör så hans kuk glider sakta och försiktigt in i min fitta. Jag tar djupa och snabba andetag och blundar eftersom det fortfarande gör ont, men inte lika mycket. Justin börjar att försiktigt men ändå snabbt att knulla mig. Jag tar tag i lakanet så jag har någonstans att hålla i mig. Han knullar mig allt snabbare, vildare och djupare. Jag stönar högre och högre ju djupare han kommer. Han stötte djupare och hårdare även vildare efter varje. Jag började stöna jätte högt, och inte långt efter så kom jag. Justin försökte att knulla mig genom hela orgasmen vilket han lyckades med. Han slutade och la sig över mig, men han var fortfarande i mig. Jag kysste Justin mjukt på munnen och han kysste tillbaka. Jag log mot honom. Det var så härligt.

Jag låg där och bara tänkte, var inte alls beredd på att han ännu en gång började att knulla mig, jag orkade verkligen inte mer. Jag var rent ut sagt helt slut! Det kändes som vi bara hållt på i några timmar. Men det är ju för det är första gången.

" Justin, jag orkar inte mer.. " stönar jag högt fram och tittar på Justin. Men han lyssnade inte, han fortsätte bara att knulla mig allt hårdare, djupare och snabbare. Han ökade takten då jag antog att det var fruktansvärt frustrerande då han inte hade fått kommit ännu. Jag bet ihop och fortsätta att stöna. Heltplötsligt så kommer även Justin, samtidigt som jag får min andra orgasm. Han slutar att knulla mig och lägger sig helt platt på mig och andas häftigt ut. Jag andas lika häftigt eftersom jag är så extremt trött! Justin rullar av mig och tittar på mig. Han ler mot mig.

" Du är så jävla grym älskling! " flinar han och böjer sig mot mig och kyssar mig på munnen. Jag fnissar bara och kysser tillbaka på munnen. Han reser sig upp och tar av sig kondomen. Han går till papperskorgen i hans rum och slänger kondomen. Jag följer Justin med blicken hela tiden och ler stort. Samtidigt som jag kryper ner under täcket.

" ska vi duscha imorgon? " frågar Justin och tittar på mig men flakkar med blicken mot klockan och ser att den är på '03.40'.

" Ja, jag orkar inte stå.. Jag är så slut! " pustar jag ut medans jag tittar på Justin. Han flinar åt mig och lägger sig bredvid mig under täcket och lägger armarna mjukt om mig.

" usch vad du luktar.. " flinar Justin och tittar på mig. Jag slår till Justin löst och gäspar.

" god natt " gäspar jag och somnar. Justin pussar mig på pannan och somnar tätt efter mig.

 

 

Jag sitter tyst vid matbordet hemma hos Justin i köket och äter min rostad macka med en skinkbit på. Jag väntar på att Justin ska bli klar i duschen. Han har redan ätit och jag har redan duschat så det skulle gå fort. Efter en liten stund så kommer Justin in till mig i köket och går till mig medans jag plockar in i diskmaskinen.

Jag sätter på diskmaskinen och vänder mig mot Justin.

"äntligen är du klar " flinar jag och han bär upp mig och går med mig till hallen och sätter mig på bänken där. Jag tittar förvånat på Justin. Han tar på sig sina skor utan att säga något.

" vart ska vi? " säger jag förvånat och tittar förvånat på honom. Han ger mig mina skor och tittar på mig.

" ta bara på dig skorna " flinar han och öppnar dörren. Han går ut och jag tittar chockat efter honom men tar på mig mina skor och går ut efter honom. JAg stänger dörren och han låser. Vi går till hans bil, han låser upp den, öppnar dörren och hoppar in. Jag går till andra sidan, öppnar dörren och hoppar in. Båda stänger dörrarna samtidigt. Jag sitter fortfarande och tittar förvånat, chockat och nyfiket på Justin. Han startar bilen och kör iväg. Han ler och höjer volymen så musiken dunkar i högtalarna. Jag flinar lite och börjar sjunga med, som Justin. Vi sitter där i bilen och sjunger i säkert över en timma, och jag tänker inte mer på det eftersom vi har så roligt. Han kör in i ett bilgarage där det står massa med bilar med reklam på om modeller. Justin parkerar bilen och stänger av den. Han öppnar dörren, hoppar ut och stänger dörren. Jag tittar förvånat runt omkring mig.

'vart är vi egentligen? Han bad mig ju ta på mig fin kläder förut.. ' tänker jag tyst för mig själv men öppnar dörren och hoppar ut. Jag stänger dörren och går till Justin. Han låser bilen och tar min ena hand. Vi går mot en STOR port. Jag går nervöst bredvid Justin eftersom jag inte vet vart vi ska. Eller vad som kommer hända härnäst. Justin ler stort hela tiden och bara är allmänt glad. Han knappar in en kod så portarna öppnar sig. Där inne är det MASSA med modeller, VS modeller och sånt. Jag bara stirrar på alla. Jag får inte fram ett enda ord.

Står jag här, precis framför modeller. Mina favorit modeller? Han borde skoja, detta kan inte vara sant!

" Hej och välkommna! " säger dom glatt och tittar på oss. Justin ler och går in med mig. Portarna stängs och vi går till bordet med drinkar. Dock är dom såklart alkoholfria. Jag är helt stel, chockad och förvånad. Justin tittar på mig och flinar åt mig.

" Din dröm är ju att träffa modeller, VS modeller så här är dom!" säger Justin glatt och tittar på mig. Jag stirrar på Justin eftersom jag är så chockad fortfarande. Han ler och kysser mig mjukt på munnen och går iväg till några andra kändisar, som är hans vänner. Bara för att jag ska kunna lära känna alla modellerna och sånt. Jag står bara och stirrar på alla. Utan att tänka mig för. Jag vill skrika, av lycka. Men det kan jag inte heller. Detta är min högsta dröm! Som nu gått i uppfyllelse! Det finns inga ord hur jag kan beskriva detta, denna känslan! Det kommer fram några till mig och presenterar sig. Jag ler vänligt och presenterar mig. Jag har alltid velat träffat dom och jag har alltid velat bli modell!

" Du kanske vill få kontrakt och hos oss ett tag och pröva? vem vet, du kanske är perfekt så du får och vill fortsätta? du är verkligen vacker, så du skulle passa, deffinetivt! " säger en mina förebilder. Jag stirrar på henne med stora ögon. Eftersom Justin står vid oss och hör så flinar han.

" Det är klart hon vill! " säger han och ler. Han lägger ena armen om mig och jag vänder blicken mot Justin och ler och lutar mig mot honom. Jag får inte fram ett ord nu heller, eftersom jag är så lycklig. Är detta verkligen sant!?

" Då säger vi så då! Justin har fått papper och sånt när du kan börja, så vi ses då! " säger hon glatt och ger mig en snabb kram innan hon vänder och går. Jag och Justin går mot utgången.

" omg omg omg.. " säger Jag tyst medans vi går. Justin öppnar portarna och vi går ut och till bbilen. Han låser upp bilen, öppnar dörren, hoppar in och stänger dörren. Jag gör samma sak på andra sidan. Han startar bilen och kör iväg.

" alltså omg omg omg ! Jag tror jag dör! "säger jag hysteriskt och det rinner ner tårar för mina kinder, fast av lycka! Justin ler medans han kör.

" Justin, jag älskar dig! tack tack tack så mycket! " säger jag lyckligt och tittar på Justin. Han tittar snabbt på mig och skrattar.

" Jag älskar dig med " flinar Justin medans han kör hem.

_______________________________________________-------

 

Här har ni kapitlet! Hoppas ni gillar det ;)

 

Och hoppas du blev lycklig nu, Alma ;)

 

kommentera!

 

puss!<3


@ Allmänt

Din åsikt!

För att jag ska kunna fortsätta måste jag veta en sak, när jag skrev förra gången då Sandra och Justin låg så klagade många. Men det var ändå många som gillade det, så nu frågar jag.. Tycker ni jag ska fortsätta där jag slutade på förra kapitlet eller hoppa till morgonen?
 
kram!
 

@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel 34

Dom lyssnar förvånat när jag sjunger.

" Vem är det..? " säger Chaz förvånat och tittar på Justin.

" Hon sjunger sjukt bra! " säger Ryan chockat medans han lyssnar.

" ALMA!? " ropar Justin så högt så att jag vaknar. Jag stönar tyst till och reser mig upp. Jag tar en morgonrock som hänger vid sängen och "sveper" den om mig. Eftersom jag inte kan gå ner dit i bara underkläder. Jag går ut ur Justins rum och ner, sen vidare ner till källaren och in i musik rummet. Jag har fortfarande inte kommit på att jag glömt ta bort inspelningen.

" Vad ? " gäspar jag sömnigt fram och tittar på Justin med trötta ögon.

" Känner du igen denna röst? " säger Justin och tittar på mig och trycker på "play". När jag hör min röst så sväljer jag tyst eftersom jag hör att det är jag och kommer ihåg när jag spelade in.

" eh.. Nej, varför skulle jag göra det..? " ljuger jag men det syns inte att jag ljuger. Justin tittar förvånat på mig.

" så har du haft någon här? " säger Justin och tittar på mig. JAg skakar på huvet utan att tänka mig för.

" Så någon har spelat in så det kommit hit? " säger Chaz och flinar lite åt mig. Jag tittar på Chaz och suckar och försöker komma på något att säga, men misslyckas.

" Så det är inte du..? " flinar Justin och tittar på mig. Jag suckar tyst och skakar på huvet.

" synd, för hon sjunger väldigt bra.. Inte sant, killar? " flinar Justin och tittar på Chaz och Ryan. Justin, Chaz och Ryan vänder blickarna mot mig och flinar.

" Yes, skulle du inte kunna göra henne till kändis? " flinar Chaz och tittar på Justin sen på mig igen. Jag tittar på Chaz, Justin och Ryan och sväljer tyst. Eftersom jag inte vet vad jag ska säga.

" Klart jag kan, ska bara hitta henne " flinar Justin och går mot dörren. Jag vänder blicken efter Justin och himmlar med ögonen.

" Okej, det är jag " mumlar jag och tittar ner i golvet. Justin stannar och vänder sig mot mig.

" Bevisa det " flinar Chaz och puttar mig till det "lilla rummet" där man spelar in. Han puttar in mig och stänger. Jag tittar på Chaz, Ryan och Justin och dom flinar och går till bordet där man fixar allt med musiken.

" Sätt på dig hörlurarna och kör " flinar Justin i micken och trycker på play. Jag sväljer tyst eftersom jag HATAR att sjunga inför folk. Men jag gör som han säger och sätter på hörlurarna. Jag sväljer tyst och börjar att sjunga på " AS Long As You Love Me "

" As long as you love me  As long as you love me  As long as you love me   I'm under pressure, seven billion people in the world trying to fit in  Keep it together, smile on your face even though your heart is frowning  But hey now, don't know girl, we both know what to do  But I will take my chances...   As long as you love me, we could be starving,  We could be homeless, we could be broke  As long as you love me i'll be your platinum, i'll be your silver, i'll be your gold  As long as you lo-lo-lo-lo-lo-lo-love me  As long as you lo-lo-lo-lo-lo-lo-love me   I'll be your soldier, fighting every second of the day for the change girl  I'll be your Hova, you can be my Destiny's Child on a stinger  So don't stress, don't cry, oh we don't need no wings to fly  Just take my hand   As you love me we could be starving,  We could be homeless, we could be broke  As long as you love me i'll be your platinum, i'll be your silver, i'll be your gold  As long as you lo-lo-lo-lo-lo-lo-love me  As long as you lo-lo-lo-lo-lo-lo-love me  

 I don't know if this make sense  You're my hallelujah  Give me a time and place, i'll rendez-vous  I'll fly it to ya, i'll meet you there  Girl you know I got you  Us, trust, a couple things I can't spell without you  Now we on top of the world  Cause that's just how we do it  Used to tell me sky's the limit  Now the skies are point of view, view, view  Now we stepping out like woah  Cameras point at you, ask me what's best side  I'll stand back and point at you, you, you  The one that I argue with,  Feel like I need a new girl to be bothered with  But the grass ain't always greener on the other side  It's greener where the water is  So I know, know, we got issues baby, true true true  But I rather work on this with you  Then go ahead and start with someone new   As you love me we could be starving  We could be homeless, we could be broke  As long as you love me i'll be your platinum, i'll be your silver, i'll be your gold  As long as you lo-lo-lo-lo-lo-lo-love me  As long as you lo-lo-lo-lo-lo-lo-love me   As long as you lo-lo-lo-lo-lo-lo-love me  As long as you lo-lo-lo-lo-lo-lo-love me  As long as you lo-lo-lo-lo-lo-lo-love me "  

Jag slutar att sjunga och tar av mig hörlurarna. Dom stänger av inspelningen och stirrar in imponerat på mig. Jag öppnar och går ut till killarna.

" Tack för att ni fått mig pigg.. " suckar jag och tittar på dom.

" Bra! Då kan du hänga med ut på fest? " säger Chaz och tittar på mig. Jag tittar på honom sen på Justin.

" Ja, häng med? " flinar Justin och tittar på mig. Jag rycker på axlarna och nickar.

" Bra, fixa dig fort och kom ner sen då " flinar Ryan och går ut ur rummet och upp. Justin och Chaz flinar och går efter. Jag går efter och upp till översta våningen och in i Justins rum. Jag går till min väska och tar ut en vit tröja där det står " Forever Young " på och ett par jeans shorts. Jag tar av mig morgonrocken och sätter på mig mina shorts och tröjan. Jag går ut ur rummet och ner till killarna.

" Klar " säger jag och går till hallen och tar på mig mina klack skor. Chaz, Ryan och Justin går till hallen där jag är och tar på sig sina skor. Chaz tittar gillande på mig och flinar. Jag öppnar dörren och går ut. Justin, Chaz och Ryan går efter.

 

Några timmar senare..

Jag står inne i Justins rum och tar av mig min tröja. Justin går till mig och lägger händerna om mig bakifrån. Han börjar att kyssa mig på naken. Jag ler lite men suckar eftersom jag vet att han är full.

" Rawr snygging " flinar Justin medans han kysser mig i naken och håller om mig mjukt. 

" du är snygg " fnissar jag och vänder mig om mot Justin och lägger armarna om honom och ler. Justin flinar och släpper mig och tar av sig allt. Ja tar av mig allt förutom mina kläder och lägger mig på sängen, under täcket. Justin lägger sig bredvid mig och tittar på mig och ler. Justin smeker min mage och kysser mig på halsen och ler. Jag tittar ner på Justin och ler. Justin tar min hand och lägger den på sin kuk. Jag sväljer och drar tillbaka handen. Justin tittar på mig och suckar.

" ge mig ett blowjob " flinar han fullt och tittar på mig. Jag skakar på huvet eftersom jag inte vet hur man ger.

" Kom igen snygging " flinar han och kysser mig på munnen medans han smeker min mage och upp till mina boobs, på min BH.

 

___________________________________

 

här har ni kapitlet! ;)

 

hoppas ni gillar det!

 

kommentera, vad ni tycker !

 

kram! .)


@ Allmänt

HJÄLP!

Håller på att skriva ett kapitel men jag har en fråga..
 
Jag vet att jag har folk som kollar min blogg dagligen eftersom folk kommenterar, men varför kan jag inte se statistiken? Skulle bli sjukt tacksam om någon hjälpte mig! Och den som hjälper mig, har den en blogg så kan den få länkning i ett inlägg och i menyn och att dens namn är med! :)
 

@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel 33.

Jag ligger tyst hemma hos Justin i hans trädgård och solar på en solstol. Utan att jag vet om det så kommer Justin ut från huset med två glas i händerna och ställer dom på bordet och lutar sig över mig.

" Tja älskling " säger Justin glatt och kysser mig mjukt på munnen. Jag kysser tillbaka lika mjukt och ler. Och avslutar.

" Hej! " säger jag glatt. Justin flinar och går och sätter sig bredvid mig och sträcker sig mot glasen och tar det ena.

" Har ni haft det kul i studion? " säger jag och ler mot Justin.

" Ja, fast jag saknat dig jätte mycket! " säger Justin och ler men suckar lite. Jag skrattar åt Justin medans jag tittar på honom.

" haha aw, gullet! Har saknat dig med " fnissar jag glatt.  Justin tittar på mig och ler.

" I love you! " säger Justin glatt och tar min ena hand medans han tittar lyckligt på mig och solar.

" I Love you too! " säger jag glatt och ler mot Justin. Lyckligt. Justin flinar lite. Jag tar min dricka och dricker lite.

" Mums så gott! " säger jag glatt och ler mot Justin.

" Jag vet, jag gjorde ju den! " flinar Justin på skoj. Jag lutar mig mot Justin och ler.

" Du är alltid duktig! " säger jag glatt och kysser Justin mjukt. Justin ler och kysser tillbaka lika mjukt.

" Ska vi köpa kina mat hem idag och ha en riktig härlig mys dag? " säger Justin glatt och ler mot mig. Jag tittar på Justin och ler.

" Ja! " säger jag glatt och nickar ivrigt.

" Bra min älskade! " säger jag glatt mot Justin. Jag sätter mig upp och reser mig upp. Jag går in till köket med glaset i ena handen och dricker upp. Jag ställer glaset i diskmaskinen och kollar ut genom fönstret. Justin reser sig upp och tittar in på mig. Han ler och gör en slängkyss och går in. Jag skrattar åt Justin.

~Några timmar senare..~

Jag ligger i soffan och sträcker lite på mig medans jag tittar på tvn. Heltplötsligt så öppnas dörren. Jag reser mig snabbt och glatt upp och springer ut till hallen. Jag ler stort mot Justin. Han ler mot mig och tar av sig sina skor, stänger dörren och går till mig, pussar mig mjukt och går till köket. Han ställer maten och lite sånt på bänken och jag går till honom. Jag år till skåpen där det finns tallrikar och glas. Jag öppnar skåpet med tallrikar och tar ut två tallrikar. jag stänger skåpet och går till bordet och ställer tallrikarna där och går tillbaka. Jag öppnar skåpet med glas och tar ut två fina glas. Jag stänger skåpet och går och ställer dom på bordet. Jag går till besticken, tar ut två knivar och gafflar. Stänger lådan och går till bordet och lägger dom så det ska vara. Justin går och ställer maten och drickan på bordet och tar tag i mig. Han bär upp mig och ler.

" snygging, ge mig en kyss " flinar han och jag ler mot Justin.

" Nej " flinar jag utmanande och tittar glatt på Justin.

" Inte ? " flinar han och tittar på mig medans han håller om han mjukt. Jag kramar Justin mjukt och ler.

" Nej " flinar jag och håller om honom mjukt.

" Då får jag kyssa dig då! " flinar Justin och kysser mig mjukt innan han släpper ner mig. JAg tittar på Justin och ler innan jag sätter mig vid bordet. Justin sätter sig mittemot mig och ler glatt. Justin lägger på lite kina mat åt honom och ler mot mig medans. Jag ler glatt tillbaka och tar när han är klar.

" Detta ska bli super gott! " säger Justin glatt och ler mot mig. Jag ler stort och nickar. Jag puttar försiktigt bort maten från mig när jag tagit så mycket jag vill ha. Justin öppnar cola flaskan och häller i mitt glas. Sen i sitt. Jag ler stort mot Justin hela tiden.

" Du är så gullig " flinar Justin och han tittar glatt på mig.

" du med! " säger jag super glatt och tar upp mina bestick och börjar äta.

" Juste!" säger Justin snabbt och reser sig upp. Han går till ena skåpet och tar fram lite ljus och en tändare. Han stänger skåpet och går till bordet igen. Han ställer ljusen på bordet och tänder ljusen. Han lägger tändaren bredvid och går och släcker i köket så bara ljusen lyser. Han sätter sig mittemot mig igen och ler mot mig även börjar äta.

 

 en vecka senare..

 

Jag står hemma hos Justin i hans lilla musik rum och spelar in på skoj när jag sjunger " Don't forget"  Han är i Canada, men dom är påväg hem igen.

 

" Did you forget that I was even alive?
Did you forget everything we ever
had?
Did you forget, did you forget about me?

Did you regret ever standing by my side?
Did you forget we were feeling inside?
Now I'm left
to forget about us

But somewhere we went wrong
We were once so
strong
Our love is like a song, you can't forget it

So now I guess
this is where we have to stand
Did you regret ever holding my hand?
Never again, please don't forget, don't forget

We had it all, we were just
about to fall
Even
more in love, than we were before
I won't forget, I won't forget about
us

But somewhere we went wrong
We were once so strong
Our love is
like a song you can't forget it

Somewhere we went wrong
We were once
so strong
Our love is like a song, you can't forget it at all

And at
last all the pictures have been burned
And all the past is just a lesson that
we've learned
I won't forget, please don?t forget us

Somewhere we went
wrong
Our love is like a song but you won't sing along
You've forgotten
about us
Don?t forget " sjunger jag till instrummenten osv. Jag flinar lite men går därifrån och upp, och GLÖMMER att ta bort inspelningen! Jag börjar att städa lite eftersom det blivit lite stökigt medans jag varit här hemma hos Justin och tagit hand om hans hus, som jag lovade. Egentligen skulle jag följt med, men fick tyvärr inte ledigt från skolan eftersom vi skulle ha massa prov..

 

några timmar senare så öppnas dörren. Justin , Chaz och Ryan går in. Dom stänger och låser och tar av sig sina skor.

 

" JAG ÄR HEMMA! "ropar Justin och går runt och letar efter mig. Men jag ligger och sover JÄTTE djupt uppe i Justins rum så jag hör inte Justin.Chaz och Ryan går in efter Justin och letar. Justin springer upp till hans rum och in och när han ser mig så ler han lyckligt. Han går fram till mig och böjer sig ner mot mig och pussar mig mjukt och försiktigt på pannan innan han går ut ur sitt rum , stänger dörren och går ner till Chaz och Ryan.

 

" Jag hittade henne, hon låg och sov " flinar Justin och tittar på Chaz och Ryan och dom flinar bara.

" ey, ska vi spela in  en låt på skoj? " flinar Justin och tittar på Chaz och Ryan fortfarande.

" Ja! " skrattar RYan och springer dit, Chaz och Justin skrattar med och springer efter. Justin råkar komma åt play knappen så det börjar spela " Don't forget " när jag sjunger..

 

___________________________________________________

här får ni kapitel 33, hoppas ni gillar det!

 

kommentera!

 

kram, älskar er ;*


@ Allmänt

Gulligt!

Jag blev sjukt glad och peppad av era kommentarer på mitt förra inlägg! Tusen tack, verkligen! Älskar er! Jag ska försöka skriva ett jätte långt kapitel idag. Och jag LOVAR att det kommer ut idag!
 
Längtar ni!? ;)
 


@ Allmänt

VIKTIGT!

Okej, eftersom jag inte ser min statistik eftersom det dampar så vill jag nu att ni KOMMENTERAR detta inlägg om ni vill ha mer! För jag vill se hur många det egentligen är som vill det innan jag sätter mig och skriver ett nytt kapitel, så upp till er.
 
VILL NI HA MER KAPITEL?
 


@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel 32.

Jag står tyst på parkeringen och väntar på Justin eftersom han sa att han skulle hämta mig. Heltplötsligt så stannar det en bil precis framför mig. En svart. En man som är hel svart klädd kliver ur bilen. Han går till mig och rycker upp mig.

" följ med här! " fräser han skumt. Jag stirrar på honom och sväljer tyst och börjar sprattla.

" still! " fräser han, öppnar bakdörren och "slänger" in mig. Han stänger dörren och går fram och hoppar in. Han kör snabbt iväg, jag börjar att gråta helt förstörd. En annan kille sätter på mig en ögonbindel. Jag börjar att gråta ännu mer, fortfarande helt förstört.

" KÄFTEN! " skriker båda samtidigt surt. Jag börjar att sprattla ännu mer och gråta ännu högre. Heltplötsligt så hör jag hur bilen stannar och den stängs av. Båda hoppar ut ur bilen och går till mig. Mannen som körde öppnar bildörren och bär ur mig. Dom bär iväg mig en bit innan dom ställer ner mig på marken. Dom tar av mig ögonbindeln och jag öppnar ögonen. Dom två männen flinar lite och går iväg. Jag stirrar fram på den stora och romantiska "ängen". Där Justin gjort iordning allt mysigt och perfekt. Justin går fram till mig och lägger armarna mjukt om mig.

" Hej älskling, haft en bra dag? " säger Justin och blinkar med ena ögat mot mig. Jag tittar på Justin och ler. Jag nickar glatt och biter mig löst i läppen. Justin ler mot mig och släpper mig. Han tar min ena hand och går till det romantiska och mysiga ställe som han fixat iordning så fint.

" dom där killarna bara tog mig " säger jag förvånat och tittar ledsamt på Justin. Justin flinar bara.

" Jag bad dom, det skulle bli en överraskning så " flinar han och tittar på mig. Jag suckar och tittar på Justin.

" Du är så elak, vet du det!? " säger jag och tittar på Justin men fnissar till.

" Jag vet älskling, så därför ska jag kyssa ihjäl dig!" flinar Justin och bär upp mig. Han går och lägger ner mig mjukt och sätter sig på min underkropp. Han ler mot mig och böjer sig ner mot mig. Han kysser mig först försiktigt och mjukt men går över till lite vildare. Jag avslutar kyssen och tittar på Justin. Jag fnissar lite.

" tänk om någon ser oss.. " säger jag och puttar försiktigt av Justin ifrån mig. Jag sätter mig upp och tittar på Justin.

" vi kan gå ut med det nu ? " flinar Justin och tittar på mig. jag tittar på Justin och tvekar lite men suckar. " Justin, vi har inte varit tillsammans så länge.. " säger jag tyst och tittar på Justin. Justin tittar på mig och suckar.

" Men jag älskar dig, tänk så mycket vi kan göra tillsammans ute när vi gått ut med det! " säger Justin glatt och tittar på mig. Han ler. Jag tittar på Justin och suckar. Jag tvekar lite men nickar.

" Okej då " säger jag lågt och sätter mig upp. Justin reser sig upp och tittar på mig. Han tar min ena hand och vi går iväg till Justins bil.

" MEn sakerna då? " säger jag förvånat och tittar på Justin.

" Dom tar det " säger Justin lugnt och låser upp bilen.

" Dom? " säger jag förvånat. Jag öppnar dörren och hoppar in.

" Ja " säger Justin. Jag stänger dörren och Justin hoppar in i bilen. Han stänger bilen och startar bilen. Han kör iväg och jag tittar på Justin utan att säga något.

 

Justin parkerar utanför sitt hus. Jag tittar förvånat på Justin.

" Skulle vi inte berätta sa du?  " säger jag förvånat och tittar på Justin. Justin stänger av bilen och vänder blicken mot mig.

" Älskling, jag kan inte berätta.. Jag vill inte att något händer dig! " säger Justin och tittar på mig. Jag tittar på Justin och ler. Jag lutar mig mot Justin och kysser han mjukt på munnen. Han ler och kysser tillbaka lika mjukt. Jag öppnar bildörren och hoppar ut. Jag stänger den och Justin gör samma sak. Jag går till Justins sida men han tar tag i mig och flinar. Han lägger ner mig försiktigt på marken och Justin lägger sig bredvid mig. Han tittar mig rakt in i ögonen och han närmar sig mitt huvud med sitt. Han ler och kysser mig mjukt. Jag kysser tillbaka lika mjukt.

" I love you! " Viskar Justin mellan kyssarna. Han lägger sin hand på mina shorts och knäpper upp dom medans han kysser mig mjukt. Jag avslutar kyssen.

" Justin.. Nej.. " mumlar jag och tar bort hans hand och knäpper mina shorts igen. Jag sätter mig upp och tittar ner på Justin.

" vill du inte..? " suckar Justin ledsamt och tittar ner ledsamt på mig. Jag tittar på Justin.

" Inte nu och vi är ute..? " säger jag förvånat och tittar chockat på Justin.

" Vem bryr sig? det är väl roligt att byta miljö ibland? " flinar Justin och tittar på mig. Han sätter sig upp.

" peddo " suckar jag och reser mig upp. Jag går till ytterdörren på Justins hus. Justin tittar efter mig och reser sig upp. Han går efter mig och låser upp dörren. Jag öppnar dörren och går in. Jag tar av mig mina skor och går till vardagsrummet. Justin stänger och låser dörren. Han tar av sig sina skor och går efter mig.

" är jag verkligen ett peddo..? " sääger Justin försiktigt och ledsamt och tittar på mig. Jag lägger mig i den ena soffan i soff/fotölj gruppen och tittar på Justin.

" haha men nej! Jag menade ju inte bokstavligen, din gris " skrattar jag och tittar upp på Justin. Justin tittar ner på mig och suckar lättat.

" tack och lov! " flinar Justin och sätter sig i den ena fotöljen och tittar på mig. Jag ler bara mot honom.

 

______________________________________________________

 

Förlåt att det blev kort, men var tvungen att göra om allt och lovade ett kapitel idag så får ju hålla det! Så därför blev det kort, men hoppas det går bra ändå!

 

Kommentera vad ni tycker, åsikter osv!

 

kram!<3


@ Allmänt

Sorry + Har justin en ny tatto?

Förlåt att jag inte skrivit kapitel 32 men min dator har varit på inlämning pga att det blev något fel med den. Och jag har inte kunnat komma in på blogg.se för pappas dator är skit konstig, men jag har skrivit kapitel 32 på annteckningar på hans dator, så ska "föra" över det till min och skriva klart dom sista meningarna. Men jag ska till oxhälja nu, så jag lägger in kapitlet när jag kommer hem! Men då vet ni iallafall varför!
 
Och, har ni sett Justins nya tatto?;)
 
Han är så ihdiehnfik snygg! Jag tror jag dör! Omg..