@ Allmänt

HAPPY NEW YEAR!

HAPPY NEW YEAR! :D
 

@ As Long As You Love Me

As Long As You love Me, kapitel 62,

Jag och Justin sitter lutade mot varann och kollar på film. Justin har ena armen om mig och jag sitter mot honom. Eftersom jag nästan somnar så blundar jag bara och njuter av Justins närhet, det var verkligen länge sen vi var såhär nära. Men heltplötsligt så somnar jag, Justin vänder blicken mot mig och ler. Han lägger mig ner försiktigt i soffan och reser sig upp, han bär upp mig och går försiktigt upp med mig i famnen till mitt rum.

Nästa morgon ..

" ÄR DU HELT STÖRD? DU FATTAR VÄL ATT HON ÄR MIN!? DRA HÄRIFRÅN JÄVLA BÄVER !" Skriker någon från köket, det är de jag vaknar av. Jag gäspar stort och sätter mig upp. Jag tittar mig omkring med trötta ögon.

" DU TROR DET? ALMA ÄLSKAR MIG, OCH HAR ALLTID GJORT! " skriker Justin och jag hör en hög smäll. Jag sväljer tyst eftersom jag fattar att det är Justin och Douglas. Jag reser mig upp och går ut ur mitt rum och ner för trappan.

" VAR DET DÄRFÖR HON LÄMNADE DIG!? FÖR ATT HON ÄLSKAR DIG? DU ÄR JU FAN HELT STÖRD, GÅ OCH BE DINA BELIEBERS SUGA DIN JÄVLA KUK! " skriker Douglas och jag hör hur Douglas slänger saker omkring sig på Justin. Jag ökar takten och går till köket. Jag står i dörröppningen och tittar på Douglas och Justin, ingen av dom märker mig. Douglas går fram till Justin och puttar honom till väggen.

" Rör du Alma en gång till, och fortfarande är kvar om 5 SEKUNDER så kommer jag personligen se till att du aldrig mer kan göra någon gravid eller ens sjunga för dina beliebers, idiot " fräser Douglas och smäller till Justin. Jag känner hur mina tårar rinner ner för mina kinder, dels av rädsla och för att jag är ledsen och arg på samma gång. Jag snyftar till. Både Justin och Douglas vänder blickarna mot mig. Douglas går från Justin och till mig.

" Hej älskling! " säger han och ler stort. Jag kollar på Douglas med tårar i ögonen.

" dra.. " mumlar jag tyst och snyftar till igen. Jag tittar ut genom fönstret.

" men va? " säger Douglas chokat och tittar på mig. Jag vänder blicken mot Douglas igen. Men nu är jag förbannad.

" ÄR DU DÖV ELLER!? DRA, BÅDA TVÅ! " skriker jag förbannat och tittar surt på Douglas. Douglas och Justin tittar förvånat på varann men går ut till hallen och ut. När jag hör att dörren stängs igen så sjunker jag ner till golvet och börjar gråta. Jag drar upp mina ben och lägger armarna om dom och lägger huvudet mot mina ben medans jag gråter.

Några timmar senare så knackar det på dörren, jag gäspar och vänder blicken mot klockan -21.00- visar den. Jag suckar tyst och ställer ifrån mig chips skålen på bordet och reser mig upp med min filt omkring mig. Jag går till hallen och öppnar dörren. Där ute står Elena. Hon ler stort när hon ser mig. Jag suckar tyst.

" har Douglas skickat dig..? " mumlar jag tyst men backar så hon kan komma in.

" Ja " säger hon och går in. Hon stänger dörren och jag går bara in till vardagsrummet igen och sätter mig i soffan. Hon kommer in efter mig och sätter sig i soffan mittemot.

" så vad har hänt? " säger Elena oroligt och tittar på mig. Jag tittar på henne sen ner i golvet.

" Justin och Douglas bråkade imorse om mig.. " mumlar jag lågt. " Dom är så barnsliga " fortsätter jag och vänder blicken mot Elena. Elena tittar på mig och ler stort.

" tänk att Justin krigar för en.. " säger hon och drömmer sig bort.

" bra hjälp du är då " mumlar jag och reser mig upp. Jag går upp och in till mitt rum. Jag lägger mig på sängen på ryggen och suckar lågt. Elena springer snabbt efter mig och sätter sig bredvid mig. Hon tittar på mig.

" Förlåt Alma, jag menade inte så.. " säger hon ledsamt och tittar på mig. Jag rycker bara på axlarna.

" Men vem gillar du av dom?  " säger elena och tittar på mig. Jag tittar bort mot fönstret sen på Elena med tårar i ögonen.

" Jag vet inte.. " snyftar jag och lägger händerna för ansiktet. Elena tittar ledsamt på mig.

" du kanske inte gillar Douglas ens? Det kanske var honom du ville ha när du och Justin gjorde slut, bara för att känna någon tröst? " säger Elena försiktigt och tittar på mig. Jag suckar tyst.

" ja kanske.. " säger jag tyst. Hon lägger sig bredvid mig och kramar om mig mjukt. Jag lägger armarna mjukt om henne med och vi somnar..

Jag går längst stranden med min grannes hund, Choco. Vattnet ligger fint och solen lyser starkt över vattnet, älskar verkligen sommaren! Choco hoppar runt och jag vänder blicken mot honom och ler.

" Ska vi springa hem? " säger jag glatt och titar på Choco, såklart fattar han inte men lika glatt hoppar han runt. Jag skrattar till och vi börjar springa sida vid sida hem.

Väl hemma då jag lämnat Choco så tar jag av mig mina skor. Jag går till vardagsrummet och när jag ser min mobil så ler jag.

" Jag glömde visst mobilen! " skrattar jag tyst för mig själv. Jag går dit och sätter mig och heltplötsligt ringer min mobil. Jag tar upp mobilen och tittar vem det är. -OKÄNT- Jag rycker på axlarna och svarar.

" Hej, det är Alma? " säger jag vänligt.

" Hej, Alma. Detta är MR.Oderfla ! Jag skulle vilja be dig komma till strandresturangen klockan, uhm.. 18.00 ! " säger han mystiskt.

" Varför..? " säger jag förvånat.

" En väldigt speciell människa väntar på dig där, så vi ses då, hej då min skönhet!" säger han och lägger på.

" Jaha.. " säger jag chockat och lägger på. Jag kollar på klockan.

" 16.00 .. 2 timmar kvar.. " mumlar jag tyst för mig själv och reser mig upp. Jag tvekar lite men tillslut så bestämmer jag mig för att gå dit. Jag går springer fort in till badrummet. Ungefär en timma senare så går jag ut ur duschen, jag tar upp min klänning jag tog ut som jag ska ha på mig, en ljuslilla klänning som går lite ovanför knäna. Jag tar på mig den och går till mina smink saker. Jag tar upp en mascara och börjar lägga på mina ögonfransar, efter det tar jag på lite puder. Jag tar på mig ett halsband jag fått av Justin, med ett hjärta på. På samma gång fick jag även hjärtörhängen som jag tar på mig. Jag går ut till vardagsrummet igen. Den står på 17.30.

" En halvtimma kvar, shit! Jag måste sticka! " säger jag högt för mig själv och halvt springer till hallen. Jag tar på mig ett par svarta jeffrey campbell skor och en skinnjacka. Jag öppnar dörren och går ut. Jag springer snabbt iväg, men jag glömmer min mobil på bordet. Medans jag springer till stranden, som är en bit bort så tänker jag på vem det kan vara. -Oderfla- .. Vem kan det vara? Det är säkert Douglas som luras. Tänker jag. När jag kommer fram så är det jätte fint, belysning och allt. Jag går fram och känner på dörren. Låst. Jag ser skylten som hänger på dörren, STÄNGT. Står det. Jag suckar tyst.

"Jag visste det, det var bara ett skämt.. " mumlar jag tyst för mig själv. Jag vänder mig om och där står det fyra killar.

" Hej och välkommen, Alma! Jag heter Oderfla, jag heter Nayr, jag heter Zahc och jag heter Sirhc " säger dom glatt. Jag suckar tyst.

" haha kul.. " mumlar jag eftersom jag ser att det är Alfredo, Ryan, Chaz och Chris.

" kom med! " säger dom och tar tag i mig. Dom leder mig till baksidan och går in genom bakdörren.

" Hallå, vart ska vi!?" säger jag chockat och försöker sprattla loss. Men jag slutar när dom stannar och jag ser Justin vid ett as mysigt romantiskt bord.

" awwwwww..." säger jag rört och ler lyckligt. Justin reser sig upp och går fram till mig, killarna släpper mig och går iväg.

" Hej, min vackra " säger han glatt och sträcker ut handen till mig. Jag ler stort och tar hans hand.

" Hej " snyftar jag lyckligt och vi går tillsammans till bordet. Han drar ut stolen åt mig och jag sätter mig. Han sätter sig mittemot mig.


@ Allmänt

SNEEK PEEK

" ÄR DU DÖV ELLER!? DRA, BÅDA TVÅ! " skriker jag förbannat och tittar surt
på Douglas. Douglas och Justin tittar förvånat på varann men går ut till
hallen och ut. När jag hör att dörren stängs igen så sjunker jag ner till
golvet och börjar gråta. Jag drar upp mina ben och lägger armarna om dom och
lägger huvudet mot mina ben medans jag gråter.
 
kanske inte världens bästa sneek peek, men men.. lev med det!

@ Allmänt

Lat?

Ja, jag är RIKTIGT jävla lat. Förlåt! Men ikväll ska det förhoppningsvis komma ut ett kapitel och ska försöka hinna med TVÅ kapitel. Inte säkert, men försöka iallafall! Ni får sneak peek strax på kapitlet! Håll utkik!
 

@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel 61.

Justin kramar mig och suckar tyst.

" vi ses då.. " säger Justin ledsamt och jag nickar. Jag släpper Justin och han släpper mig. Jag ler lite mot Justin men nickar. Jag böjer mig ner och tar upp mina väskor, Douglas och Elena står en bit ifrån mig och väntar på att jag ska säga hej då till Justin, och Elena har ju redan sagt hej då och varit helt galen. Hon är fortfarande helt uppspelt efter det, men Douglas försöker att lugna henne.

" Hej då " säger jag och kramar Justin snabbt innan jag vänder mig om och går till Douglas och Elena igen. Douglas tittar lite surt på mig och sen på Justin innan han vänder tillbaka blicken mot mig och tar tag i min ena hand. Jag, Douglas och Elena börjar gå in till flygplatsen. Vi kollar på tavlan där alla flygstår och det står att vårat flyg redan står inne.

Vi går igenom den långa korridoren på flygplatsen hemma. Det är verkligen skönt att vara hemma, men jag tänker bara på Justin. Hela tiden.. Vi går ut och eftersom taxin redan står där ute så går vi till den och öppnar bildörren, jag hoppar in med mina väskor och Douglas och Elena efter mig med deras väskor. Vi säger vart han ska köra och betalar till chauffören. Han kör iväg och jag lutar mig mot Douglas och han vänder blicken mot mig och jag blicken mot honom och ler.

" Älskar dig " viskar jag och han ler och böjer sig ner och kysser mig mjukt. Jag kysser tillbaka lika mjukt.

" Älskar dig med " viskar Douglas. Jag ler stort fortfarande. Men jag sätter mig upp ordentligt igen och Douglas gör samma sak. Efter en stund så stannar chauffören utanför mig. Jag tackar och pussar Douglas snabbt på munnen innan jag hoppar ut. Jag stänger dörren och springer till lägenhetsingången och öppnar dörren. Jag går in och till min lägenhet. Jag tar upp mina nycklar och låser upp. Jag öppnar dörren och går in med mina väskor. Jag stänger dörren och ställer ner väskorna. Jag tar av mig mina skor och tar upp mina väskor igen och går in till tvättrummet. Jag går fram till tvättmaskinen och häller in alla kläder i tvättmaskinen och startar den. Jag tar upp väskorna och går och lägger in dom i ett skåp sen går jag ut ur tvättrummet och stänger dörren. Jag går in till vardagsrummet och lägger mig ner i soffan och tar upp min mobil. Då ser jag att jag fått  ett sms och ler. Eftersom jag tror att det är från Douglas. Så jag låser upp mobilen och öppnar smset, fast smset är inte från Douglas. Utan det är från Justin.

 

btw, dissa det som står på bilden.
 

Jag tittar på klockan, 5 minuter kvar innan jag slutar. Medans jag sitter och drömmer så slår klockan 15.00 och alla börjar resa sig upp. Eftersom jag inte märker det så fortsätter jag bara att drömma och sitta kvar.

" Alma, ska du stanna kvar? " säger läraren och tittar förvånat på mig. Jag vaknar upp ur min dröm och vänder blicken mot henne.

" em, nej.. " mumlar jag och reser mig upp. Jag tar upp mina saker och går snabbt ut ur klassrummet och till mitt skåp. Tar upp min nyckel och låser upp skåpet, jag lägger in mina böcker och tar ut min jacka och min väska innan jag stänger skåpet och låser igen. Vänder mig om och går snabbt ut ur den stora skolbygnade till parkeringen eftersom jag ska till bussen. Men när jag kommer till parkeringen så stannar jag snabbt. Ett lèende börjar växa på mina läppar. När jag ser Justin, sittandes i sin bil och vinka glatt mot mig. Jag springer dit och stannar framför honom. Han reser sig upp och kramar mig mjukt och jag kramar såklart lika mjukt tillbaka.

" Hej, Alma! " säger Justin med sin fina röst. Jag ryser av att höra den bara.

" Hej, Justin! " säger jag glatt och vi släpper varann.

" ska vi dra till dig? " säger Justin medans han tittar på mig. Utan att tveka så nickar jag och går runt bilen, öppnar bildörren och hoppar in. Jag stänger dörren igen och spänner fast mig. Justin sätter sig ordentligt, spänner fast sig och stänger dörren innan han kör iväg. Vi pratar om allt, mellan himmel och jord. Det är så skönt att ha Justin vid mig igen, som vänner. Vi kan prata om exakt allt!

Justin sitter i min soffa hemma hos mig och jag går ut från köket och till vardagsrummet där Justin är. Jag går till ett skåp och tar en tändare och går till bordet som står vid soffgrupperna och böjer mig fram och tänder ljusen. Jag lägger tändaren på bordet men då tar någon tag i mig och drar mig bakåt och börjar kittla mig, jag börjar fnissa.

" sluta Justin! " piper jag medans jag fnissar och Justin drar ner mig så jag ligger i soffan och bara fortsätter att kittla mig.

_______________________________________________________________-

 

här kommer kapitel 61! hoppas ni gillar det, förlåt för lite men ska försöka skriva ett längre snart!

kommentera!

kram!<3


@ Allmänt

61 är klart!

Kapitel 61 är klart, någon som är sugen på att läsa? ;)
 
 

@ Allmänt

Varför har jag inte skrivit.?

Jo, jag har tagit en liten hemlig paus just för att det hänt saker inom familjen som jag tyvärr inte får skriva här. Men jag ska börja skriva på nästa kapitel så det kommer upp så fort som möjligt! Hoppas ni fortfarande läser och är ni snälla så kommentera massor på förra kapitlet så jag blir glad och taggad!
 
 

@ As Long As You Love Me

As Long As You Love Me, kapitel 60.

Jag sväljer tyst men öppnar dörren till rummet i sjukhuset där Justin ligger. Jag går tyst in och stänger dörren efter mig. Justin ligger i sin säng och just för tillfälligt men han håller på att vakna upp. Jag går tyst fram till sängekanten där det står en stol och sätter mig ner på den och tittar tyst på Justin. Justin börjar att röra på sig lite och jag hör hans lugna andetag. Det är verkligen skönt att höra dom, det var så länge sen. Justin vänder sig mot mig och jag tittar på Justin. Han öppnar sina ögon. När han ser mig så ler han svagt.

" Hej.. " säger han lågt medans han ler svagt mot mig. Jag ler lite tillbaka.

" Hej, hur mår du? " säger jag vänligt medans jag tittar på Justin. Justin tittar fortfarande på mig.

" Jo då, det är väl bra. " säger han och ler större mot mig.

" vad bra! " säger jag glatt och reser mig upp. Jag går fram till Justin och böjer mig ner och kramar om honom. Han kramar tillbaka. Jag släpper honom igen. Heltplötsligt så kommer en sjuksköterska in och går fram till oss.

" jo, det är okej nu.Du kan åka hem nu, Justin " säger hon vänligt och ler mot mig och Justin.

" Tack " säger han och reser sig upp. Sjuksköterskan vänder sig mot mig.

" tar du hand om honom? " säger hon. Jag tittar på Justin sen på henne och tvekar lite.

" Ja, visst " säger jag lågt.

" bra " säger hon och ler. Hon går ut igen.  Jag och Justin går ut ur hans rum och ut ur sjukhuset men stannar. Jag stannar och tittar förvånat på honom.

" asså jag kan klara mig själv, jag vet att du inte vill vara med mig och det lär inte gå när din kille hatar mig. Så det är lugnt, men det var kul att träffas igen.. " säger Justin tyst och vänder sig om och börjar gå igen. Jag tittar efter Justin, står där och bara tittar en stund.

" JUSTIN, VÄNTA! " skriker jag och springer efter honom och tar tag i honom. Justin vänder sig om mot mig.

" du kan få stanna hos oss, eller mig ett tag tills du ska hem, det är lugnt. Jag pratar med Douglas! " säger jag och tittar på Justin. Justin tittar på mig.

" Nej, det skulle aldrig gå med Douglas " säger Justin.

" Men vafan? det är mitt hem, jag bestämmer väl vem som ska komma in där? " suckar jag. Justin tittar på mig.

" okej då " flinar han. Jag ler mot honom och vi börjar att gå hem till mig.

 

Jag sitter i min fotölj och Justin i den ena soffan och vi sitter och pratar om allt möjligt.

" verkligen fint du bor " säger Justin vänligt och ler mot mig. Jag tittar på Justin och ler.

" tack, jag gillar det också jätte mycket! " säger jag glatt. Heltplötsligt så öppnas dörren. Jag och Justin tittar förvånat på varann men vi sitter fortfarande bara kvar. Eftersom det förmodligen är Douglas eller Elena. Douglas kommer in i vardagsrummet men stannar när han ser Justin.

" älskling, vi måste prata kom. " mumlar han och går in till mitt rum. Jag tittar på Justin sen efter Douglas och suckar. Jag reser mig upp och går efter Douglas och in i mitt rum. Jag stänger dörren efter mig och Douglas tittar på mig.

" vafan gör han här!? " fräser Douglas surt medans han tittar på mig.

" Han är min vän, okej? " säger jag förvånat och tittar på Douglas.

" eller din kk kanske? " fräser Douglas och går fram till mig. Jag tittar förvånat på Douglas fortfarande.

" Han drar eller så är det slut mellan oss " fräser Douglas och puttar undan mig. Han öppnar dörren och går ut ur mitt rum. Han går till vardagsrummet och stannar där. Han tittar på Justin men bara fnyser innan han går till hallen och tar på sig sina skor igen. Han öppnar dörren och går ut och smäller hårt igen dörren. Jag sväljer tyst och går ut ur mitt rum och till vardagsrummet. Jag sätter mig ner och tittar ner i golvet utan att säga något. Justin tittar oroligt på mig.

" hur är det? " säger han försiktigt och reser sig upp. Han går fram till mig och böjer sig ner mot mig och kramar mig mjukt. Jag kramar tillbaka lika mjukt.

" han sa att om du inte drar så gör han slut.. " suckar jag förtvivlat. Justin släpper mig igen och jag honom och Justin tittar ner på mig.

" Men jag kan dra, det är lugnt. Jag vill inte förstöra mellan er " säger Justin vänligt. Även om han inte vill dra.

" dra inte, snälla.. Lämnar han mig för att vi inte kan vara vänner så älskar han mig inte. Så är det " säger jag och ler mot Justin. Justin ler mot mig också.

.________________________________________________________________________

hoppas ni gillar det!

förlåt för ganska kort och ingen bild, men jag måste sova och tänkte bara lägga in ett

inlägg så ni vet att jag inte glömmer bort er.;)

kram!<3